Şimdi Ara

Ps3 ve Xbox360 Konsollar için VESTEL vs DATRON Hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sadece ps3 ve Xbox 360'da Konsollarda kullanacağım. Hepsiburada.com'da VESTEL MILLENIUM 32708 32'' HD READY TFT-LCD TELEVİZYON 1248ytl. Birde Koysepete.com'da Datron N32W551T 32" LCD TV 1199 ytl.Bu iki ürün arasında kaldım. Acaba Hangisini almalıyım Lütfen bana yardımcı olun.

Vestel= http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152438&productid=evvestelmil32tft
    Datron= http://www.koysepete.com/en+ucuz+datron+n32w551t+32+lcd+tv+60559.aspx

• Datron N32W551T 32" LCD TV yi al bence.Pazarlıkla daha ucuzunu da bulabilirsin.
  • ne kadar verebilirsin bilemiyorum ama ps3 için tam hd'lere(full) bakmalısın.
  • butcen hangisine el veriyorsa onu al bence.
  • Bu ikisi arasından kesinlikle Vestel tercih edin
  • Arkadaşlar Vestelin bu modeli vestelin kendi sitesinde yok kaldırılmış sanırım.Ondan biraz rahatsızlık duyuyorum. Siz nedersiniz?
  • yeni seri pixellence lerden bakın en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestel derim, DATRON bir bilişim şirketinin FASON markasıdır oysa Vestel ÜRETİCİ'dir. Datron yarın var veya yok.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 3 Ekim 2007; 9:57:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

Vestel derim, DATRON bir bilişim şirketinin FASON markasıdır oysa Vestel ÜRETİCİ'dir. Datron yarın var veya yok.....

ben buna pek katılamyacağım.
    1) Datron dünyanın en ünlü panel üreticilerinden CMO nun panelini kullanır.32 inç bir aralara acaip ucuza satıldı Mavi bilgisayar ankara tarafından.Kapış kapış gitti.Herkes memnun.
    2) Vestel üretici mi? evet doğru üretici ama panelleri üretmez.Lg panelini kullanır ve kendi işlemcileri ile revize eder.Mesela pixellence lg panel üzerine entegre edilmiştir.

Ayrıca datron da alsanız vestel de mutlaka servis hizmetlerini sorgulayın.Hep satana kadar değil sattıktan sonra da ilgilensinler sizle.Bu konuda vestel 1 adım daha önde olur datrona göre...

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

Vestel derim, DATRON bir bilişim şirketinin FASON markasıdır oysa Vestel ÜRETİCİ'dir. Datron yarın var veya yok.....

ben buna pek katılamyacağım.
    1) Datron dünyanın en ünlü panel üreticilerinden CMO nun panelini kullanır.32 inç bir aralara acaip ucuza satıldı Mavi bilgisayar ankara tarafından.Kapış kapış gitti.Herkes memnun.
    2) Vestel üretici mi? evet doğru üretici ama panelleri üretmez.Lg panelini kullanır ve kendi işlemcileri ile revize eder.Mesela pixellence lg panel üzerine entegre edilmiştir.

Ayrıca datron da alsanız vestel de mutlaka servis hizmetlerini sorgulayın.Hep satana kadar değil sattıktan sonra da ilgilensinler sizle.Bu konuda vestel 1 adım daha önde olur datrona göre...

Saygılar

+1923

katılıyorum.

vestel'in servis hizmetleri gayet kaliteli. hatta servis gelip gittikten sonra bile arayıp servisten memnun kaldınız mı diye soruyorlar.

• gecen gun bizim akrabalara gittigimde, 32 inchlik modelini almislar DATRON'un. Goruntuler gayet iyiydi, ben baya etkilendim. Acikcasi tahminimden cok cok iyi goruntu veriyordu. Sirf idareten kullanmak ve iyi goruntu almak disinda dusunmeyeceksen, bence DATRON'uda tercih edebilirsin.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Sanırım Datron alacam ama son dakika Vestelde alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etterna
    Teşekkürler arkadaşlar.Sanırım Datron alacam ama son dakika Vestelde alabilirim.

Vestel varken 50-100 YTL farkla neden Datron düşünülür ben çözemiyorum.

Ayrıca Datron 1:1 pixelmapping yapamıyor hatırladığım kadarıyla. Datron'u bu modeli hakkında birkaç sayfalık konu vardı orada detaylı şekilde konuşulmuştu. Kullanan arkadaşlar 1:1 pixelmapping ile en fazla 1280x720 gibi çözünürlük alabilmişlerdi.

Servis konusuna gelince, Vestel için Datron'un bir adım önünde demek çok hafif kalır. Şuan Türkiye'de (ben kendi aldığım hizmeti referans alarak söylüyorum), Müşteri Hizmetleri konusunda Vestel 1 numara (birebir tecrübe edinmeden, "Vestel kötüdür" önyargısı olanlar mesaj yazarak kendini yormasın).

Vestel için müşteri memnuniyeti ön planda olduğu için ve Türkiye'de ürettiği için, yedek parça ve ürün değişimi hiç sorun olmuyor. Datron ise parti olarak getiriliyor. Yedek parça ve ithalatçı firmanın müşteri memnuniyeti politikası tartışılır; kötü demiyorum fakat Vestel kadar etkin olmasını beklemek ithalatçı firmaya haksızlık olur.

Neyse, karar sizin. Ben görüşlerimi söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 4 Ekim 2007; 8:49:46 >

• Bende oyumu Vestelden yana kullaniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: Etterna
    Teşekkürler arkadaşlar.Sanırım Datron alacam ama son dakika Vestelde alabilirim.

Vestel varken 50-100 YTL farkla neden Datron düşünülür ben çözemiyorum.

Ayrıca Datron 1:1 pixelmapping yapamıyor hatırladığım kadarıyla. Datron'u bu modeli hakkında birkaç sayfalık konu vardı orada detaylı şekilde konuşulmuştu. Kullanan arkadaşlar 1:1 pixelmapping ile en fazla 1280x720 gibi çözünürlük alabilmişlerdi.

Servis konusuna gelince, Vestel için Datron'un bir adım önünde demek çok hafif kalır. Şuan Türkiye'de (ben kendi aldığım hizmeti referans alarak söylüyorum), Müşteri Hizmetleri konusunda Vestel 1 numara (birebir tecrübe edinmeden, "Vestel kötüdür" önyargısı olanlar mesaj yazarak kendini yormasın).

Vestel için müşteri memnuniyeti ön planda olduğu için ve Türkiye'de ürettiği için, yedek parça ve ürün değişimi hiç sorun olmuyor. Datron ise parti olarak getiriliyor. Yedek parça ve ithalatçı firmanın müşteri memnuniyeti politikası tartışılır; kötü demiyorum fakat Vestel kadar etkin olmasını beklemek ithalatçı firmaya haksızlık olur.

Neyse, karar sizin. Ben görüşlerimi söyledim.

Bende bunu demek istemiştim, eski bir 32" Wireless DMP Vestel LCD kullanıcısı olarak.(1 sene ben kullandım şimdi Valide'ye verdim..sorun yok hiç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 4 Ekim 2007; 12:08:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.