Şimdi Ara

PS3 Ü SATTIM PİŞMAN OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gow.uc3.lastofuus.killzone.crysis.infamous.mk9 oynadiktan sonra piyasası iyice bitmeden sattım ama pişman oldum.Şimdi ps4 mü yoksa pc mi ayrımına düştüm.
    Gta 5 i ps4 te oynamayı düşünüyordum.

Pc alsam ps4 ün tadını vermeyecek.
    ps4 alsam oyun sıkıntı olacak.

Çünkü Sivastayim ve spotcu vs yok buralarda.

Napsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne on bir nokta kom budur

• Dijital oyun var, kardeslik var. Zerre spotcu ihtiyaci duymuyorum, spotcudan en son belki 5 yil once oyun almisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Dijital oyun var, kardeslik var. Zerre spotcu ihtiyaci duymuyorum, spotcudan en son belki 5 yil once oyun almisimdir.

Oyun takas için lazım oluyor hocam.Sahibinden de zaten ps4 oyunu yok.Ama Dying light ve bloodborne oynamadan geçmek istemiyorum 1.100 e 3 aylık euroasya garantili ps4 var takipteyim ama nasıl idare ederim bilmiyorum oyun işini

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Dijital oyun var, kardeslik var. Zerre spotcu ihtiyaci duymuyorum, spotcudan en son belki 5 yil once oyun almisimdir.

Oyun takas için lazım oluyor hocam.Sahibinden de zaten ps4 oyunu yok.Ama Dying light ve bloodborne oynamadan geçmek istemiyorum 1.100 e 3 aylık euroasya garantili ps4 var takipteyim ama nasıl idare ederim bilmiyorum oyun işini

Hocam kardeslik bolumunde de takas yapilip oyun satilabiliyor. Yillardir dijital ile isimi goruyorum oyun takas etme ve satma konusunda hicbir sıkıntı yasamadim...

• Arkadaşın dediği gibi kardeşlik en iyisi, kutuluya verilecek 160 TL ile 3 tane yeni oyun alırsın,5 tane eski alırsın,fiyatlar çok uygun.

• Vallahi kardeşlik sayesinde 500 tl verip medya Markt tan alacağım 2oyunu kardeşlik ile 60 tl ye aldım as. Unity ve far cry4 500 nereye 60 nere yaşasın kardeşlik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni hatayi bendde yapmistim sonra tekrar ps3 aldim multiman kirik wersiyon oynanacak o kaadar cok oyun var ki ps3 de exc. Oyunlaru bitirdim ancak bi ton guzel oyun var farcry 4 gta 5 ve dahasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.