Şimdi Ara

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende logitech 530 var 5+1.Creative DDTS decoder ile 3 optik 2 coaxial ve 3 tane analog giriş alıyorum.Creative decoderı kesinlikle tavsiye ederim.
  • Creative in ürünleri eskiden mükemmeldi ama artık tacını Logitech e kaptırdı, aslında Logitech in z5500 den başka modelleride var, hem fiyatıda daha uygun onlarada bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: best marksman

creative inspıre gd580 5-1 güzel ses veriyor kulaklıkda speedlink 5-1 medusa kullanıyorum herkese tavsiye ederim

Bende GD580 kullanıyorum, gerçekten çok güzel tavsiye ederim
  • http://www.lightav.com/home/denon/AVR1804Front.jpg

VE

http://www.foster.ru/image/acoustics/fs108_2_b_l.jpg

optikle ve dts ozelligi ve dolby digital ozelligiyle fena oluyo valla icim kiprasiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

abi bende pc monitor samsung 226 bw var monitorde hoparlor yok...ps3 u hdm i dan monitorun arkasına dv -ı cıkısından bagladım tabi ses yok...nasıl ses alacam napacagım?

Bendede projeksiyon aletine bağlı normal olarak ondada hoparlor yok ps3 ayarlarında sana sesi nasıl almak istediğini soran yere gel ordan seçenekleerin en uygununu seç.Bende kırmızı beyaz sarı olan çıkış seçili onuda müzik setine bağladım dolayısı ile stereo ses alıyorum.
  •  PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?
  • Ps3 alım ona yakışacak z-5500 bekliyor hemde süper kaliteli bir optik kablo ile ama bu aralar ps3 almak akıl kari değil elle tutulur oyun yok malesif
  • ben de ps3`umu digital optic ile sony DAVz-800W home theater ile kullaniyorum

tam dolby digital ses aliyorum.

uyonlarda dolby digital super
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogg

Arkadaşlar ps3 e ses sistemi sadece optical girişten bağlanabiliyor sanırım.Fakat benim ses sistemimde böyle bir çıkış yok ben de hdmi bağlantı ile dolaylı yoldan 5.1 ses sistemini bağlamak zorunda kaldım, yani ses sistemi tv ye bağl, tv de hdmi ile ps3 e bağlı, böle kullanmak zorunda kalıyorum şimdilik. Şimdi size sorum şu olacak.Acaba optik girişten direk ses sistemine ps3'ü bağlasam şuan yaptığım bağlantıdan çok daha iyi bir ses mi alıırm yoksa pek bir şey farketmez mi ya da direk ps3 e 5.1 bağlamanın hangi yolları var?Benim şuanki 5.1 de sadece kırmızı beyaz olan çıkışlardan var.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

bişi merak ettim. bu dolaylı yoldan yaptığın bağlantı ile gerçek surround ses alabiliyo musun. yani dolby digital ya da dts. ps3 hangilerini destekliyosa artık..

bence ses kalitesinden önce gerçek surround ses almak daha önemli. tabi bu zaten mümkünse şu anki bağlantın ile bu yorumumun bi önemi yok. meraktan yazdım sadece

• Ps3 de 5.1 sadece optik çıkıştan....
  • quote:

Arkadaşlar ps3 e ses sistemi sadece optical girişten bağlanabiliyor sanırım.Fakat benim ses sistemimde böyle bir çıkış yok ben de hdmi bağlantı ile dolaylı yoldan 5.1 ses sistemini bağlamak zorunda kaldım, yani ses sistemi tv ye bağl, tv de hdmi ile ps3 e bağlı, böle kullanmak zorunda kalıyorum şimdilik. Şimdi size sorum şu olacak.Acaba optik girişten direk ses sistemine ps3'ü bağlasam şuan yaptığım bağlantıdan çok daha iyi bir ses mi alıırm yoksa pek bir şey farketmez mi ya da direk ps3 e 5.1 bağlamanın hangi yolları var?Benim şuanki 5.1 de sadece kırmızı beyaz olan çıkışlardan var.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

Tamam işte HDMI dan 5.1 digital ses alıyorsun. daha iyisi olmaz optik ile aynı kalitede sanırım HDMI. Fark varsa da farkedeceğiniz kadar büyük değildir kesinlikle.

@cancanax HDMI ı unutuyorsunuz

• yalnız sesi gerçek 5.1 surround olarak alabilmesi için hdmi'nin uyumlu bir cihaza bağlı olması gerek. stereo ses alıyo bence arkadaş. 5.1 sistemi de bu stereo sesi dağıtıyor galiba tüm kolonlara. sanal surround olarak. yanlışsam düzeltin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 3 Haziran 2007; 12:58:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Tamam işte HDMI dan 5.1 digital ses alıyorsun. daha iyisi olmaz optik ile aynı kalitede sanırım HDMI. Fark varsa da farkedeceğiniz kadar büyük değildir kesinlikle.

@cancanax HDMI ı unutuyorsunuz

Haklısın..

• ben müzik setinin dolby surround girişine bağladım 5+1 ses sistemi var ama yandaki büyük hoparlörlerden alıyorum sesi, gayet net ve güzel.
  • sony str k780.bomba.
  • ya bir i şu optik girişin resimini kotabilirmi
  • 70 ekran Beko tv dahili hoparlör'lerini kullanıyorum gayet güzel..
  • üstteki optik giriş,alttaki optik kablo ucu

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?

• Kızılaydaki bi bilgisayarcıdan 35 ytl ye aldığım dlafson marka 1+1...
  • 1) 2.1 ile 2+1 arasındaki fark nedir?
    2) 2.1, optik girişli ve 200 ü geçmicek bi sistem var mı?

yanıtlarsanız çoook müteşekkir olacağım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.