Şimdi Ara

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla zor ben tahmin etmiyorum.anca sağlam markalarda vardır,BOSE ta filan.
  • ya benim hdmi kablo baya bi kaliteli philps altın uçlu olanlardan ondan dolayı da biraz kaliteyi arttırıor yani normal audio çıkışı ile bağlantıdan çok çok daha ii ses alıorum ama sonuçta optik ile alıcağın kaliteyi alman imkansız oluyor tam anlamıyla da bir surruound yok gibi bir şey idare eder yani

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

Orjinalden alıntı: ogg

Arkadaşlar ps3 e ses sistemi sadece optical girişten bağlanabiliyor sanırım.Fakat benim ses sistemimde böyle bir çıkış yok ben de hdmi bağlantı ile dolaylı yoldan 5.1 ses sistemini bağlamak zorunda kaldım, yani ses sistemi tv ye bağl, tv de hdmi ile ps3 e bağlı, böle kullanmak zorunda kalıyorum şimdilik. Şimdi size sorum şu olacak.Acaba optik girişten direk ses sistemine ps3'ü bağlasam şuan yaptığım bağlantıdan çok daha iyi bir ses mi alıırm yoksa pek bir şey farketmez mi ya da direk ps3 e 5.1 bağlamanın hangi yolları var?Benim şuanki 5.1 de sadece kırmızı beyaz olan çıkışlardan var.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

bişi merak ettim. bu dolaylı yoldan yaptığın bağlantı ile gerçek surround ses alabiliyo musun. yani dolby digital ya da dts. ps3 hangilerini destekliyosa artık..

bence ses kalitesinden önce gerçek surround ses almak daha önemli. tabi bu zaten mümkünse şu anki bağlantın ile bu yorumumun bi önemi yok. meraktan yazdım sadece

• ama o dediğin direk hdmi ile anfiden ps3 e gitse kablo dediğin olabilir ama burda arada tv var yani benim yaptığımda sonuçta hdmi tv nin ses çıkışına göre sesi verior hoparlörleri her ne kadar pse digital ses desteklese de...
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: ogg

Arkadaşlar ps3 e ses sistemi sadece optical girişten bağlanabiliyor sanırım.Fakat benim ses sistemimde böyle bir çıkış yok ben de hdmi bağlantı ile dolaylı yoldan 5.1 ses sistemini bağlamak zorunda kaldım, yani ses sistemi tv ye bağl, tv de hdmi ile ps3 e bağlı, böle kullanmak zorunda kalıyorum şimdilik. Şimdi size sorum şu olacak.Acaba optik girişten direk ses sistemine ps3'ü bağlasam şuan yaptığım bağlantıdan çok daha iyi bir ses mi alıırm yoksa pek bir şey farketmez mi ya da direk ps3 e 5.1 bağlamanın hangi yolları var?Benim şuanki 5.1 de sadece kırmızı beyaz olan çıkışlardan var.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

Tamam işte HDMI dan 5.1 digital ses alıyorsun. daha iyisi olmaz optik ile aynı kalitede sanırım HDMI. Fark varsa da farkedeceğiniz kadar büyük değildir kesinlikle.

@cancanax HDMI ı unutuyorsunuz

• PS3 için OSAWA 5+1 ev sinema sistemi aldım çok ucuz ve DİJİTAL OPTİK çıkışı var oldukça güzel.
  • Bende DENON amfi ve Jbl hoparlör ler var (subwofer da jbl)100 er watt rms .Sesi Optikle bağlıyorum .Ses kaynağına göre Dts veya dolby oluyor. Normal tv yayınınıda istersen 5 kanal stereo veya dolby veriyor. Sonuçta optik kabloda sanırım hiç drenç yok ama hdmi ye göre nasıldır bilemiyorum. Şu an görüntüyü sadece sarı kablodan ön av den alıyorum. Böylece tv nin hoparlörleri devre dışı kalıyor.
  • bende sony nin 5+1 anfisini kullanıyorum ve oyun oynarken özellikle resistance oyununda sesi köklüyorum ses efektleri okadar gerçekçi ve dolgun oluyorki sanki oyunun içinde gibisiniz gerçekten dolby digital ile stereo ses arasında dağlar kadar fark var DD seste mermiler havada uçarken sağınızdan solunuzdan geçtiğini çok rahat duyabiliyorsunuz bir patlama olduğunda adeta sanki bomba yanınızda patlamış gibi şok oluyorsunuz hele makinalı silah sesleri gerçekten dehşet tabi bu söylediklerim çok yüksek seslarde bu etkiyi veriyor benim evim mustakil camlarımda çift cam sesi çok az geçiriyor bu yüzden sesi rahatça açabiliyorum yüksek sesle oyun zevki bambaşka
  • dostum en iyi sesi koaksiel girisinden alirsin optikten daha iyi oldugu kesin hdmi de optikden daha iyi orasida kesin ama koaksille hdmi arasindaki ses farkini bilmiyorum daha arastirmadim denemedimde cunki hdmi baglantisi olan bi amfim yok daha yeni piyasalara dusuyo, ben ps3u optikten bagliyorum dvd playerimida koaksielden bagliyorum. bende profosyonel bir ev sinema sistemim var yamaha amfi RX-V657 on kolonlar 2000 yilinda dunyanin en iyi kolonu olan HECOlar var yaklasik 50kg geliyo birtanesi ve turkiyede bulmak imkansiz 2 cift gelmisiti turkiyeye 1i bende. arka kolonlar definitive, center definitive ve basda definitive cub2 modeli ve muthis ses aliyorum evimde mustakil sayilir erryani dts olarak izlemek muthis acikcasi, call of duty 3 onu pek aratmiyo:) bu arada arkadasin dedi gibi hdmi ps3ten direkt tvye baglarsan maksimum alican ses sterodur ve tabiki dolby digitalla arasinda dunyalar kadar fark var en iyisi dts hd, dts, sonra DD PCM , DD, dolby surround, stero. ve mono diye siralaya biliriz,

