wireless ile internete bagladigim pc mi araci olarak kullanarak ps3 ume ethernet kablosu yardimi ile internet vermek istiyorum. ayarlari daha once yapmis olmama ragmen bulamadim. yardim edebilecek bir arkadas var mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: canadana
wireless ile internete bagladigim pc mi araci olarak kullanarak ps3 ume ethernet kablosu yardimi ile internet vermek istiyorum. ayarlari daha once yapmis olmama ragmen bulamadim. yardim edebilecek bir arkadas var mi acaba ?
Şimdi doğru anladım mı acaba... Senin PC ile modem arasında kablo yok, kablosuz bağlantı kullanıyorsun ve PS3 ile Modem arasında kablolu bağlantı kullanmak istiyorsun?..
Eğer doğru anladıysam PS3 ile Modemine ethernet kablosu takarak PS3'ün Network Settings kısmından Wired Connection seçmen gerekiyor.
pc de baglantılarını köprüleyeceksin bu kadar ;)
direk wlan üzerinden ps3 ünü neden modemine baglamiyorsun ki bilgisayarini bagladigin gibi?
mkv film filan izleyecekse wifi den takılırr , veri paylasım hızı coook dusuk wifi de ;)
simdi modem uzakta ve ps3 wirelessi gormuyor sinyal kalitesinden oturu. yalniz pc goruyor gayet iyi bir sekilde. benim amacim bilgisayari modem gibi kullanmak. yani ethernetin bir ucu ps3; oteki ucu internet baglantisi bulunan pc. tek amacim ps3 u internete baglamak bu sekilde. aslinda kullaniyordum ama pcye format atinca ayarlar bozuldu. network ve sharing centera girince oradan menage network ayarlarini secip ag baglantisina sag tiklayip Share seceneginden internet connectioni paylastirip ps3 u internete baglamistim onceden ve cok guzel bir sekilde kullaniyordum fakat simdi aynini yaptigim anda pc nin internet baglantisi kesiliyor. nedendir anlamadim. acaba network and sharing centerda bulunan network and discover ayarlarindaki on/off seklinde ayarlanabilenn ayarlarla mi alakali ?
yardim edebilecek birisi yok mu arkadaslar. internet baglantisini paylastirmayi sectigim anda internet baglantisi gidiyor PC nin.