Bakin arkadaslar bende bilgisayar masaustu ve ps3 ten baglanmak istiyorum nasil yapacam? Cevaplariniz icin tesekkurler
quote:Orijinalden alıntı: adimbudur Bakin arkadaslar bende bilgisayar masaustu ve ps3 ten baglanmak istiyorum nasil yapacam? Cevaplariniz icin tesekkurler Hocam modeme ya lan kablosuyla bağlayacan ikisinide ya da wi-fi, başka alternatif yok. Gerçi soruyuda pek anlayamadım ama
quote:Orijinalden alıntı: Phantom7 quote:Orijinalden alıntı: adimbudur Bakin arkadaslar bende bilgisayar masaustu ve ps3 ten baglanmak istiyorum nasil yapacam? Cevaplariniz icin tesekkurler Hocam modeme ya lan kablosuyla bağlayacan ikisinide ya da wi-fi, başka alternatif yok. Gerçi soruyuda pek anlayamadım ama benim bilgisayarim masaustu ve PS3'ten internete baglanmak istiyorum nasil yapacam? Umarim anlami$sindir
quote:Orijinalden alıntı: adimbudur quote:Orijinalden alıntı: Phantom7 quote:Orijinalden alıntı: adimbudur Bakin arkadaslar bende bilgisayar masaustu ve ps3 ten baglanmak istiyorum nasil yapacam? Cevaplariniz icin tesekkurler Hocam modeme ya lan kablosuyla bağlayacan ikisinide ya da wi-fi, başka alternatif yok. Gerçi soruyuda pek anlayamadım ama benim bilgisayarim masaustu ve PS3'ten internete baglanmak istiyorum nasil yapacam? Umarim anlami$sindir pc ile ne alakası var pc in dizüstü olunca bağlanıyormu zannediyosun
quote:Orijinalden alıntı: benis quote:Orijinalden alıntı: adimbudur quote:Orijinalden alıntı: Phantom7 quote:Orijinalden alıntı: adimbudur Bakin arkadaslar bende bilgisayar masaustu ve ps3 ten baglanmak istiyorum nasil yapacam? Cevaplariniz icin tesekkurler Hocam modeme ya lan kablosuyla bağlayacan ikisinide ya da wi-fi, başka alternatif yok. Gerçi soruyuda pek anlayamadım ama benim bilgisayarim masaustu ve PS3'ten internete baglanmak istiyorum nasil yapacam? Umarim anlami$sindir pc ile ne alakası var pc in dizüstü olunca bağlanıyormu zannediyosun bilmem Wi-Fi var dizustunde ona gore siz neyle baglaniyorsunuz ve nasil baglaniyorsunuz? kablolarlami?
quote:Orijinalden alıntı: benis pc deki wi fi ile alaksı yok modemin kabosuz olması lazım yai modemin wi fili olması lazım tamam herkese cok tesekkur ederim cevaplariniz icin