Merhabalar arkadaşlar. Bir hafta kadar önce PS3 alarak aranıza katıldım. Fakat evde bir hayalkırıklığına uğradım. Monitörümde HDCP desteği yokmuş ve maalesef bağlayamıyorum PS3'ümü monitörüme. Benim sorum şu şöyle bir cihaz keşfettim araştırmalar sonucu:
Bu linkteki ürünü almak istiyorum şuan. Monitörü hem TV'ye dönüştürme hem de PS3 bağlama vasıtası varmış. PS3 desteği olduğu yazıyor ayrıca aletin 1900x1200 çözünürlüğe çıkabildiği yazıyor. Şimdi benim merak ettiğim, PS3'ümü bağladığımda bu alet vasıtasıyla kompozit girişinden, ne kadar çözünürlük verir bana bu alet. Yani 720p olarak 1600x900 ayarlarında ya da ona yakın görüntü elde edebilir miyim? Ya da maksimum ne kadar çözünürlük verir? Mutlaka aranızda bunu denemiş arkadaşlarım vardır ya da bilen. Bana lütfen yardımcı olunuz, çünkü hiçbir kaynak bulamadım bunlarla ilgili. Şimdiden Allah razı olsun yardım edenlerden.
Not: Monitöre VGA girişle bağlantı olacak belirteyim.
benım monıtorunde hdcp desteği yoktu forumdan 2.el uptech çevirici aldım 70 tlye oyunları 720pde oynayabılıyorum bu urune gelınce ps3 desteği var yazıyor 720pde oynayabılırsın hatta monıtorun çözünürlüğü iyi ise 1080p bile açar
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
benım monıtorunde hdcp desteği yoktu forumdan 2.el uptech çevirici aldım 70 tlye oyunları 720pde oynayabılıyorum bu urune gelınce ps3 desteği var yazıyor 720pde oynayabılırsın hatta monıtorun çözünürlüğü iyi ise 1080p bile açar
Öyleyse süpermiş. Yardımınız için teşekkür ederim. Gelecek diğer cevapları da bekliyorum. Özellikle bu tarz bir ürünü deneyen varsa.
Ürünü beğendim ve almayı düşünüyorum. Hepsiburada yorumlarına bakarsak alınacak bir ürün gibi gözüküyor.
Kullanan varsa bu ürünü yorum yazarsa çok iyi olur
Ben pek ikna olmadım açıkcası. Ürüne kompozit kabloyla giriş yapılıyor. Kompozit kablolarda maksimum 480i görüntü verir diye biliyorum ben. TV konusunda işe yarayabilir lakin PS3 konusunda çekince oluştu bende bu kablolarla 1080p görüntü almak imkansız gibi. Kullanan arkadaşları konuya bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Reticlum
Ben pek ikna olmadım açıkcası. Ürüne kompozit kabloyla giriş yapılıyor. Kompozit kablolarda maksimum 480i görüntü verir diye biliyorum ben. TV konusunda işe yarayabilir lakin PS3 konusunda çekince oluştu bende bu kablolarla 1080p görüntü almak imkansız gibi. Kullanan arkadaşları konuya bekliyoruz.
size tavsiyem benım aldıgım urunu alın adı uptech hdmı vga çeviriyor kombpzite kabloyla uğraşmıyorsunuz aldıgım urun bu
size tavsiyem benım aldıgım urunu alın adı uptech hdmı vga çeviriyor kombpzite kabloyla uğraşmıyorsunuz aldıgım urun bu
Hocam işte ikinci el olayı benim açımdan zor biraz. Sıfır fiyatıda epey tuzlu maalesef. Dark'ın o TV aparatı çok güzeldi işe yarayacağını bilsem durmadan alacağım hemen de güvenemiyorum işte dükkanlarda satılan bişey değilki komşudan al dene. Mecburen size soruyorum burada bilen biri illaki çıkar diye.
ben bunu çok araştırdım durumunu anlaya biliyorum. foruma 2gunde bir konu açmaktan gına gelmişti çeviriciler yuzunden.Forumdakılerde gemelde xcm vga box var
bunu kullananlar 720p ile oynadıklarını soyluyor zaten goruntudende belli 720 ile oynadkları buda kombazıte kablo ile bağlanıyor senin alacagın üründe kombozite kablo ıle bağlanıyor ben sorun olacagını hiç zannetmıyorum
Komponent kablo ile bağlamılar ama hocam orada yanlış görmediysem? Öyle değil mi? Komponent kablolarla baya iyi grafik alınıyor zaten, ben kompozit kablodan korkuyorum.
bak ben o ikisini karıştırdım gerçekten. ozaman sende xcm vga box al http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-2b90.html 70dolar google amcada 2el olarak aratmanda fayfa var bende o şekılde bu forumda denk geldım aldım nese inş bulursun
Ucuz çözüm sağlamak için şunu almayı da ciddi düünüyorum hocam. 59 liraya geliyor kargosuyla. Sence nasıldır bu kablo.
http://www.bazaarstation.com/Product.aspx?P=PS3/Wii%20VGA%20Cable burdakı daha uygun kargo beleş bende bunu alacaktım karşıma uptech çıkınca onu aldım ama bunda bır noktaya dikkat etmen gereklı pc 50/60/75Hz çıkış frekansına sahıp olası gereklı yoksa olmuyormuş ben sitedekı yetkılıye sordum sende sor istersen zaten ordada yazıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme