Şimdi Ara

ps3 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam oğlumun kullanmakta olduğu ps3 ü sinirle fişten çıkardım tekrar taktığımda sistem dosyaları bozuk gibi bir yazı geldi çarpıya basmam gerektiğini söyledi yaptım yükleme 19 a geliyor ve duruyor 24 saat böyle geçti tekrar açıp kapattım yine aynını yaptım bu sefer 24 te kaldı tekrar aynı şeyi yaptım 19 da kaldı ve 2 gün falan bekledik öylece sonra eve geldiğimizde ps3 kendi kendine kapanmıştı bu sorunu nasıl düzelte biliriz acaba birde güvenli modda da aynı şeyleri denedik yine lütfen bekleyin deyip duruyor harddisk 1 tb lik yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar herkese

• Güvenli modda "Restore PS3 system" secmeniz gerek,ps3 belleginde ne varsa silinecek. Yazilimi yeniden kuracak.
  • oyunların hepsi gidecek o halde öylemi başka bi yolu yok mu acaba

• oyunların hepsi gidecek o halde öylemi başka bi yolu yok mu acaba

• Cihaz elektrik kesintisine ugramış ve hard disk'teki veriler bozulmuş. Bu yüzden sistem, hard diski onaramıyor. Tek çare tüm sistemi yeniden kurmak. İleride cihazı elektrik kesintisine maruz bırakmamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 29 Kasım 2020; 21:48:19 >
  • peki "Restore PS3 system" dediğimizde benim herhangi bir müdahalem gerekiyormu yoksa otomatik kendi halledecekmi

• sergülen kullanıcısına yanıt
    Size Quick format yada Full Format diye secenek sunarsa Quick Format secenegini secin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.