arkadaşlar şimdi diyelim psnden kredi kartıyla x oyununu aldık ama galiba sonra bilgiler yine gözüküyo işte ben gözükmesin istiyorum her oyun aldığımda kredi kartı numarasını tekrar sormasını istiyorum ne yapmalıyım
billing informationdan silmelisin
Account Managers 2012 bölümüne gel, visa'yı transfer et, bilgileri sorma again bak ayıp oluyor seçeneğini seç, çıkan pencereyi aç de içeri hava gelsin, oksijen zihin açar
Dipnot: Ama saçma cevaplar verme sırası bizde
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
Account Managers 2012 bölümüne gel, visa'yı transfer et, bilgileri sorma again bak ayıp oluyor seçeneğini seç, çıkan pencereyi aç de içeri hava gelsin, oksijen zihin açar
insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler
quote:
Orijinalden alıntı: ps_hero
billing informationdan silmelisin
o dediğiniz yer nerde
quote:
Orijinalden alıntı: EgeBaba09
quote:
Account Manangement - Account Information - Billing Information şifreni girip silersin..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EgeBaba09
quote:
Account Manangement - Account Information - Billing Information şifreni girip silersin..
Arkadaşlar önceden açılmış bir PSN hesabına k.k bilgilerini ekliyemiyormuyuz? örneğin 15 Tl'lik bir Dlc almak istiyorum ama adres bilgileri için yanlış olduğunu söylüyor. TR PSN üzeri denedim olmadı.
Açtığın her konuya ''egebaba'' klasiği yazmasan olmaz mı?