Şimdi Ara

Ps3 Yasakladilar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin ol ilk sınavlarda hayatında yemediğin kazık soruları yiyeceksin. Ps3 bilgisayar düşünme de ders çalış.
  • Ya en azından okuldan direk geldiğin gibi ders çalışmana zorlamasınlar. Zaten okul stresi var insanın üzerinde. Eve gelince de direk derse mi başlanır yahu.
    Konuş onlarla. Eve gelince 2 saat süre versinler. Yemeğini yersin, televizyonunu izlersin, istersen Ps3 oynarsın. 2 saat sonra da 30dk'lık bir tekrar yaparsın eğer ödev yoksa.
  • Otur konuş eve gelince 1-1,5 saat izin versinler sonra git paşa paşa dersini çalış gözlerine gir, bunu yapamıyorsan okul çıkışı arkadaşlarınla takıl biraz sosyalleş en azından ki kafan dağılsın. Yarış atı gibi çalışmakla da olmuyor bu işler, bi yerden sonra patlak verir. Daha yaşın ufak bu günleri ileride aricaksın gerçekten (klişe ama doğru) Bence dışarıda veya nerde olursa olsun arkadaşlarınla takılman daha iyi bir seçenek gibi.
  • acaba o yasakları senmi koydurtuyorsun yoksa onlar kefiylerinden mi koyuyorlar bence onlara sana gereksiz yere yasak konulduğunu anlat derslerine filan günlük çalışacağına filan ikna et hem bence şimdiden çalışmandan zarar yok okul birincisi ol üniversteye rahat bir şekilde iyi bölümlerden birine gir bende keşke 9 sınıf olsaydım şimdiki aklımla ailemin dediklerini hiç ikiletmezdim ama işte herşey sonuca varınca insan anlıyor sende bence derslerine yüksek tut hala yasak koyuyorlarsa hiç takma belli bir süreden sonra onlarda cezaları verememeye başlarlar
  • Sayfanın sonuna kadar ps3 'ü "Photoshop CS3" olarak algıladım
  • Meslek lisesi mi?
  • bende senin gibi düşünüyodum şimdi 9.sınıfta beraber cs attıgım sınıf arkadaşlarım öss hazırlığında onmzdeki sene ünili olcaklar ben daha 10dayım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKoliq38

Herkese merhaba. 9. sinifim. liseli muhabbeti yapcaklar girmesin. bundan once 3 sene sbs ye girdim bundan dolayi cesitli yasaklar koydular pc tv gibi. bu sene tatil gibi bir sene gecirmeyi dusunuyordum ancak ailem heralde 3 seneden alistilar gene ota b.ka yasak koymaya basladilar. pc yi yasakladiklarinda epey tartistim tavir falan koydm ama fayda etmedi. sonrasinda ps3 fifa takilmaya basladim ama bikac gun snra onada yasak geldi. hic dersim odevim olmuyo ancak onlar okuldan geldigim an odama gidip ders calismam gerektigini dusunuyolar heralde. bunu onlara kac kez soledim ama hala anlamiyorlar. tavsiyesi olan var mi?

liseli liseli detected
    liseli alert
    tembel liseli alert
    ağır liseliiii alert
    ps3ü yasaklanan liseli
    lelyloyleylyolyoylylyllyloyyy!

git ders çalış lan liselii hala foruma giriyor ya

• çalışma cidden çalışma.

bitmiyor ki bu dersler, üniversite de daha çok çalışman gerekecek. allahtan ben çalışmıyorum da kurtuldum ama çalışsan baya baya kafanı kaldırmazsın yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Bi kes sesini ya

Ps3 Yasakladilar

Ps3 Yasakladilar

• Onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • yorum yapan herkese tesekkurler. hic ders calismiyo degilim dedigim gibi geceleri yeterince calisiyorum. bu arada pc vs hepten yasak degil hafta sonu serbest tutuyolar. ama hafta icide evde sIkIntidan patliyorum tekrar falan yapiyorum odev oldu mu onuda yapiyorum ama onun disinda sIkIcI geciyor. bu arada fen lisesiyim derslerin oneminin bilincindeyim. su ana kadar hep taktir aldim ve sadece bir dersten 4 aldm gerisi hep 5 ti.
    yani kisacasi derslerin oneminin bilincindeyim dersleri boslamam. hergun 2-3 saat calisiyrm ama ck bos vaktim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcKoliq38 -- 20 Ekim 2010; 20:11:44 >
  • quote:

