Şimdi Ara

Ps3 Yasakladilar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın matematik ve biyolojiden quiz olacağız matematiğe baktım bi türlü anlayamıyorum arkadaş mantığı
    biyolojiye baktım oda hep ezber

not:anadolu lisesine gidiyorum
  • Adam Fen Lisesine Gitmiş Demek Ki Potansiyeli Var Adamın Yaptığı Yorum :

quote:

Ooo fen lisesi sen kendi ölüm fermanını kendin imzalamışın ya

Adama 4 Seçenek Vermiyorlar Meslek Lisesi,Düz Lise,Anadolu Lisesi,Fen Lisesi Seç Beğen Al Demiyorlar.. Yapabiliyor Ki Fen Lisesine Gidebilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 20 Ekim 2010; 20:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_king06
    yarın matematik ve biyolojiden quiz olacağız matematiğe baktım bi türlü anlayamıyorum arkadaş mantığı
    biyolojiye baktım oda hep ezber

not:anadolu lisesine gidiyorum

Mantik cok zevkli konu. 3-4 kurali var onlari tam kavradiktan snra catir catir cozuyosun sorulari
  • Siz fen liselileri ne sanıyorsunuz yahu bende fen liseliyim son senedeyim ve sınava ciddi bir şekilde hazırlanıyorum bu cevabımla dalga geçen olacak biliyorum ama sizin gördüğünüz düz ders çalışan embesiller yok denecek kadar az arkadaşlar, genelde sınavdan sonra ağlama işi kızlarda oluyor tabi ama erkeklerden ağlayanı daha görmedim ilk sene bir şok yaşarsın ama sonradan biraz düzeltirsin tabi ful 5 karneyi unutmanı tavsiye ederim bende de mesela 4-5 bolca 1-2 tanede 3 var karnede ilk sene dinlenmene bak bence sadece derste öğretilenleri tekrar etsen yeter pc konusunda ise ben bu zamanda pcye vakit ayırabiliyorsam sen hayli hayli ayırabilirsin zaten çalış çalış bir yerden sonra kayış kopuyor...Arada eğlenmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberjackal -- 20 Ekim 2010; 20:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Adam Fen Lisesine Gitmiş Demek Ki Potansiyeli Var Adamın Yaptığı Yorum :

quote:

Adama 4 Seçenek Vermiyorlar Meslek Lisesi,Düz Lise,Anadolu Lisesi,Fen Lisesi Seç Beğen Al Demiyorlar.. Yapabiliyor Ki Fen Lisesine Gidebilmiş...

bu isin potansiyelle alakasi yok.tek problem sinav oncesi sinavi fazla kafaya takip cok calismasi.bu sefer cok yuksek puan alip bi fen lisesine gidiyor.e sonra noluyor ordaki konulara adepte olmasi vs zorlaniyor.birinci sinifi gecse ikide tikaniyor vs.o yuzden bu sinavlarinda bi amaci var normal calisip normal seviyeyi gorup oyle girmek lazim.herkezin yanlis yaptigi nokta sinav onemli gerisi kolay diyorlar.o yuzden bu konularda ogrenciler bilincledirilmeli.

• quote:

quote:

valla mı? peki bu fen lisesi izmir fen lisesi filan değilse ve benzer puanlara sahip bir anadolu seçerse össyi kazanamıyor mu? ayrıca fen lisesi kazananları küçük aynştayn falan mı sanıyorsun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: PcKoliq38

Bi kes sesini ya

Ps3 Yasakladilar

burasi donanimhaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

quote:

valla mı? peki bu fen lisesi izmir fen lisesi filan değilse ve benzer puanlara sahip bir anadolu seçerse össyi kazanamıyor mu? ayrıca fen lisesi kazananları küçük aynştayn falan mı sanıyorsun sen

Senden Çok Yaşadım Gördüm Adam Ol Önce..

Madem Fen Lisesi Kazanıp Haytalık Ediyorsun Ve 1 Boktan Çaktığın Yok O Zaman O Okulu İşgal Etme Liseli.. Eğer Ki Seviyen Meslek Liselilerle Bir ise Ağla Sızla.. Fen Lisesinden Mezun Bir Çok Arkadaşım Var Merak Etme Sen

Ayrıca Ben Tutup Da Anadolu Lisesine Giden Öss Kazanamıyor Dedim Mi?

DH Liseli Kaynıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Madem Fen Lisesi Kazanıp Haytalık Ediyorsun Ve 1 Boktan Çaktığın Yok O Zaman O Okulu İşgal Etme Liseli.. Eğer Ki Seviyen Meslek Liselilerle Bir ise Ağla Sızla.. Fen Lisesinden Mezun Bir Çok Arkadaşım Var Merak Etme Sen

DH Liseli Kaynıyor..

o da güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 20 Ekim 2010; 21:06:04 >

• Baban olsam hergün döverim seni. Git dışarı kızlarla gez, yemek ye, arkadaşlarınla gez. PS3 ne bu yaşta? Sonra asosyal olacaksın, ilerde sen çekeceksin bunun ızdırabını. Dediğim gibi okuldan sonra sanal ortama takılacağına git dışarıya takıl.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH Liseli Kaynıyor..

o da güzel

Senin Kafan Güzel Liseli.. Hadi Git Sütünü İç de Yat Kafan Daha Güzel Olsun..

