Şimdi Ara

PS3 - Yeni versiyon 2.17 ÇIKTI!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sonybox

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyundayken xmb ye dönmek çok önemli eksik bencede hele cod4 ve o tr oyunları online oynarken eksikliği çok fazla hissediliyo

Oyuna girmeden önce Mesaj atarsın bir iki kelime zaten oyundada kulaklık desteği var problem kalmazÖnceden bu özellikler yoktu oyun işlevini yerine getirmiyormuydu konsollar @Deniz92??

evet ya nasıl gelmedi aklıma oyuna girmeden en az 15 kişiye tek tek aaynı mesajı atacam oyundan kopunca yine herkese bena davet atması için mesaj atacam tabi onlarda oyundan çıkamadığı için cvp veremeyecek ve oyuna giremediğim için kulaklık işe yaramayacak ..tüh ya ben nasıl düşünememişim

• Hem suçlusun arkadaş hemde olayları abartıp ukalalık taslıyorsun başka birşey yaptığın yok bu mesajında..15 kişi olsa tamam derim..Kısacası Sony bunu yapamaz diye birşey yok çok gerekli gödüğünde yapacaktır mutlaka ama benim için sorun teşkil etmiyor..oynamak icin 15 kişiyle nasıl muhatap oluyorsun yada herkesi seni topluyorsun oda ayrı bir muama..Ben custom soundtrack özelliğini istiyorum sadece o kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonybox

Hem suçlusun arkadaş hemde olayları abartıp ukalalık taslıyorsun başka birşey yaptığın yok bu mesajında..15 kişi olsa tamam derim..Kısacası Sony bunu yapamaz diye birşey yok çok gerekli gödüğünde yapacaktır mutlaka ama benim için sorun teşkil etmiyor..oynamak icin 15 kişiyle nasıl muhatap oluyorsun yada herkesi seni topluyorsun oda ayrı bir muama..Ben custom soundtrack özelliğini istiyorum sadece o kadar..

suçum ne?abarttığım ne sony bunu yapamaz diyen kim?hayatında cod4 oynadınmı?
  • cod4 piyasaya çıktı 9 s gün sonra elimdeydi hatta beraber de oynadık senle Suçun yok iyi günler
  • evet evet ..sanada iyi günler
  • quote:

evet ya nasıl gelmedi aklıma oyuna girmeden en az 15 kişiye tek tek aaynı mesajı atacam oyundan kopunca yine herkese bena davet atması için mesaj atacam tabi onlarda oyundan çıkamadığı için cvp veremeyecek ve oyuna giremediğim için kulaklık işe yaramayacak ..tüh ya ben nasıl düşünememişim

mistikv muhattab olma kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngltkn -- 14 Mart 2008; 17:40:55 >
  • Orjinalden alıntı: ozngltkn

Balık sezonu mu açıldı?

• Orjinalden alıntı: ozngltkn

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.