yorum yapan herkese tesekkurler. hic ders calismiyo degilim dedigim gibi geceleri yeterince calisiyorum. bu arada pc vs hepten yasak degil hafta sonu serbest tutuyolar. ama hafta icide evde sıkıntıdan patliyorum tekrar falan yapiyorum odev oldu mu onuda yapiyorum ama onun disinda sıkıcı geciyor. bu arada fen lisesiyim derslerin oneminin bilincindeyim. su ana kadar hep taktir aldim ve sadece bir dersten 4 aldm gerisi hep 5 ti.
    yani kisacasi derslerin oneminin bilincindeyim dersleri boslamam. hergun 2-3 saat calisiyrm ama ck bos vaktim oluyor.

Hiç fen liseli PcKoliq nickli birini görmemiştim ilksin bu bakımdan. Özel fen lisesi mi? Yoksa bu sene 4-5 almayı düşünüyorsan büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın baştan uyarayım. 2-3-4 Dolu olacak karnen %90

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

yorum yapan herkese tesekkurler. hic ders calismiyo degilim dedigim gibi geceleri yeterince calisiyorum. bu arada pc vs hepten yasak degil hafta sonu serbest tutuyolar. ama hafta icide evde sıkıntıdan patliyorum tekrar falan yapiyorum odev oldu mu onuda yapiyorum ama onun disinda sıkıcı geciyor. bu arada fen lisesiyim derslerin oneminin bilincindeyim. su ana kadar hep taktir aldim ve sadece bir dersten 4 aldm gerisi hep 5 ti.

Hiç fen liseli PcKoliq nickli birini görmemiştim ilksin bu bakımdan. Özel fen lisesi mi? Yoksa bu sene 4-5 almayı düşünüyorsan büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın baştan uyarayım. 2-3-4 Dolu olacak karnen %90

Merhaba
    eger inanmama durumu olursa pc ye gecince mebden alinan sbs sonuclarinin ss sini atarim. pckoliq e gelince kucuklukten beri kullandigim bir nick. bilgisayarla aram iyidir. 5 yildir webmasterlikla ugrasiyorum elimden cesitli siteler gecti. gunluk 3k hiti olan sitem oldu suanda 2 tane web sitem var. biraz php bilirim ve tubitak bilgisayar olimpiyatlarina hazirlaniyorum standart c ogreniyorum.

• Bende 9. sınıfım Anadolu Yakasının İyi okulllarından birinde okuyorum.
    Ödevlerden başımı zor alıyorum.
    Kuzenlerim de aynı şekilde.
    Anlamıyorum nasıl ödevin olmuyor.
    Azda olsa ps3 oynama şansın var.
    Peki olmayanlar ne yapsın.
    Biraz akıllı davran ilkokullu çocuk değilsin.
  • quote:

quote:

Liseye geçenlerin en çok bocaladığı kısım zaten orta okul gibi kolay olacak sanıyorlar.Şuana kadar kafanda oluşan okul kavramını sil at yoksa başarısız olursun ^^

• quote:

quote:

quote:

Merhaba
    eger inanmama durumu olursa pc ye gecince mebden alinan sbs sonuclarinin ss sini atarim. pckoliq e gelince kucuklukten beri kullandigim bir nick. bilgisayarla aram iyidir. 5 yildir webmasterlikla ugrasiyorum elimden cesitli siteler gecti. gunluk 3k hiti olan sitem oldu suanda 2 tane web sitem var. biraz php bilirim ve tubitak bilgisayar olimpiyatlarina hazirlaniyorum standart c ogreniyorum.

Niye inanmayayım yahu Helal olsun ne diyim. Ama söylediklerimde ciddiyim. 4-5 dolu karne zor ilk sene. Benim 9da 4 tane 4 1 tane 3üm vardı 2 dönemde. Zorla takdir getirmiştim o da ingilizce sağolsun 8 kredi 99 ort. Ailen seni düşünüyor olabilir. Ama her fen liseli ilk sınavlardan sonra ağlar unutma Kaçışın yok

• Ooo fen lisesi sen kendi ölüm fermanını kendin imzalamışın ya
  • Çalışın gençler iyi yerlere gelin.

Liseli olupta liseli alert vs yazanları da ayrıca kınadım
  • Valla zannetmiyorum daha sinavlar baslamadi ama yapilan quiz lerde hep 85+ aldim. su ana kadar zorlandigim konu olmadi. Sayisal derslerdn 4 asagisi alcagimi hic sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.