Şimdi Ara

PS3 - Yeni versiyon 2.17 ÇIKTI!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun içi mesajlaşma geldimi gerçekten yani oyundayken ana menüye geçip msj atabiliyomuyuz yoksa benmi yanlış anladım yokmu deneyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

oyun içi mesajlasma da gelmis.. oo crossgaming daette gelmis super yaa

salladım ha atlamasın kimse
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyun içi mesajlaşma geldimi gerçekten yani oyundayken ana menüye geçip msj atabiliyomuyuz yoksa benmi yanlış anladım yokmu deneyen

requestimi aldinmi dun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husmenus -- 13 Mart 2008; 17:49:01 >
  • quote:

quote:

başka birisi daha demişte bende heyecan yaptım .zaten öyle bişey olsa update çıkmadan kokusu gelirdi
  • serkancığım adresini verirmisin
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNANKAAN -- 13 Mart 2008; 17:53:50 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyun içi mesajlaşma geldimi gerçekten yani oyundayken ana menüye geçip msj atabiliyomuyuz yoksa benmi yanlış anladım yokmu deneyen

requestimi aldinmi dun

almadım benim psn dolu ama ayarlarız boş yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: aftermath666

oyunun getirdiği 2 yenilik varmış bir sitenin dediğine göree:
    1)sistem uyumluluğu arttırılmış(buglar giderilmiş belki EXPLOİT kapatılmış i.load blogunda kapatıldığı söyleniyor)
    2)online oyunlarda bağlantı iyileştirilmiş
    3)ps2 tabanlı oyunlara install harddisk seçeneği gelmiş.
    ben demiyorum (bu update i yüklemeyeceğim) site diyor.

yüklemezsekte online oynıyamıyacağız.

ben tek başıma cod4 oynamaktan zevk almamki

elimiz mahkum yükleyeceğiz.inşallah bağlantı iyileştirilmiş kısmı gerçektir.
  • ben bugun cod4 oynadım ikide bir atıp duruyordu pek bi iyleşme yok gibi
  • Tek degisiklik var bu update te baska da yok oda su:System Settings>System information>Version 2.17
  • bence COD'taki düzelme herkes update'i yüklemediği içindir.
    Malum bi düşünüyo herkes yüklesem mi yüklemesem mi diye.
    O nedenle de trafik olmuyodur çok.

Bu akşam rahat oynarız. Yarın herkes güncellemeleri çakınca yine oynayamayız gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Tek degisiklik var bu update te baska da yok oda su:System Settings>System information>Version 2.17

• Divx için altyazi destegide yok
  • herkes yüklenmezse online oynanamaz diyor ama ben pes 2008 i online oynayabildim... bu sadece pes 2008 e özel bir durum mu acaba?
  • updateden sonra cod4 e girdim az önce, lagsız temiz bir bağlantıyla oynayabildim ya updateden kaynaklı yada tesadüf oldu bilemiyorum.
  • Kardeşim TV'yi ele geçirdi. Şu dizi bitsin hemen geliyorum

Ama ben bi haftadır lagsız oynuyorum. Önemli olan 2-3 kişi toplanınca host olmadan düzgün oynamak.
  • galiba profil(user) seçilen bölüme resim konulabiliyor bu update ile arkadaşlar...
  • user a resim koyma 1.60 larda mı 1.90 lardı mı ne geldi.yeni değil
    arkadaşlar online oynamak için niye illa update ediyorsunuz.şu an 2.10 dayım ve call of duty 3 ü gayet güzel oynayabiliyorum.store falan girilebiliyor.kimse proxy metodu kullanmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 13 Mart 2008; 22:27:19 >
  • Arkadaşlar internet bağlantısı harbi güçlendirilmiş yani minimum lagda oynuyorum.
  • He he.Update ile pek alakası yok bağlantı iyileşmesinin.Youtube kapandığı için oluyor.Yurtdışı pingler düştü.Geçenlerde 360 içinde yayınlanmıştı update paso sarıyla oynuyordum.Şimdi ise cod 4'ü 3 yeşil ve halo3'ü ise 4-5 yeşille oynayabiliyorum.
  • ozman ben bosuna 1024 baglantımı daha 3 saat once 4096 yaptım deseneze :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanenes -- 13 Mart 2008; 22:41:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.