Merhaba arkadaşlar. az önce heavy rain oynamaya başladım.daha 10 dk geçmedi alt kata indim evden çıkmadan bi alt katı da dolanayım derken bi anda ses gitti oyundan.ilk başta oyundan kaynaklandığını düşündüm.start'a basıp sound options'a girdim herşey açıktı.PS tuşuna basıp xbm menüsündeki sesleri de alamayınca hepten tırstım karnıma ağrılar girdi ! özetle cihazda "sıfır" ses.hdmi bağlantılarını kontrol ettim.sonra quit game dedim ps tuşuna basıp cihaz 3 bip sesi ile yeniden başlatıldı ve bu kez ses geldi.merak ettiğim bu ciddi bi sıkıntı alameti mi arkadaşlar ?
Bendede öyle oluyodu bir ara sağlam şu anda
quote:
Orijinalden alıntı: Hebeléé
Bendede öyle oluyodu bir ara sağlam şu anda
belirli oyunlara has bişey mi sence dostum?
Benim tahminim ps3 deliriyor ve böyle yapıyor için rahat etsin
quote:
eyvallah kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: joeblack3535
quote:
eyvallah kardeş.
Kardeş ilk defa oluyorsa sorun olmaz ama sürekli olmaya başlıyorsa sıkıntı çıkarabilir
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
quote:
quote:
eyvallah kardeş.
Kardeş ilk defa oluyorsa sorun olmaz ama sürekli olmaya başlıyorsa sıkıntı çıkarabilir
ilk defa bugün oldu hocam.yani daha önce bf3 te oyun açılış jeneriğinde seste alçalmalar kesintiler oluyodu 1 saniyelik falan.ama onu önemsemiyodum.bugun baya baya ses gidince endişe ettim
yani daha önce bf3 te oyun açılış jeneriğinde seste alçalmalar kesintiler oluyodu 1 saniyelik falan.ama onu önemsemiyodum.
Jenerik müziğin kendisi o şekilde zate hocam. Bi sorun yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: zdbrg
quote:
yani daha önce bf3 te oyun açılış jeneriğinde seste alçalmalar kesintiler oluyodu 1 saniyelik falan.ama onu önemsemiyodum.
Jenerik müziğin kendisi o şekilde zate hocam. Bi sorun yok yani
hee tamam o zaman aklıma başka da benzer bi sıkıntı gelmiyo bugün ilk defa oldu yani.cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim ilgilenip içimi rahatlattığınız için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme