Şimdi Ara

ps3mü xbox360mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

Bol oyun oynamak istiyorsan Xbox360...
    Bu iş bu kadar net ve basit
    Konsolun amacıda oyun oynamaktır zaten.Orjinal kullanırsan ban man olmaz.Paralı diyenlere bakma, PS3 ün elektrik parasından az tutar ve o kaliteyede para degil yıllık 60ytl
    geçelim bu manasız şeyleri

360 ın şu an tek eksisi var oda 3 kırmızı olayı.1 yıl garanti veren yerden alırsanda bu sorunun kalmaz...
    Sonrasında gelsin sürüyle ve kaliteli oyun

senin ne kadar taraflı oldugunu foruma 15dk takılanlar bile anlayabilir artıları ve eksileri diye bi yazsana ama tarafsız yapabileceksen...
  • Evet öyle bir sorun var işte, Killzone2, MGS4, FinalFantasyXIII, GT5 gibi kötü oyunlar çıkıyor PS'e. Hava çok sıcak arada yüzünüzü yıkayın, serinlersiniz.
  • Yeter beylerrr!!!!!
    Söyle basliklara yorum yazmayin artik bikmadinizmi Xbox360-ps3 tartismalarindan?? Kendinizi biraz agirdan alin böyle basliklara prim vermeyin kim neyi isterse onu alir para onun zevk onun.Bence birakalim konu burda kalsin
  • kavga.gif

mod geliyor.gif

cezalar veriyor.gif

ps3mü xbox360mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d@LBy -- 26 Temmuz 2007; 16:20:10 >
  • Mod geliyor.gif

Evet, Gamespot veya IGN'e girerek konsollara çıkmış ve çıkacak oyunlara bakacaksınız. Listeleri var hani bu siteyi bulmuşsunuz, onları da bulursunuz. Zaten artılarını eksilerini kendiniz sıralamışsınız, demekki olay oyunlara kalmış. Hangi konsolun oyunları sizi cezbediyorsa onu alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Mod geliyor.gif

Evet, Gamespot veya IGN'e girerek konsollara çıkmış ve çıkacak oyunlara bakacaksınız. Listeleri var hani bu siteyi bulmuşsunuz, onları da bulursunuz. Zaten artılarını eksilerini kendiniz sıralamışsınız, demekki olay oyunlara kalmış. Hangi konsolun oyunları sizi cezbediyorsa onu alırsınız.

evet kesinlikee katılıyorm sana
  • arkadaşlar lütfen herkes kendi fikrini sölesin sadece ve karalama olmasın amacımız burda bilgi paylaşımı kavga etmek değildir bunu anlayarak seviyeli bir bilgi paylaşımı ypalım
  • O da soru mu tabiki Playstation 3
  • mutluluğun formülü cok acık bir sen bir lcd bir de playstation3
  • Bir çok kişi Xbox alacak...ama alanların bir çoğuda bunu 2. bir konsol olarak alacak sanırım....Bizim PS3 aşkımız kolay sönmez..... ayrıca Full HD LCD kalitesinde oyun oynama imkanı (2008 full HD bir sürü oyun çıkacak eminim) artı bir cezbedici faktör....
  • şmdihttp://www.gamespot.com/video/926596/6175559/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots-official-movie-1 şu vidoyu izledim ve herkesin izlemesini tavsiye ederim harika bir oyun çoq hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: babauf

arkadaşlar lütfen herkes kendi fikrini sölesin sadece ve karalama olmasın amacımız burda bilgi paylaşımı kavga etmek değildir bunu anlayarak seviyeli bir bilgi paylaşımı ypalım

Öncedende dediğim gibi imkanın varsa iki konsolu da al derim ama tek bir konsol alacaksan seçimini PS3'den yana yap derim çünkü gerçekten verdiğin her kuruşa değiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babauf

arkadaşlar lütfen herkes kendi fikrini sölesin sadece ve karalama olmasın amacımız burda bilgi paylaşımı kavga etmek değildir bunu anlayarak seviyeli bir bilgi paylaşımı ypalım

