Şimdi Ara

Ps3 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 te pes2008 oynarken ortadaki playstation tuşuna bastım ve görüntü kayboldu.ps3 ü yeniden başlattım bi baktım bd(pes2008 i)okumuyo.uğraştım uğraştım olmadı.LÜTFEN YARDIMMM :(
     Ps3 yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus28 -- 25 Kasım 2007; 14:31:43 >

• baska bluray yada dvd in varsa onlari bir dene. eger hic birseyi okumuyorsa 2.01 den kaynaklanan bozulma gerceklesmis olabilir, dun bununla ilgili benim basima geldi hic bir bluray okumuyordu konsol, gidip degistirip yenisini aldim.
  • hadi ya.çözümü yok mu?cevap verdiğin içinde teşekkür ederim.
  • cozum olarak sony nin offical forumlarinda sony i arayin diyorlar,arayanlara cevap olarak da sony geri yollayin degiselim diyor,

yani bende inanamiyorum. saniyorum senin fw de 2.01 dir. yeni update bu hale getiriyor cogu ps3, benimkide goctu dun hemen gidip degistirdim. tamir felan dediler bluray i degiselim dediler, yok tamir istemem dedim.

donanimsal bir problem sanirim meydana gelen olay. Ayrica Sony, henuz bu kadar insan ps3 bluray leri okumuyor uyarisi verirken, sony halen sessizligini koruyor, ne bir patch nede bir fix patch cikmis degil. bozuk ps3 ler sony de birikiyor blurayleri degisip yeniden piyasaya sunuluyor.

eger aldigin sure 1 ay i gecmemisse direkt olarak degisim taleb et. almak zorundalar. kural bu. eger cok gectiyse biraz bekle bakalim
    hafta ici sali gunu falan elbet bir ses cikar sony den.

isin bir diger garip yani henuz forumdan sen ve benden baska bu hatayi yasayan cikmadi henuz.
  • problem 2.01 den mi kaynaklanıyor gerçekten ????
    çünkü şuanda system update yapıyorum
    ve de indirdiği dosya 2.01
  • iptal ettir henuz indirme asamasindaysan. Bence bir konu yada uyari ust konusu acilsin. 2.01 kesinlikle yapilmamali

Not: Playstation offical forumlarinda bu konu ile ilgili baslik acanlarin birkacinin konusu silinmis. Ilginc
  • iptal ettim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.