Şimdi Ara

Ps3 Yasakladilar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canulas123

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

bak al sana taktik git bunları serbest bırakmazsanız ders çalışmam de.kabul etmezlerse ilk 2-3 sınavından 40-50 al düzeltebileceğin notlar olsun inatlaş sonunda izin vericeklerdir.denendi onaylandı.ben yaptım oldu

not:düşük alıcağın dersler sonrada düzeltebileceğin iyi derslerin olsun

Ne sacma önerileriniz var.Bu cocuk ilk sınavlardan o kadar düşük alırsa düzeltip 5 yapsa bile puan ortalaması ordan da YGS puanı etkileniyor

1-2 sınavdan bişey olmaz

Kesin kesin,bir sayısalcı en fazla 100 sıra geri kayar

• Alışmışlar bence, havalarını al biraz
  • Playstation 3'ü nasıl aldırdın?Biraz taktik ver yahu
    Bizim peder barut gibi PS3 deyince çıldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Splinter95 -- 21 Ekim 2010; 0:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Splinter95
    Playstation 3'ü nasıl aldırdın?Biraz taktik ver yahu
    Bizim peder barut gibi PS3 deyince çıldırıyor

sozu vardi sbs dn 490 ustu alirsan alirim diye. bnde 492 aldim aldi

•  Ps3 Yasakladilar

Ps3 Yasakladilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 21 Ekim 2010; 8:11:12 >
  • Herkese merhaba. yazililar bu hafta basladi. dun mat yazilisi olduk 100 aldim bugunde ing olduk 90+ bkliyorum. bu arada yazililar kolay dgldi cogu kisi zorlandi. yarinda edebiyat var en cok edebiyattan korkuyorum bakalim nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKoliq38

Herkese merhaba. yazililar bu hafta basladi. dun mat yazilisi olduk 100 aldim bugunde ing olduk 90+ bkliyorum. bu arada yazililar kolay dgldi cogu kisi zorlandi. yarinda edebiyat var en cok edebiyattan korkuyorum bakalim nolcak

helal olsun panpa umarım hepsinden 100 alırsın
  • Ya sen de git dışarda takıl ne bu pc sevdası.Arkadaşlarınal gez toz çok psikopatsan da arkadaşlarınla fifa yap pes yap...
  • salak salak konuşmayın ps3 ü olan adam lise1 de oynamıycakta ne zaman oynuycak yeter ki dersini aksatmasın.
  • Zamanında ailene kendini kanıtlasaydın bu yasaklar hiç olmazdı demekki ailen bir korku içerisinde sende bu korkularını yenmelerine yardımcı ol derslerine çalış iyi not al bak o zaman karışıyorlarmı sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Ya sen de git dışarda takıl ne bu pc sevdası.Arkadaşlarınal gez toz çok psikopatsan da arkadaşlarınla fifa yap pes yap...

fifa - pes oynayanlar psikopat mı oluyor
  • 9. sınıf zordur, çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

cidden başka türlü laf koyamıyor musun

Koyarım O Lafı Ağrına Gider Sonrasında Ban Yerim.. Senin Gibi Liseliler Yüzünden Ban Yemeye De Niyetim Yok..

Sakin ol şampiyon
  • Orijinalden alıntı: Devoure

Herkese merhaba. yazililar bu hafta basladi. dun mat yazilisi olduk 100 aldim bugunde ing olduk 90+ bkliyorum. bu arada yazililar kolay dgldi cogu kisi zorlandi. yarinda edebiyat var en cok edebiyattan korkuyorum bakalim nolcak

Forumda yalancıyı s... larya
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomemre1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Bi kes sesini ya

Ps3 Yasakladilar

Ps3 Yasakladilar

• quote:

Forumda yalancıyı s... larya
  • Hâlâ 9. Sınıfı okuyan var mı ya..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.