Arkadaşlar size çok önemli bir sorum olacak. Yaklaşık 3 senedir 60 GB Pal PS3 kullanıyordum ama ne olduysa bu 3.55 update ile oldu. GT5 oynarken donma oldu bir kez, ben de bir türlü kapatamadığım için araksındaki kapama düğmesi ile kapadım. Geri açtım, bir hiçbir disk okumaz oldu. Bir süre sonra tekrar denedim, bu kez çalıştı ve eskisi gibi sorunsuz devam etti. Bu söylediğim 3-4 gün önce oldu; fakat şimdi aynı problemle tekrar karşılaştım ve düzeltemiyorum. Birkaç saattir uğraşıyorm, safe mode dan default'a getirmeyi falan da denedim ama bir türlü çalışmadı. Halen hiçbir disk görmüyor. Ne yapabilirim? Yardım edebilirseniz çok iyi olur gerçekten. Ayrıca da servise göndersem fazla ücret keserler mi? Garanti bitti malum. Yoksa update'ten sonra oldu diye ücretsiz tamir falan var mıdır?
60 gb ise normal hocam benimde 3 yıl oldu 2 göz değişti deneyebileceğin bir öneri makinayı dik konumdayken oyun okutmayı dene ve atıyorum 5-10 denemede eğer okuyorsa göz'ü üzerindeki merceğin yanma ihtimali olabilir ama yinede iyi birşey değil tabiki illaki göz değişecek maliyeti ise 150 tl civarında eğer ankaradaysan tel verebilirim güvenilir..
@zack06 yorumun için teşekkürler, İstanbul Kadıköy'den değiştirttim gözü. 120 TL'ye değişti ve iyi durumda. Fakat bir an evvel temizliğe getir diyorlar, termal macunlar kurumuş diyolar ve tozlanmış diyolar. Getirmezsen sarı ışık vercek diyolar ve 50 TL'ye yaparım diyolar. Sence götüreyim mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme