Bildirim
PS3 ve HDD boyutu hakkında?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fark etmez istediğini al ama bence 250 gb gereksiz içine bluray film atmadığın sürece. -
quote:
Orijinalden alıntı: colibra34
fark etmez istediğini al ama bence 250 gb gereksiz içine bluray film atmadığın sürece.
bluray film atamayağımıza göre de 250gb almana gerek yok aslında... çok gerekirse ilerde bi hdd alıp kendin değiştirebilirsin -
120 lik işini görür. -
Ben 500 taktım anca yetiyor demolar ve blu-ray filmler o kadar fazlaki
Ama tabi sana 120 yeter kanaatindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 20 Ocak 2010; 2:29:30 > -
cihazı alırken harddisk boyutu hiç önemli değil,120 ucuzsa onu al dostum -
ps3 slim 120gb tam bir tatminkar ettü benü -
Kardeş şuanda 320gblık HDD120 tl elindekini 40 tlye satsan bile kardasın beni düşündüren tek şeyse bu 120liklerin çok kısa sürede piyasadan çekilip 250 gblıkların satışa sunulması -
Evet çok yakında 250 GB lıklar gelecek -
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
arkadaşlar selamlar... ps3 slim almayı düşünüyorum... peki bu 120gb, 250gb olayında hangisi dersiniz? muhtemel olarak 100 lira bir fark var... çok büyük bi fark değil bence... ama 130gb alan için değer mi? bu alet hdd'yi ne için kullanır?
PSN'deki tüm demoları ve videoları indirip koleksiyon yapmayacağın sürece,
PS3'ü bir media player'a çevirip müzik, resim ve film depolayıp izlemeyeceğin sürece 120GB sana her halükarda yetecekdir. -
120 gb250 gb çok gereksiz... -
quote:
arkadaşlar selamlar... ps3 slim almayı düşünüyorum... peki bu 120gb, 250gb olayında hangisi dersiniz? muhtemel olarak 100 lira bir fark var... çok büyük bi fark değil bence... ama 130gb alan için değer mi? bu alet hdd'yi ne için kullanır?
Sony'nin bu kadar fazla HDD kapasitesine abanmasinin sebebi, artik bu cihazlarin yuksek boyutlarda verileri (ornegin HD filmler, HD Oyunlar, hatta artik HD Televizyon kayitlari... gibi) destekliyor olmasi.
Eger siki bir network kullanicisi olacaksan, yani, cikan hemen hemen her oyunu indireceksen network uzerinden.. HD Filmler indireceksen, HD TV programlari, Sony'nin kendi HD videolarini indireceksen... Kesinlikle 250 GB almani tavsiye ederim. Zira bu gibi bir kullanim sonucunda, 120 GB nasil doluyor hayal dahi edemezsin :)
Yok abi ben sadece retail oyun alicam... adam gibi... her ay bir oyun anca alirim almam. Butcem bu kadar. Diyorsan eger... 120 GB da cok net isini gorecektir. Hele de video falan indirmiyorsan ve oyun kayit dosyalarini da surekli PS3 uzerinde tutmayi dusunmuyorsan (mesela GTA4 2 GB'lik bir kurulum yapiyor cihaza...) kessinlikle 120 GB alabilirsin. Pa$a pa$a idare eder seni.
Kolay gelsin...
-
quote:
Tabiki kullanım alışkanlıklarına göre değişir ama bendeki 250 gb nin yarısı 3 ayda doldu. Tabiki demoların çok olması,oyun dataları, filmler filan yer kalıyor. -
120 GB'lık olanı al. Eğer az geleceğini düşünüyorsan onu satar 250 GB'dan daha yükseğini bile alır takarsın. -
Fazla demo çeken birisi değilsen 120 GB hayli hayli yeterli gelir tıpkı bende olduğu gibi. (genelde demo çekmem direk oyunu alıyorum) :)
20 tane oyunum vardı (birkaçını sattım 12 tane falan var şuan) Bu oyunların bütün update'lerini bile yapsan (ki) yaptım ben, asla yer sorunun olmuyor 120 GB'lık PS3'de.
Hadi dersin ki 60 GB veya 80 GB'lık PS3 alıcam işte o zaman sana direk yine 120 GB'lık Slim PS3 al derdim. -
Demoları oynadıktan ve videoları izledikten sonra sabit diskte"mi tutuyorsunuz arkadaşlar sizHadi beğendiğiniz videoları tutunda,oyun çıktıktan sonra ne demo"nun ne videonun değer kalmıyor.120GB yeterli ama 100 lria fazlasını verip 250GB almakta kötü bir deneyim olmaz.PS3 sisteminin sabit diski 10 dakikada kolayca değiştirilebiliyor bu yüzden sabit disk konusunu PS3 sistemini alırken fazla kafaya takmamak lazım.100 liraya neredeyse 2. el 3 oyun alabilirsin buda bir alternatif -
İşte dostum bende onu demek istedim aslında. Demoyu çek oyna bitir sonra sil direk. Oyun çıktıktan sonra demoyu oynamasan bile sil hatta. O zaman niye çektim ben demoyu hiç işte. (demo çekip oynamayıp oyunu full aldığım çok oldu) -
orjinal sorulara devam:
ps3'e indirdiğimiz video vs olayları bir taşınabilir disk yada flaş disk gibi bişiye atabilir miyiz?
bir de oyunlar ortalama ne kadar kurulum ister?
save dosyalarını bir yerlerde yedekleyebilir miyiz?
kısacası sık kullanılmayan zımbırtıları harddiskte tutmak şart mı?
bir de 120gb 740, 250gb 820 lira civarı türkiyede... bunları boşverip romanyaya gittiğimde 680 liraya 250gblik + dark knight + terminator salvation ile mi almalı? ben bir wii kullanıcısı olarak wii alınacak olsa olur derim de bu ps3'ün nerden patlak vereceği belli olmuyo... wii'yi çabalayıp da bozamadım :) -
quote:
orjinal sorulara devam:
ps3'e indirdiğimiz video vs olayları bir taşınabilir disk yada flaş disk gibi bişiye atabilir miyiz?
bir de oyunlar ortalama ne kadar kurulum ister?
save dosyalarını bir yerlerde yedekleyebilir miyiz?
kısacası sık kullanılmayan zımbırtıları harddiskte tutmak şart mı?
bir de 120gb 740, 250gb 820 lira civarı türkiyede... bunları boşverip romanyaya gittiğimde 680 liraya 250gblik + dark knight + terminator salvation ile mi almalı? ben bir wii kullanıcısı olarak wii alınacak olsa olur derim de bu ps3'ün nerden patlak vereceği belli olmuyo... wii'yi çabalayıp da bozamadım :)
-Eğer PSNden filim dışında normal video filan çektiyse istediğin yere kopyalayabilirsin
-Bazı oyunlar kurulum istiyor bazıları ise istemiyor kurulumlarda genelde 3-4gb arası oluyor
-Evet save datadan istediğini yapabilirsin ama bazı oyunlar buna izin vermiyor
-Maddi durumun iyiyse Türkiye'den garantili olmazsa 2. el garantili satılanlardan oda olmadı 2.El başlığını incele çok ucuza PS3 bulabilirsin
Bu arada "BackUp" özelliği var ps3 de harici bir HDDye yedek alabilirsin böylece hiç uğraşmadan bütün sistemin yedeğini almış olursun
-
teşekkürler cevaplar için... sanırım güzel bir kampanya + bolca taksitle türkiyeden alırsam içim rahat eder... yoksa nakit alınca neden romanyadan almadımki diye yorarım kendimi :))
bu arada wii için rockband davul + gitar + mikrofon 300tl olmuş beatles oyunuyla... onu da almak lazım sanırım bi ara...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X