Şimdi Ara

PS3 - Yeni versiyon 2.17 ÇIKTI!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Update geliyor halen oyun içi mesajlaşma yok.Oyundan çıkmak lazım illa.Sony'yi seviyoruz
  • Altyazı desteği yok değil mi hala...
  • arkadaslar hangi update bu kadar sir gibi kalmisti? hatirlayan var mi? 1.60 dan sonra dh yi takip ediyorum bu 2.17 den onceki tum updatelerde mesaj sayfasi 2. sayfaya gecmeden tum yenilikler birerbirer aciklaniyodu arkdaslar tarafindan, simdi ise 2 sayfa oldu net bir bilgi yok sanirim! bazilarida saka mi soyluyor belli degil, anlam veremedim, gerci ben actim ps3 update etmlisin dedi ettim gittiii.... i loader filan sarmaz, bir arkadas demisti ps2 oyunlarini hardiske install ediliyor diye denedim oyle bisi yok henuz! veya install etmenin baska bir yolu mu var.

topigi civitmadan mesajlarla doldursak nasil olur, birisinin sakasi ortaya cikasiya kadar 3 kere farkli oyun denedim bendeki oyunlarda yoktur diye baska arkadasa gidip degisik oyun aldim da, neden oyun icinde mesaj yok diye kivrandim durdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 13 Mart 2008; 23:32:09 >
  • oyun içi mesaj yok dostum yalnız 7 den beri oynuyoruz cod 4 bağlantı bayağı güzel artık şansa mıdır nedir
  • Arkadaşlar bu güncellemenin fazla bir getirisi yok. 1-2 oyunda ufak hataların düzeltilmesi ve 2.10 sürümündeki
    imzasız kodları çalıştırabilme açığı kapatılmış. iso loader ise bu açığı kullanıyordu yani sony 2.17 ile bunun önüne geçmiş oldu.
    Bu güncellemenin amacı son kullanıcıya yenilik getirmek değil; kendi açıklarını kapatmak, ufak bug'ları düzeltmek.
    Eğer i.loader çıkarsa kullanırım diyorsanız bence acele edip 2.17'ye geçmeyin. Ama online oynamak isteyenler mecburen yüklemek zorunda.
  • Acaba pes 2008 de online durumu ne oluyor bu updateyle bi degisiklik varmi ?
    birde yeni bir baslikmi acsak anket li 2.
    17 kursakmi kurmasakmi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukano -- 14 Mart 2008; 1:30:06 >
  • ps3ün divx çalması bile avantajken ...Kendi kendinize özellik ekleyip gelmeyince sony ye kusur buluyorsunuz unutmayın bu BİR OYUN KONSOLU..Kendiniz uydurup gelmediğinde aha bak gelmedi kaka sony bö sony demek hangi akla mantığa sığar sorarım size
  • herkes o oyun konsoluna ülkemiz gelir düzeyine göre, bir konsola verilmesi gereken paranın baya üstünde bir para veriyor ve karşılığını istiyor o kadar.müşteri olarak daha fazlasını talep etmemiz en doğal hakkımız.sony bu işten o kadar çok para kazanıyor ki divx e altyazı opsiyonu eklenmesini istememiz ve bunu fazla görmen biraz ayıp kaçmaz mı?hem bu sony nin playstation 3 sadece oyun konsolu değil eğlence merkezi olacak politikasınada biraz ters gelmez mi.sony nin vaadlerini tutmasını istemek gayet normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aftermath666
    sony bu işten o kadar çok para kazanıyor

Sony her Ps3'ü zararına satıyor diye biliyorum ben..
  • quote:

herkes o oyun konsoluna ülkemiz gelir düzeyine göre, bir konsola verilmesi gereken paranın baya üstünde bir para veriyor ve karşılığını istiyor o kadar.müşteri olarak daha fazlasını talep etmemiz en doğal hakkımız.sony bu işten o kadar çok para kazanıyor ki divx e altyazı opsiyonu eklenmesini istememiz ve bunu fazla görmen biraz ayıp kaçmaz mı?hem bu sony nin playstation 3 sadece oyun konsolu değil eğlence merkezi olacak politikasınada biraz ters gelmez mi.sony nin vaadlerini tutmasını istemek gayet normal.

Yani oldu olacak üzerine windows kurulsun.Yapmayın canım para veriyoruz diye adamlar divx player çıkartacak değil ya.Aslan gibi konsol,birkaç eksiği var ama divxlere altyazı koymak eksiklik değil.Home(beni pek ilgilendirmiyor sonuçta online ile fazla haşır neşir değilim) ve oyun içi mesajlaşma(ki ben online oynamadığım için benim için sorun değil) geldikten sonra olay biter.

