Şimdi Ara

PS3'üm yine bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dana önceden kitlenip kaldığı için servise giden ve garantiden değişimi yapılan 60GB'lık PS3 bu sefer başka bir arıza gösterdi.

Açtığımda karşımda şöyle bir hata ile karşılaştım:

"Cannot start. The correct hard disk was not found."

Ya harddisk uçtu yada onun bağlandığı kablo vesaireye birşey oldu. Tekrar servise götüreceğim bakalım ne dicekler. Ne olmuş olabileceği hakkında fikri olanlar var mı acaba?

Teşekkürler...

• Öncelikle geçmiş olsun meşhur bluray arızasıyla bende birkaç kere cihazı servise vermiştim sözde değişim yapılmışdı ama verilen cihazlar kesinlikle sıfır değil arıza görmüş sonra tamir
    edilmiş makinalar sadece kasası sıfır neyse 3 defa böle servise verip almıştım benim en son arızam senin yazdığın hardisk hatasıydı büyük ihtimalle cihazın yine değişeme gidecek senin
    dikkat etmen gereken serviste teslim almadan önce iyice kontrol etmen hatta cihazı orda bi tv ye bağlayıp kurcala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leepee -- 16 Kasım 2008; 19:29:24 >
  • Sana yeni 60 gb lık verdiklerine göre , 60 gb piyasada olmadıgı için mutlaka kullanılıp tamir edilmiş bir PS3 ü vermişlerdir sana, tekrar paketlenme yani.
  • Yeni ürün olmadığı, tamir olanların tekrardan verildiği konusunda kesinlikle haklısınız. Zaten burada tamir etmiyoruz. Geri gönderiyoruz bize başka tamir edilmiş PS3 gönderiyorlar dediler:). Size arıza sebebi olarak bir şey söylemişler miydi acaba?

Haftaya cumartesi götüreceğim bakalım, inşalah uğraştırmazlar. Geçen sefer kolay olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundarella -- 16 Kasım 2008; 19:36:10 >
  • Hayır 60 GB'lık paket yok diye birşey yok. Evet artık üretilmiyor. Ancak Sony, 60 GB paketli PS3'lerde bozulmalarına karşın elinde 60 GB PS3 paketi bulunduruyor. Garanti değişiminde sorunlar yaşanmaması için. Yanlış bilgi verilmesin.
  • ps3 te arıza yapıyormu sadece xbox bozuluyor sanıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

ps3 te arıza yapıyormu sadece xbox bozuluyor sanıyordum

tabii xbox360 dışındaki tüm konsollar bozulmaz. mantığa bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta bu makineyede insan elideydi. 'Hatasız kul olmaz.' derler. Buda aynen öyle.
  • Ellerinde 60GB'lık paket varmı yokmu bilmem ama bana servis tarafından streç folyoya sarılmış bir şekilde sadece PS3'ün kendisi verildi. Servisin söylediği de yurtdışında tamiratı yapılan ürünlerin buraya gönderildiği ve değişim yapıldığı. Ancak hızlı olabilmesi için sizin ürününüzün tamiratı beklenmiyor. Gelen başka bir ürünle (farklı bir seri no'ya sahip PS3) değiştiriliyor.

@kevinsert Buarada PS3 de her elektronik cihaz gibi bozulabiliyor. Hem de benimki farklı arızalardan 2. kez. Çok da kullanmıyorum, kullansam nolcak acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundarella -- 16 Kasım 2008; 21:34:17 >
  • geçmiş olsun dostum umarım 0 ını verirlerde sende bu dertten kurtulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

quote:

komiksin dostum

• gecmiş olsun dostum umarım en kısa sürede problemin düzelir bende 60 gb pal kullanıyorum bu yazıları görünce tırsıyorum tırsmıyor değilim
    inşallah cihazın istedin gibi olur hayırlı akşamlar
  • bu sorun bu forumdan başka bir arkadaşın daha başına gelmişti, kendisi hdd yi çıkarıp takınca sorun düzelmişti. Bir dene istersen hdd yi çıkarıp takmayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

quote:

komiksin dostum

Koptum valla

• quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

bu sorun bu forumdan başka bir arkadaşın daha başına gelmişti, kendisi hdd yi çıkarıp takınca sorun düzelmişti. Bir dene istersen hdd yi çıkarıp takmayı.

Onu denedim düzelmedi. Zaten durduk yere oldu, herhangi bir sarsıntı yada değişim olmadığı halde. Sizin dediğiniz işlemi yurtdışı forumlarından okuyup dün denemiştim. Teşekkürler.
  • önemli değil sorunun çözülmemesine üzüldüm, gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirm.
  • yok ps3 bozulmaz diğer dünyadan geldi o ....yaw ne gereksız yorum

quote:

• Bugün itibariyle PS3'ü servise teslim ettim. Büyük ihtimalle tekrardan Belçika yolu görünecek PS3'e ve değişim olacak dediler. Bakalım inşalah sorun çıkmaz. Değişimde artık kaç günde olur göreceğiz.
  • Geçmiş olsun.
  • PS3 alma arifesinde kötü oluyor böyle haberler yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.