Şimdi Ara

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 e ses sistemi sadece optical girişten bağlanabiliyor sanırım.Fakat benim ses sistemimde böyle bir çıkış yok ben de hdmi bağlantı ile dolaylı yoldan 5.1 ses sistemini bağlamak zorunda kaldım, yani ses sistemi tv ye bağl, tv de hdmi ile ps3 e bağlı, böle kullanmak zorunda kalıyorum şimdilik. Şimdi size sorum şu olacak.Acaba optik girişten direk ses sistemine ps3'ü bağlasam şuan yaptığım bağlantıdan çok daha iyi bir ses mi alıırm yoksa pek bir şey farketmez mi ya da direk ps3 e 5.1 bağlamanın hangi yolları var?Benim şuanki 5.1 de sadece kırmızı beyaz olan çıkışlardan var.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 23 Mayıs 2007; 22:51:00 >

• Ses Sistemleri Arasında Vestel HT 728DT Ucuz Bi Alternatif...
    Oldukça Da Kaliteli...
    Önce Konsolu TV ye Bağlarsın, Sonra 2. Scarttan Ses Sistemini...
    Daha Sonra Ses Sisteminin Kumandasından TV yi Bağladığın Girişi Seçip 5+1 Sonra 3D Falan...
    Bu Kadar Basit...
  • Yanılmıyorsam hdmi girişi olan audio/video receivarlar var, ps3 ten hdmi ile oraya ordan 5.1 ses ve tv görüntü aktarılabilir gibi geliyor bana. Hdmi 5+1 ses iletmiyorsa zaten fark etmez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Ses Sistemleri Arasında Vestel HT 728DT Ucuz Bi Alternatif...
    Oldukça Da Kaliteli...
    Daha Sonra Ses Sisteminin Kumandasından TV yi Bağladığın Girişi Seçip 5+1 Sonra 3D Falan...
    Bu Kadar Basit...
    creative inspıre gd580 5-1 güzel ses veriyor kulaklıkda speedlink 5-1 medusa kullanıyorum herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Yanılmıyorsam hdmi girişi olan audio/video receivarlar var, ps3 ten hdmi ile oraya ordan 5.1 ses ve tv görüntü aktarılabilir gibi geliyor bana. Hdmi 5+1 ses iletmiyorsa zaten fark etmez herhalde.
    cevahirden gecen sene kampanya ile aldığım 45 ytllik 4+1 kullanıyom manyak surround...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

cevahirden gecen sene kampanya ile aldığım 45 ytllik 4+1 kullanıyom manyak surround...

Alıntıları Göster
    XBOX 360 ile kullanıyorum ben,PS3 olmadığı için.

Philips HTR 5000.Optik girişten bağlıyorum....
  • quote:

Alıntıları Göster
    markası ve modeli ne fear E.P denmi aldın birde sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Ses Sistemleri Arasında Vestel HT 728DT Ucuz Bi Alternatif...
    Oldukça Da Kaliteli...
    Bu Kadar Basit...
    @devil01
    hocam yani sen de aşşağı yukarı benim yaptığım olayı yapmaktan bahsediosun di mi ben de 5.1 ses sistemini audio girişinden(kırmızı beyaz olanlar) tv ye bağladım ordan hdmi ile tv yi ps3 e bağladı myani direk ps3 e giren bir ses aygıtı yok ben de anladğım kadarıyla senin mantık da o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 23 Mayıs 2007; 22:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogg

@devil01
    hocam yani sen de aşşağı yukarı benim yaptığım olayı yapmaktan bahsediosun di mi ben de 5.1 ses sistemini audio girişinden(kırmızı beyaz olanlar) tv ye bağladım ordan hdmi ile tv yi ps3 e bağladı myani direk ps3 e giren bir ses aygıtı yok ben de anladğım kadarıyla senin mantık da o

Alıntıları Göster
    beyler optik girişten direk bağlamak en ii ses kalitesini veriyor o zman anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

EVET hakan abi oradan aldım markasın VOİCA diye b,r marka gercekten çok iyi bir performansı var ben çok memnunum ama bir hoparlörü bozuldu ayrıca bir şey değil abi...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

EVET hakan abi oradan aldım markasın VOİCA diye b,r marka gercekten çok iyi bir performansı var ben çok memnunum ama bir hoparlörü bozuldu ayrıca bir şey değil abi...