• quote:

herkes o oyun konsoluna ülkemiz gelir düzeyine göre, bir konsola verilmesi gereken paranın baya üstünde bir para veriyor ve karşılığını istiyor o kadar.müşteri olarak daha fazlasını talep etmemiz en doğal hakkımız.sony bu işten o kadar çok para kazanıyor ki divx e altyazı opsiyonu eklenmesini istememiz ve bunu fazla görmen biraz ayıp kaçmaz mı?hem bu sony nin playstation 3 sadece oyun konsolu değil eğlence merkezi olacak politikasınada biraz ters gelmez mi.sony nin vaadlerini tutmasını istemek gayet normal.

Eline sağlık çok güzel söylemişsin. Altyazı belki uç bir nokta ama eğlence merkezi konsepti artık bütün konsollarda var. Sony üzerinde IP TV koyarsa da şaşırmamak lazım.

Yazılım işi bu, yazabiliyosanız yazarsınız. Zaten konsol gibi değil ki alet. Bir çok özelliği de çok fazla tepki almamak için henüz eklemiyorlardır diye düşünüyorum. Bakarsınız yakında ofis dokümanlarını da düzenleyebiliriz Ps3'de. O zaman Microsoft'la hepten papaz olur SONY ya neyse. Windows'un yaptığı neyi yapamıyor şu anda PS3?? Yapamadığı bişey varsa o da Windows'a özel çıkarılmış yazılımlar nedeniyle. Onların da profesyonel olanlarının PS3'e çıkmasını beklemiyoruz zaten. Yok gaza gelirseniz zaten linux yükleyebiliyorsunuz alete.

O nedenle PS3'e oyun konsolu olarak bakmak bence yanlış. Sony marketi ele geçirmek için elinden geleni yapacaktır. Yarın birgün klavye mouse ile satılan paketler de olursa şaşırmayın. Zaten dreambox gibi örneklere de bakacak olursanız adı uydu alıcısı ama yaptıkları bir PC'nin yaptıklarıyla aynı. Hatırlarsanız SONY'nin uydu alıcı eklentisine PS3'e dahil etmesi gibi bir söylenti vardı. Bu donanımla çok da basit bir iş bu. USB bile olabilir bu eklenti.

Demek istediğim şu SONY tek bir alet ile normalde diğer ürünleri ile direk pastadan pay almadığı bütün sektörlere parmak atabiliyor ve bence de atacaktır. O nedenle daha fazlasını beklemek bence gayet doğal. Ama dediklerim oyun konsolu konseptinin hep arkasında kalacaktır diye düşünüyorum. Gerçi HOME olayı biraz daha eğlenceye çekiyor. O nedenle de emin değilim.

Üff yaa ne geyik yapmışım.
    Neyse demek istediğimi anladınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

quote:

Eline sağlık çok güzel söylemişsin. Altyazı belki uç bir nokta ama eğlence merkezi konsepti artık bütün konsollarda var. Sony üzerinde IP TV koyarsa da şaşırmamak lazım.

Yazılım işi bu, yazabiliyosanız yazarsınız. Zaten konsol gibi değil ki alet. Bir çok özelliği de çok fazla tepki almamak için henüz eklemiyorlardır diye düşünüyorum. Bakarsınız yakında ofis dokümanlarını da düzenleyebiliriz Ps3'de. O zaman Microsoft'la hepten papaz olur SONY ya neyse. Windows'un yaptığı neyi yapamıyor şu anda PS3?? Yapamadığı bişey varsa o da Windows'a özel çıkarılmış yazılımlar nedeniyle. Onların da profesyonel olanlarının PS3'e çıkmasını beklemiyoruz zaten. Yok gaza gelirseniz zaten linux yükleyebiliyorsunuz alete.

O nedenle PS3'e oyun konsolu olarak bakmak bence yanlış. Sony marketi ele geçirmek için elinden geleni yapacaktır. Yarın birgün klavye mouse ile satılan paketler de olursa şaşırmayın. Zaten dreambox gibi örneklere de bakacak olursanız adı uydu alıcısı ama yaptıkları bir PC'nin yaptıklarıyla aynı. Hatırlarsanız SONY'nin uydu alıcı eklentisine PS3'e dahil etmesi gibi bir söylenti vardı. Bu donanımla çok da basit bir iş bu. USB bile olabilir bu eklenti.