Bakın buradaki herkes sizin gibi bu forumun kullanıcısı. Burası Call Center değilki insanlar size yardım etmek zorunda olsun, ki bu konunun günde kaç defa açıldığından haberiniz varmı? Arama çubuğunu kullanarak bu başlıkta öğrendiklerinizin bin katına ulaşabilirdiniz, oturup mesaj beklemez, kimseyide uğraştırmazdınız. Ama bunlara rağmen o kadar insan size yardım etmek için mesaj yazıyor, siz neler diyorsunuz.
  • bu saatten sonra xbox360 a para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 26 Temmuz 2007; 16:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

Senin ne kadar taraflı oldugunu foruma 15dk takılanlar bile anlayabilir artıları ve eksileri diye bi yazsana ama tarafsız yapabileceksen...

Bunu demeden önce kendine dönüp bakacaksın.Eksi ve artıların hakikaten çok tarafsız , sorma gitsin...

PS3 e geriye uyumluluk yazmışsın artı, digerinde yok
    360 HD-DVD ye para tuzağı demişsin, alakası yok.

Oyun için 360 alınır, bu iş bu kadar basit ve acı gerçektir...Gerisi traş...Oyun konsolunun artısı oyun olur..2 tane oyunla aylardır takılıyorsunuz.Hayırlı oyunlar

edit : BU arada bu babauf un amaç farklı gibi geldi.Şu bizim müzmin fake sanki ya haydi hayırlısı..Milleti kapıştırmakmıdır amacı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Temmuz 2007; 16:56:51 >

• ben forumları bir fikir paylaşım yeri olarak görüyorum çünkü amacı odur diye düşünüyorum eğer herkes öyle yaparsa kardeşim sorarım sana arama motorundan ben bu makineleri kullanan insanların şikayetlerini veya beyenilerini nasıl anlicam burda kullanan arkadaşlardan fikir alışverişi yapmaktayım ve eminimki bi çok insan böyle konulara bakıp karar değiştiriyor şahsen ben şu ana kadar xbox düşünüyordum fakat şmdi ps3 düşünüyorum sanada yorumun için teşekkür ederim tekrar söylemek istiyorum ben bu konuyu kavga çıkarmak veya insanların canını sıkmak için açmadım sadece fikir ve düşünceleri öğrenip ona göre en iyi seçimi yapmak için açtim herkese cvp teşekkür ederim
  • http://www.gamespot.com/video/930279/6174550/mass-effect-gameplay-movie-1
    ya sanki bana ps3teki grafikler ve poligonlar daha iyi gibi geliyor ama oyun var oyun var :)xboxtada cok iyi grafikler var sanırım 2sni birden alıcağım
  • Bende diyorumki, sizden önce bu soruları sorup, aynı cevapları alan 35410380 kişi vardı zaten, siz 35410381. kişi oldunuz.
  • quote:

360 HD-DVD ye para tuzağı demişsin, alakası yok.

Oyun için 360 alınır, bu iş bu kadar basit ve acı gerçektir...Gerisi traş...Oyun konsolunun artısı oyun olur..2 tane oyunla aylardır takılıyorsunuz.Hayırlı oyunlar

edit : BU arada bu babauf un amaç farklı gibi geldi.Şu bizim müzmin fake sanki ya haydi hayırlısı..Milleti kapıştırmakmıdır amacı acaba

2 tane oyunumuz aylardır online oynuyoruz cok şükür ayrıca hd dvd para tuzagı değilde nedir?200$ dı sanırım fiyatı... ama ben 2-3 ay sora xbox360 da alıcam inşallah iki konsolda olmaz olmaz gibi gözümde...

bu arada edit ile ekLediğin şeye katılmamak elde değiL

• quote:

2 oyunmuş aman aman sana mı düştü tasası sanki parası senden çıkıyor aldığımız oyunların...

Bir mesajın da da biz PS3 kullanıcılarına laf sokma ama nerdeeee rahat duramıyorsun belli ne aletmiş şu Xbox360 gözünü kör etmiş senin, biraz tarafsız olmasını öğren.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.