Şimdi Ara

PS3 üm bleray lari okuyamıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 ümü alalı 3 sene olacak. bugün birden bire disc leri okuyamaz hale geldi. Ne yapmalıyım öneriniz var mı? Servise mi götürsem?

• garanti süresi dolmamışsa garanti yapar.garantisi bitmişse alıp takacaksın.
  • alalı 3 sene olacak dıyor ps3un garntısı 2 yıl
    gumuskyıkcı 150 tl ye gule gule de
  • yeri gelmişken sorayım arkadaşlar ps3 lerde sarı ışık hatası verdiği zaman (allah korusun) tamiri yapılıyormu ben izmirde uğur elektroniğe sordum yaparız dediler garanti veriyormusunuz diye sordum evet garantili dediler cezasıda 150 tl siz ne diyosunuz bu konuda güvenilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

yeri gelmişken sorayım arkadaşlar ps3 lerde sarı ışık hatası verdiği zaman (allah korusun) tamiri yapılıyormu ben izmirde uğur elektroniğe sordum yaparız dediler garanti veriyormusunuz diye sordum evet garantili dediler cezasıda 150 tl siz ne diyosunuz bu konuda güvenilirmi

Yanı yapılan var yapılamayan var
    Yapılıyor derken sonucta bı kere yarayı almıs oluyor , yapıldıktan 1 saat sonra yıne anyı sey olabılır 1000 saat sonra da olabılır
    Kesın çözüm ve tamır yontemı degıl yanı.O olayın kesın tamırı yok zaten

Nette arastırırsan sarı ısık tamırınden sonra da makınaların cogunun tekrar aynı problemı yasadıgını gorursun
    Ben sahsen 150 tl ye tamır ettırceme satarım onu 200-300 kaca gıdıosa artık ustune eklerım 200-250 alırım spot slım.Sonucta ps3 cok zor arıza yapan bı cıhaz ve bı cıhazımda o problemı yasamıssam 2. cıhazımda aynı problemı yasama sansım cok ama cok dusuk bı ıhtımal.

Sonra gelsın oyunlar gıtsın psn onlıne kapısmalar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 16 Kasım 2009; 3:25:38 >

• yeni alcaz artık:( ama değer uncharted 2 i bırakamam..
  • eski ps3 ler tek lensli sanırım ve senin lensin ölmüş,yenisi takılacak
  • oyunları bu zamana kadar hdd den oynamadınız sanırım gerçi her oyunda desteklemiyormuş ama onunda etkisi olabilir belki..
  • KARDEŞİM GÖTÜRCEKSİN SONY SERVİSİNE

160 euro veriyosun onlar fiyat biçiyo

yurt dışından yeni makine geliyo

GARANTİN BİTİNCE SERVİSE 160 EURO VERİYOSUN

AMA YENİ MAKİNE ALIYOSUN 1 AY İÇİNDE

GARANTİ OLSAYDI BEDAVA YENİ MAKİNE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

KARDEŞİM GÖTÜRCEKSİN SONY SERVİSİNE

GARANTİN BİTİNCE SERVİSE 160 EURO VERİYOSUN

AMA YENİ MAKİNE ALIYOSUN 1 AY İÇİNDE

Bu olay güzelmiş bak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.