Şimdi Ara

PS3 WAG54GP2 modem problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun bir süredir sorunsuz olarak airteis modem ile ps3 ve laptop ımı wireless olarak kullanmaktaydım, ancak yeni bir modem almam gerekti ve çözemediğim bir problem ortaya çıktı. LINKSY WAG54GP2 modem ile ps3 internet bağlantısı kurduğumda bir problem olmuyor ancak ne zaman laptop u açsam bağlantı gidiyor ve ps3 artık interneti görmez oluyor. eğer önce laptop açıksa hiçbir şekilde ps3 ten online olamıyorum. yabancı forumlarda ve burada aramama rağmen benzer bir probleme rastlayamadım. sonuçta her iki cihazı internette kullanmam gerekiyor ama bilgisayarımı açtığımda kesinikle ps3 ten net e giremiyorum. çözüm önerileriniz olabilir mi?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDUST -- 2 Nisan 2009; 1:40:01 >

• Wireless > Wireless Access burdan ,

Allow All (Bu seceneğin seçili olması lazım)
    Restict Access

Prevent computers listed below from accessing the wireless network
    Permit Only computers listed below to access the wireless network
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Wireless > Wireless Access burdan ,

Allow All (Bu seceneğin seçili olması lazım)
    Restict Access

Prevent computers listed below from accessing the wireless network
    Permit Only computers listed below to access the wireless network

ne yazık ki o seçenek seçili zaten.
  • Maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum ve ne yaptıysam bir cözüm bulamadım böyle giderse modemi satıp yeni alacağım

quote:

Orijinalden alıntı: CDUST

iyi akşamlar

uzun bir süredir sorunsuz olarak airteis modem ile ps3 ve laptop ımı wireless olarak kullanmaktaydım, ancak yeni bir modem almam gerekti ve çözemediğim bir problem ortaya çıktı. LINKSY WAG54GP2 modem ile ps3 internet bağlantısı kurduğumda bir problem olmuyor ancak ne zaman laptop u açsam bağlantı gidiyor ve ps3 artık interneti görmez oluyor. eğer önce laptop açıksa hiçbir şekilde ps3 ten online olamıyorum. yabancı forumlarda ve burada aramama rağmen benzer bir probleme rastlayamadım. sonuçta her iki cihazı internette kullanmam gerekiyor ama bilgisayarımı açtığımda kesinikle ps3 ten net e giremiyorum. çözüm önerileriniz olabilir mi?

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.