Bildirim
PS3 SORU??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beceremion kardeşiiiiiim beceriksizmisin sen ben gelip yapayım bari -
quote:
Orjinalden alıntı: zart
beceremion kardeşiiiiiim beceriksizmisin sen ben gelip yapayım bari
hehehhehe çok komik başka cevap vercek arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
-
.........................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 20 Ekim 2007; 20:32:25 > -
hd kablosunu destekleyen lcd televizyonlar zaten arkadaşım dikkatli ol bence biraz....günümüzde hd destekleyen tüplüler olsada yeni lcd ler veya plazmalar yerine tüplülerin tercih edilmesi bence zor bir koşul...
selametle kalın... -
....................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 20 Ekim 2007; 20:32:13 > -
teşekkür ederim doğduğum günden beri olmak istediğim şeydi zaten artist olmak sen de diyince iyice artist kesildim arkadaşım lütfen saygı çerçevelerini geçmeden saygı ve sevgi içerisinde yardımlaşmamızı yapalım...bu davranışlar bizlere daha yakışır diye düşünüyorum ama diğer insanların düşüncelerine de saygım sonsuz tekrar teşekkür ederim
selametle
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
quote:
hd kablosunu destekleyen lcd televizyonlar zaten arkadaşım dikkatli ol bence biraz....günümüzde hd destekleyen tüplüler olsada yeni lcd ler veya plazmalar yerine tüplülerin tercih edilmesi bence zor bir koşul...
selametle kalın...
ya laf ağzımdan oyle çıkmış ben de biliyorum ;;sizin gibi artistler de var tabii
-
ayrıca saww yani yiğit benim çocukluktan beri dostumdur yanlış anlaşılmasın
quote:
beceremion kardeşiiiiiim beceriksizmisin sen ben gelip yapayım bari
-
İLK SAYFADA PS3 İLE İLGİLİ TÜM SORULARA CEVAP VAR DOSTUM ÇÖZEMEİYSEN ORAYA BİR BAK DERİM -
quote:
Orjinalden alıntı: kngndz
İLK SAYFADA PS3 İLE İLGİLİ TÜM SORULARA CEVAP VAR DOSTUM ÇÖZEMEİYSEN ORAYA BİR BAK DERİM
sorunu çözdüm hepnze tşk arkadaşlar bu arada haklısın dostum pardon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X