• Ps3 en iyi gidecek sistemlerden biri z5400 hemde çok uygun z5500 olmasa girek bunu alırdım bence düşünenler için nimet bizzat xbox 360 ta dinledim çok temiz çaliyordu

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2617
  • bendeki cihaz sony str db 795 optik kablo ile bağlıyorum 7 kanaldanda gayet güzel dolby digital ses alıyorum hoparlör yerleşiminin merkezinde oyun oynarken özellikle resistancede hırlamalar hangi yönden geliyorsa o yöndeki kabinden ses gelmesi gerçekten o ortamda olduğunuz hissi veriyor ve oynanışa büyük katkısı oluyor. receiverın ayrıca konsol için game modu var isretseniz serbest olarak da her kanal için kendi ayarlarınızıda yapabiliyorsunuz
  • ya arkadaslar ben daha once konu acmıstım ama bı sonuc alamadım hala umutla bı cozum beklıyorum bende dav-dz110 var ne hdmı nede optık ses cıkısı var sadece scart ve komponent var ben ps3 ten 5+1 ses alamazmıyım bı cahıllık ettık aldık zamanında dusu nemedık varsa bı cozum yardım lutfen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

ya arkadaslar ben daha once konu acmıstım ama bı sonuc alamadım hala umutla bı cozum beklıyorum bende dav-dz110 var ne hdmı nede optık ses cıkısı var sadece scart ve komponent var ben ps3 ten 5+1 ses alamazmıyım bı cahıllık ettık aldık zamanında dusu nemedık varsa bı cozum yardım lutfen....

koaksiel ses cıkısı varmi iyi bak o varsa alirsin yoksa alamazssin baska türlü dostum. hdmi optik ve koaksiel olmadi sürece 5.1 dolby digital ses alman mümkün degil
  • Ses sistemi sayılmaz.. 15 yıllık müzik setinin 2 tane hoparlörünü kullanıyorum.. Yetiyor..
  • Hort olacak ama

http://forum.donanimhaber.com/m_31969190/tm.htm Sizlerin yardımına ihtiyacım olacak.
  • Bunu kullanıyorum

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?
  • Bende modelini hatırlamadığım sony 5+1 ses sitemini kullanıyorum...
    Altda işaretli olan 850w'lık amfi sadece küçük işaretlediğim küçük kolonları besliyor.O yüzden çıkan ses çok yüksek ve çok temiz çıkıyor.Soldaki subwoofer ise tamami ile kendi amfisi ile çalışıyor.Yani altdaki büyük 850w'lık amfiden bağımsız olarak çalışıyor.İçinde 20 cm woofeer çok kaliteli derin basslar veriyor..Teşhir ürünü olduğu için yarı fiyatına 500 tl'ye kapmıştım bu sistemi.Performansından çok çok memnunum...Tavsiye ederim diyecem ama hiç bir yerde bulacağınızı zannetmiyorum

PS3'ünüzde hangi ses sistemini kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Mayıs 2009; 9:38:29 >

• Everest H5402

Ama artık satmıyorlar. Bir ara hepsiburada sattı, sonra da bir ara forumdan bazı arkadaşlar evkurlarda buldular bu ürünü.

200 lira iiçin süper bir set...
  • Logitech Z-5500

Ortamı yıkmak için birebir bir 5.1 sistem
  • Sony Dav-dz360wa. Optikten bağlıyorum müthişşş..
  • Microlap X23 dvd filimlerde çoşuyor adetaseside çok temiz ve net.
  • z5500
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.