Demek istediğim şu SONY tek bir alet ile normalde diğer ürünleri ile direk pastadan pay almadığı bütün sektörlere parmak atabiliyor ve bence de atacaktır. O nedenle daha fazlasını beklemek bence gayet doğal. Ama dediklerim oyun konsolu konseptinin hep arkasında kalacaktır diye düşünüyorum. Gerçi HOME olayı biraz daha eğlenceye çekiyor. O nedenle de emin değilim.

Üff yaa ne geyik yapmışım.
    Neyse demek istediğimi anladınız.

aynen katılıyorum

• ozan
    geyik yaptığınamı katılıyorsun
    cod4 te neden yoksun sen dersmi çalışıyorsun
  • update yaptım
    cod4 de lobby gormeden cat cut gırdım oyunlara
    umarım update ın etkısıdır
    cok fena eglendım ısalla nazar degmez de hep bole olur
  • PS3 sadece Türkiyede satılmıyor .Dünyadada satılıyor bunu göz ardı edipte..Yok şu kadar para veriyoruz alt yazıda olsun ..Amuudada kalksın vb. gibi istekler biraz abes kaçıyor bence..Rakibi xboxta hangi özellikler var..Tamam multimedia bir alete doğru gidiyor ps3 ama zamanla olacak hemen şıp diye olmaz..Oturduğun yerden yazmak kolay oluyor işte...Ps3 oyun konsoludur öncelikle işlevini yerine getiriyormu getiriyor bitmiştir...İn game mesajlaşmaya gelirsek kim oyun oynarken mesajlaşmak ister..Şahsen ben istemem oyuna kaptırmışım kendimi yada yarıştayım biri mesaj yazıyor çat konstrasyon gidiyor..Ne anladım ben bu işten Lobbyede olsa bir nebzeç...Ama oyun icindeyken mesajlaşmak istemem şahsen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonybox

PS3 sadece Türkiyede satılmıyor .Dünyadada satılıyor bunu göz ardı edipte..Yok şu kadar para veriyoruz alt yazıda olsun ..Amuudada kalksın vb. gibi istekler biraz abes kaçıyor bence..Rakibi xboxta hangi özellikler var..Tamam multimedia bir alete doğru gidiyor ps3 ama zamanla olacak hemen şıp diye olmaz..Oturduğun yerden yazmak kolay oluyor işte...Ps3 oyun konsoludur öncelikle işlevini yerine getiriyormu getiriyor bitmiştir...İn game mesajlaşmaya gelirsek kim oyun oynarken mesajlaşmak ister..Şahsen ben istemem oyuna kaptırmışım kendimi yada yarıştayım biri mesaj yazıyor çat konstrasyon gidiyor..Ne anladım ben bu işten Lobbyede olsa bir nebzeç...Ama oyun icindeyken mesajlaşmak istemem şahsen..

inan bu gözle bakmamıstım oyun içi mesajlasmaya. Kesinlikle haklısın , oyun içi daet ok. ama mesaj tartısılır bu gözle bakınca

• bi update ilede mkv divx ve altyazı desteği gelse ne baba olur bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonybox

PS3 sadece Türkiyede satılmıyor .Dünyadada satılıyor bunu göz ardı edipte..Yok şu kadar para veriyoruz alt yazıda olsun ..Amuudada kalksın vb. gibi istekler biraz abes kaçıyor bence..Rakibi xboxta hangi özellikler var..Tamam multimedia bir alete doğru gidiyor ps3 ama zamanla olacak hemen şıp diye olmaz..Oturduğun yerden yazmak kolay oluyor işte...Ps3 oyun konsoludur öncelikle işlevini yerine getiriyormu getiriyor bitmiştir...İn game mesajlaşmaya gelirsek kim oyun oynarken mesajlaşmak ister..Şahsen ben istemem oyuna kaptırmışım kendimi yada yarıştayım biri mesaj yazıyor çat konstrasyon gidiyor..Ne anladım ben bu işten Lobbyede olsa bir nebzeç...Ama oyun icindeyken mesajlaşmak istemem şahsen..

tamamda oyundan çıkıp mesaja bakıp girmek iyi bir şey değil.
    xbox'da mesaj geldiği anda cevap yazılabiliyor.tam olarak oyun işlevini yerine getirmek için bu şart bence.

• oyundayken xmb ye dönmek çok önemli eksik bencede hele cod4 ve o tr oyunları online oynarken eksikliği çok fazla hissediliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyundayken xmb ye dönmek çok önemli eksik bencede hele cod4 ve o tr oyunları online oynarken eksikliği çok fazla hissediliyo

Oyuna girmeden önce Mesaj atarsın bir iki kelime zaten oyundada kulaklık desteği var problem kalmazÖnceden bu özellikler yoktu oyun işlevini yerine getirmiyormuydu konsollar @Deniz92??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.