Online da büyük düzeltmelere gidilmiş harbi işe yaradı update bağlantım kaliteli oldu oyunlarda.
eminmisin gündüz olduğu için olmasın o kardeşim inşallah dediğin gibidir de
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Online da büyük düzeltmelere gidilmiş harbi işe yaradı update bağlantım kaliteli oldu oyunlarda.
updateyi yapmazsan online olamazsin, online olmak istiyorsan update yapmalisin
quote:
Orjinalden alıntı: SİNANKAAN
eminmisin gündüz olduğu için olmasın o kardeşim inşallah dediğin gibidir de
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Valla COD 4 ü hep full digit oynadım ki genelde sarı digitte oynuyordum.
oyunun getirdiği 2 yenilik varmış bir sitenin dediğine göree: 1)sistem uyumluluğu arttırılmış(buglar giderilmiş belki EXPLOİT kapatılmış i.load blogunda kapatıldığı söyleniyor) 2)online oyunlarda bağlantı iyileştirilmiş 3)ps2 tabanlı oyunlara install harddisk seçeneği gelmiş. ben demiyorum (bu update i yüklemeyeceğim) site diyor.
i load exploid bunlar ne ya
quote:
Orjinalden alıntı: aftermath666
oyunun getirdiği 2 yenilik varmış bir sitenin dediğine göree:
2)online oyunlarda bağlantı iyileştirilmiş
ben demiyorum (bu update i yüklemeyeceğim) site diyor.
alın dedim işte online süper geliştirilmiş bağlantıyı iyileştirmişler harbi.
o zaman süper haber dostum sağol bilgi için sabahtan beri gereksiz update deniyordu ama bakalım akşam
quote:
Orjinalden alıntı: SİNANKAAN
o zaman süper haber dostum sağol bilgi için sabahtan beri gereksiz update deniyordu ama bakalım akşam
bu akşam sinan abi ile üç çizgi oynadım mı öperim gözlerinden o update'in
iyi haber. bu arada cod4' teki bölge kilidi kalktımı
quote:
Orjinalden alıntı: husmenus
iyi haber. bu arada cod4' teki bölge kilidi kalktımı
çoktaaann
harbiden sevindim yahu inşallah yalan olmaz cod4 oynayalım ağız tadıyla
koray senle bir oynayamadık hakikaten çok hata alıyorum senin invite lerinde
Tekken 5 Dark Resurrection Online'da bağlantı iyi olur herhalde denilmiş ya online bağlantı geliştirildi diye hadi bakalım akşama görücez...
oyun içi mesajlasma da gelmis.. oo crossgaming daette gelmis super yaa
quote:
ne
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
quote:
ne
Kim
quote:
Orjinalden alıntı: aftermath666
oyunun getirdiği 2 yenilik varmış bir sitenin dediğine göree: 1)sistem uyumluluğu arttırılmış(buglar giderilmiş belki EXPLOİT kapatılmış i.load blogunda kapatıldığı söyleniyor) 2)online oyunlarda bağlantı iyileştirilmiş 3)ps2 tabanlı oyunlara install harddisk seçeneği gelmiş. ben demiyorum (bu update i yüklemeyeceğim) site diyor.
i.load blog'unda eğer i.load çıkınca kullanmak isterseniz yeni firmware'i yüklememelisiniz denmiş. Ben de yüklemeyi düşünmüyorum, bana bir getirisi yok şu an. Eğer i.load gerçek çıkarsa 2.10'da kalacağım. 10 gün kadar bekleyeyim olmazsa indiririm