• cidden başka türlü laf koyamıyor musun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

yorum yapan herkese tesekkurler. hic ders calismiyo degilim dedigim gibi geceleri yeterince calisiyorum. bu arada pc vs hepten yasak degil hafta sonu serbest tutuyolar. ama hafta icide evde sıkıntıdan patliyorum tekrar falan yapiyorum odev oldu mu onuda yapiyorum ama onun disinda sıkıcı geciyor. bu arada fen lisesiyim derslerin oneminin bilincindeyim. su ana kadar hep taktir aldim ve sadece bir dersten 4 aldm gerisi hep 5 ti.
    yani kisacasi derslerin oneminin bilincindeyim dersleri boslamam. hergun 2-3 saat calisiyrm ama ck bos vaktim oluyor.

Hiç fen liseli PcKoliq nickli birini görmemiştim ilksin bu bakımdan. Özel fen lisesi mi? Yoksa bu sene 4-5 almayı düşünüyorsan büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın baştan uyarayım. 2-3-4 Dolu olacak karnen %90

Merhaba
    eger inanmama durumu olursa pc ye gecince mebden alinan sbs sonuclarinin ss sini atarim. pckoliq e gelince kucuklukten beri kullandigim bir nick. bilgisayarla aram iyidir. 5 yildir webmasterlikla ugrasiyorum elimden cesitli siteler gecti. gunluk 3k hiti olan sitem oldu suanda 2 tane web sitem var. biraz php bilirim ve tubitak bilgisayar olimpiyatlarina hazirlaniyorum standart c ogreniyorum.

En uzağa da ben işiyorum

• Belki çok zaman geçiriyorsundur PS3 ve PC basinda ve ailen buna kiziyordur. Eger yanlissam, söyle onlara en azindan günde 1 saat izin versinler sonra kalan zamanda derslerine çalis
  • quote:

cidden başka türlü laf koyamıyor musun

Koyarım O Lafı Ağrına Gider Sonrasında Ban Yerim.. Senin Gibi Liseliler Yüzünden Ban Yemeye De Niyetim Yok..
  • quote:

quote:

cidden başka türlü laf koyamıyor musun

Koyarım O Lafı Ağrına Gider Sonrasında Ban Yerim.. Senin Gibi Liseliler Yüzünden Ban Yemeye De Niyetim Yok..

çok haklısın katılıyorum tamamen..
    ancak bende anadolu lisesine gidiyorum inanın fen ile arasında okadar sanıldığı kadar fark yok istanbul içi konuşuyorum bir çok anadolu lisesi gerek puanı gerek eğitimi olarak fen liseleriyle aynı seviyede..

diğer tüm konularda size katılıyorum

• bak al sana taktik git bunları serbest bırakmazsanız ders çalışmam de.kabul etmezlerse ilk 2-3 sınavından 40-50 al düzeltebileceğin notlar olsun inatlaş sonunda izin vericeklerdir.denendi onaylandı.ben yaptım oldu

not:düşük alıcağın dersler sonrada düzeltebileceğin iyi derslerin olsun
  • Fen Lisesine giden adam zaten kız arkadaşı olamayacak, Arkadaş çevresi yatılı olacak arada bir gezecekler, İçki desen öyle bir muhabbet zaten yok. E bu çocuğun pc sine oyununa ne diye karışır aileler anlayamam. Her an ders mi çalışacak adam.

Not: İlk sınavım Matematik : 55 almıştım ve ağlamıştım itiraf ediyorum. Dalga geçecek varsa beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

bak al sana taktik git bunları serbest bırakmazsanız ders çalışmam de.kabul etmezlerse ilk 2-3 sınavından 40-50 al düzeltebileceğin notlar olsun inatlaş sonunda izin vericeklerdir.denendi onaylandı.ben yaptım oldu

Ne sacma önerileriniz var.Bu cocuk ilk sınavlardan o kadar düşük alırsa düzeltip 5 yapsa bile puan ortalaması ordan da YGS puanı etkileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: canulas123

bak al sana taktik git bunları serbest bırakmazsanız ders çalışmam de.kabul etmezlerse ilk 2-3 sınavından 40-50 al düzeltebileceğin notlar olsun inatlaş sonunda izin vericeklerdir.denendi onaylandı.ben yaptım oldu

Ne sacma önerileriniz var.Bu cocuk ilk sınavlardan o kadar düşük alırsa düzeltip 5 yapsa bile puan ortalaması ordan da YGS puanı etkileniyor

1-2 sınavdan bişey olmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.