Alıntıları Göster
    Logitech Z-5500 ile kullanıyorum,optik girişten bağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Alıntıları Göster
    işte o süper ona bağlayıp da kötü ses almak mümkün mü
    quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende Logi Z-5500 istiyorum ama pahalı yaa, hesaplı optic Kaliteli ses veren ney var arkadaşlar? max 250 Ytl lik fln

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben de yeni PS3 aldım.bende de samsung 226 bw var hdmi-dv i kblo ile bagladım ama ses sorunum var sesi nerden baglayacagım ..yardımcı olurmusnuz...?bende normal 2+1 ses sistemi var...nasıl yapacagım.......

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

arkadaslar ben de yeni PS3 aldım.bende de samsung 226 bw var hdmi-dv i kblo ile bagladım ama ses sorunum var sesi nerden baglayacagım ..yardımcı olurmusnuz...?bende normal 2+1 ses sistemi var...nasıl yapacagım.......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

hocam en basitinden çok sağlılkı ses almazsın ama tv ye kulaklık girişinden 2+1 i bağla istersen zaten hdmi kablo var diosun ses dolaylı yoldan gitmiş olur die düşünüorumm ama dvi hdmi ile olur mu tam emin değilim arkadaşlar bi fikir verseler ben de öğrenmiş olurum

• quote:

quote:

hocam en basitinden çok sağlılkı ses almazsın ama tv ye kulaklık girişinden 2+1 i bağla istersen zaten hdmi kablo var diosun ses dolaylı yoldan gitmiş olur die düşünüorumm ama dvi hdmi ile olur mu tam emin değilim arkadaşlar bi fikir verseler ben de öğrenmiş olurum

Alıntıları Göster
    abi bende pc monitor samsung 226 bw var monitorde hoparlor yok...ps3 u hdm i dan monitorun arkasına dv -ı cıkısından bagladım tabi ses yok...nasıl ses alacam napacagım?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İmzadaki HTS3115 i kullanıyorum (Xbox360 ama ) fakat değişecek LG HT902TB 1000W gelecek onun yerine. Optiksiz yapamadım Elime geçtiğinde resimli inceleme yapacağım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

abi bende pc monitor samsung 226 bw var monitorde hoparlor yok...ps3 u hdm i dan monitorun arkasına dv -ı cıkısından bagladım tabi ses yok...nasıl ses alacam napacagım?

Alıntıları Göster
    hee doğru ya kusura bakma tabi monitör hep aklım tv ye gidior direk ya ben bi düşünimm bunu kafam karıştı
    quote:

• quote:

hee doğru ya kusura bakma tabi monitör hep aklım tv ye gidior direk ya ben bi düşünimm bunu kafam karıştı
    quote:

Alıntıları Göster
    ben philips in 2+1 ini kullanıyorum (modelini hatırlamıyorum ama 80 YTL ye almıştım mart ayında,) şu anlık beni idare ediyor.optik olmadığı için renkli kablolarla bağlıyorum, 2 jack i 1 jack e dönüştüren aparat kullanıyorum. 5+1 lerle ilgilenmiyorum odamda yeterli boş alan olmadığı için. ayrıca arkadaşlar 2+1 optik girişi olan ses sistemi biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^mrtalb^

ben philips in 2+1 ini kullanıyorum (modelini hatırlamıyorum ama 80 YTL ye almıştım mart ayında,) şu anlık beni idare ediyor.optik olmadığı için renkli kablolarla bağlıyorum, 2 jack i 1 jack e dönüştüren aparat kullanıyorum. 5+1 lerle ilgilenmiyorum odamda yeterli boş alan olmadığı için. ayrıca arkadaşlar 2+1 optik girişi olan ses sistemi biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    ya şu optik girişin resmini koyabliecek olan var mı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.