Şimdi Ara

Ps3 Storeden indirdigim oyunlarda kasma, takilma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 senedir ps3 de oyunlarimi sorunsuz sekilde oynuyordum , hic PS Store dan oyun almamisdim . Gecenlerde Store dan Battlefield 4 ve FIFA 17 aldim yukledim . Battlefield 4 Multiplayer oynarken oyun bana akici gelmiyor , sanki cox FPS dususu oluyor . Black ops 2 ya CoD Ghost diskini takip oynarken oyun cok akici ancak BF4 oyle degil adamlari nisan almakta zorlaniyorum cok kolay kill leri kaciriyorum . Gecelim FIFA 17 single 2-3 mac attim pek sorun yok . Genellikle Online Season oynuyorum . 4-5 kere onde oldugum macta ozellikle sonlara dogru gol attigim sirada oyun donuyor . Hangi tusa bassam da tepki vermiyor . Bir seferinde 20 dk bekledim
    birsey degismedi ve kapayip acmaktan baska bir cozum yok . Sirf bu yuzdem kac macim otomatik 3-0 yenik oldu . Bazen ard arda cok akici maclar oynarken bazen her macta takilmalar oluyor(internetle bagli bir durum sanmiyorum ) . Diskten oynadigim oyunlarda boyle FPS dususleri ve donma sorunlariyla 3 senede 3-4 kere karsilasmisimdir en fazla ancak PSN den aldigim bu 2 oyunda kisa zamamda cok fazla karsilasiorum . Bos alan olarak 45/150 gb gozukuyor . Hafizaya 4 oyun yuklu : Fifa 17, BF4 , Fifa WC 2014 , PES 2016 MyClub. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Store ile ilgili değil o oyunlarda fps düşüşleri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERPETEN ALİ -- 24 Ocak 2017; 20:42:6 >
  • Nasil yani oyunda dusuk fps oluyor. O kadar para verip oyun aldim fps dusuk adam vuramiyorum oyundan zevk alamiyorum . Hem youtube de videolari izledim ps3de rahat oynayanlar var . Fifa da oyun takilip kaliyor makineyi kapayip acmam gerekiyor otomatik yeniliyorum nedense hep bana denk giyor cunki hic geri oldugum mir macda rakibin gittigini gormedim))

• yokmu yardim edecek
  • Sadece multi demi kasıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Sadece multi demi kasıyor?

Evet Fifa da cevrimdisi cok rahat hic donmadan oynuyorum ancak multiplayer bazen oyun takiliyor ve makineye reset atmadan cozulmuyor . Onde oldugum kac maci bu yuzden 3-0 kaybettim . Hani baglanti kopdu desek oyundan atsin , sistemin donmasi nedir (hem baglanti gitmiyor) . Battlefield Campaignde FPS dususu ile karsilasmadim . Internet fiber optik 8-10 mbps download/upload . Bu 2 oyun disinda tum oyunlarimi sorunsuz oynuyorum .

Ilave olarak PSNde neler oluyor ? Destek icin email yollamak istiyorum email gonderilemedi lutfen tekrar deneyin yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 30 Ocak 2017; 13:46:57 >
  • Yapabileceğimiz bi şey yok ps4te bile fps düşen çokca oyun var.

• O zaman en iyisi ps satip bir pc toplamak 🤔 Konsola o kadar para ver , oyunlara o kadar ver oyundan zevk alma , oyun akici olmasin. Ps4 de bide plus sacmaligi var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 30 Ocak 2017; 13:49:34 >
  • internetinde de bir sorun olabilir..

• cod serisi 60 fps calısmakta ps3 de bf serisi 30 fps yer yer dusmelerde var ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Sadece multi demi kasıyor?

Evet Fifa da cevrimdisi cok rahat hic donmadan oynuyorum ancak multiplayer bazen oyun takiliyor ve makineye reset atmadan cozulmuyor . Onde oldugum kac maci bu yuzden 3-0 kaybettim . Hani baglanti kopdu desek oyundan atsin , sistemin donmasi nedir (hem baglanti gitmiyor) . Battlefield Campaignde FPS dususu ile karsilasmadim . Internet fiber optik 8-10 mbps download/upload . Bu 2 oyun disinda tum oyunlarimi sorunsuz oynuyorum .

Ilave olarak PSNde neler oluyor ? Destek icin email yollamak istiyorum email gonderilemedi lutfen tekrar deneyin yaziyor

İyi de online oynarken o tür şeylerin olması PC'de de olur. Karşıdakinin bağlatısı kötüyse PC'de de kasar oyun. Bunların konsolla alakası yok.

Single Player Campaign'de kasma yoksa veya PS3'ünde bir bozukluk yoksa tamamdır.

• Fifa da kasmanin olmasi normal ona bisey demiyorum yani baglanti kopsun kimin baglantisi gittiyse o kaybetsin . Amma bende goruntu takilip kaliyor durduk yere (ozellikle onde oldugum maclarda sonlara dogru) ve makineyi resetlemeden kendine gelmiyor . Oyle bir goruntu donup kaliyor . Fakat single oynarken hic boyle sorunla karsilasmadim . Bide Fifada menu de agir calisiyor normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 30 Ocak 2017; 14:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

internetinde de bir sorun olabilir..

Diger oyunlarda hic sorunla karsilasmadim . Sadece bu iki oyunda oluyor . Ozellikle fifa da oyun takilip kaliyor oyle hicbir tus calismiyor reset atmadan kendine gelmiyor ve otomatik yeniliyorum(

• Hocam selamlar,

Bende genelde oyunlarımı dijital alıp, multiplayer oynarım.

1-) Fifa oynarken, sizin veya rakibinizin bağlantı hızı düşük ise, oyun esnasında ciddi ve rahatsız edici takılmalar yapar.( Ama siz cihazın tamamen kilitlendiğini söylüyorsunuz) Takılma hissettiğiniz zaman DS3 üzerinde bulunan PS tuşuna basılı tuttuğunuzda karşınıza bir menü geliyor mu?

2-) Aksi takdirde durumu donanımsal olarak yoracağım, macunlarınızı tazeleyin, fan temizleyin, bakım yapın diyeceğim fakat sorunu da sadece multiplayer da aldığınızı söylüyorsunuz.

3-) Multiplayer da karşılaştığınız bir sorun ise, %90 ihtimalle bağlantınız kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak Kablolu ve Kablosuz bağlantı ile ve bağlantı hızınızı test etmenizde fayda olacaktır.
  • işlemci ısınıp kasıyor olabilir. havalandırma yollları açıkmı bak. bence açıp fanı temizlesen iyi olur. konsolun üstünde etrafında ısı kaynağı varsa uzaklaştır.
    optimizasyon sorunu oluyor genelde, update lerle çözülüyor ama sen başkasında takılmadan oynandığını gördüm diyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

Hocam selamlar,

Bende genelde oyunlarımı dijital alıp, multiplayer oynarım.

1-) Fifa oynarken, sizin veya rakibinizin bağlantı hızı düşük ise, oyun esnasında ciddi ve rahatsız edici takılmalar yapar.( Ama siz cihazın tamamen kilitlendiğini söylüyorsunuz) Takılma hissettiğiniz zaman DS3 üzerinde bulunan PS tuşuna basılı tuttuğunuzda karşınıza bir menü geliyor mu?

2-) Aksi takdirde durumu donanımsal olarak yoracağım, macunlarınızı tazeleyin, fan temizleyin, bakım yapın diyeceğim fakat sorunu da sadece multiplayer da aldığınızı söylüyorsunuz.

3-) Multiplayer da karşılaştığınız bir sorun ise, %90 ihtimalle bağlantınız kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak Kablolu ve Kablosuz bağlantı ile ve bağlantı hızınızı test etmenizde fayda olacaktır.

Yardiminiz icin tesekkurler . Dedigim gibi multide cihaz donup kaliyor , hangi tusa bassam da (ps dahil) bir tepki yok . Ancak Single oynarken hic boyle bir durumla karsilasmadim . Bu 2 oyun disinda hicbir oyunda sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminovkenan -- 7 Şubat 2017; 19:36:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.