Şimdi Ara

ps3mü xbox360mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    Oyun için 360 alınır, bu iş bu kadar basit ve acı gerçektir...Gerisi traş...Oyun konsolunun artısı oyun olur..2 tane oyunla aylardır takılıyorsunuz.Hayırlı oyunlar

2 oyunmuş aman aman sana mı düştü tasası sanki parası senden çıkıyor aldığımız oyunların...

Bir mesajın da da biz PS3 kullanıcılarına laf sokma ama nerdeeee rahat duramıyorsun belli ne aletmiş şu Xbox360 gözünü kör etmiş senin, biraz tarafsız olmasını öğren.

xbox dan kalan kuyruk acısı devam ediyor heralde. ondan olmalı bu ps yi çekememezlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 26 Temmuz 2007; 17:11:49 >

• vallahi ben bayadır bu forumun üyesiyim fakat hiç yazı yazmadım ne teşekkür ne konu coğu şey için yardım aldım okuyarak geçtim fakat kararsız kaldığım için bu konuyu açtım sizin gibi bu konuda bilgili arkadaşlar yardım etsin diye tşk ederim tekrar
  • bence ps3 al
  • quote:

Oyun için 360 alınır, bu iş bu kadar basit ve acı gerçektir...Gerisi traş...Oyun konsolunun artısı oyun olur..2 tane oyunla aylardır takılıyorsunuz.Hayırlı oyunlar

edit : BU arada bu babauf un amaç farklı gibi geldi.Şu bizim müzmin fake sanki ya haydi hayırlısı..Milleti kapıştırmakmıdır amacı acaba
    ,

oyun için 360 alınır lafını söyleyeceğiniz son 1 ay koray.. yaz bittikten sonra bu son bahanenizde ÇÖP olacak...

adamın amacını anlamışsın eywallah ta, göz göre göre kapışıyorsun milletle, buna ne demeli peki göz göre göre yani...

• Hassas noktaya parmak bastıkki bazıları rahatsız olmuş...Ne yapalım gerçekler acı demişler..
    360 da oynayıp bitirdigim ve yılbaşına kadarda oynayıp bitirecegim oyunlarla aşık atacak PS3 sahibi varsa gelsin karşıma..Lafla olmuyor bu işler
  • XBOX360 AL
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

ps3mü xbox360mı

444 0 400

24/7 laf sokum hattı.tam bir rehber

Ahahaa.. Abi ne adamsın

• Yalan Söyleme bari ya yok zaten forumdaymış, yok okuyormuş ama yazmıyormuş falan filan... hadi ordan derler adama...
    quote:

Orjinalden alıntı: babauf

vallahi ben bayadır bu forumun üyesiyim fakat hiç yazı yazmadım ne teşekkür ne konu coğu şey için yardım aldım okuyarak geçtim fakat kararsız kaldığım için bu konuyu açtım sizin gibi bu konuda bilgili arkadaşlar yardım etsin diye tşk ederim tekrar
  • Katılım zamanı: 20 Ekim 2006;
    Üye şu anda Forumda
    Son mesaj 26 Temmuz 2007; 17:05:52
    Son giriş 26 Temmuz 2007; 13:49:12
  • lafla olmuyor değilmi? senin lafla oldurmaya çalıştıgın şeylerin listesini çıkartmiyim istersen

bunun hassas noktası yok, bu yılbaşına kadar çıkacak oyunların listesi ortada... birçok muhteşem oyun ps3ümüzle birlikte olacak... hele 2008... ezip geçecek zaten o ayrı konu.. tabi ben zaten lafla peynir gemisi yürütmeyi sevmediğim için o zamana kadar bu konu ile ilgili dediklerinize pek cevap vermemeye çalışıyorum.

quote:

Hassas noktaya parmak bastıkki bazıları rahatsız olmuş...Ne yapalım gerçekler acı demişler..
    360 da oynayıp bitirdigim ve yılbaşına kadarda oynayıp bitirecegim oyunlarla aşık atacak PS3 sahibi varsa gelsin karşıma..Lafla olmuyor bu işler

• ya çok adam var fake dolduran kenara stoklayan... ben burdaydım yazmıyordum lafları külliyen yalan.. birisinin fake i oldugu çok açık.

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Katılım zamanı: 20 Ekim 2006;
    Üye şu anda Forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ya çok adam var fake dolduran kenara stoklayan... ben burdaydım yazmıyordum lafları külliyen yalan.. birisinin fake i oldugu çok açık.

quote:

Üye şu anda Forumda

Bilmiyorum serhan olabilirde olmayabilir de
  • quote:

Hassas noktaya parmak bastıkki bazıları rahatsız olmuş...Ne yapalım gerçekler acı demişler..

Ne rahatsız olucam sen rahatsız ol zaten kimin ne kadar rahatsız olduğu attığı mesajlardan belli oluyor merak etme...

Her mesajımda karşımdaki insanı laflarımla tahrik etme gibi bir özelliğim yok kusura bakma senin kadar bu işi beceremiyorum çünkü her insan senin gibi olamıyor haklısın.

Xbox360'ı sadece 3 kırmızı ışık hatası var diye eleştiririm her zaman ama senin yaptığın daha başka bir boyutta terbiyesizlik. PS3 kullanıcıları ile alay edeceğine git o 3 kırmızı ışık hatası veren baştan savma işçililkle yapılan kullandığın konsolunla alay et ve şunu unutma birçok kişi bu konuda mağdur durumda hala neyi savunuyorsun biraz objektif ol gerçekleri gör.

• yine aynı geyikler ya.... keşke bu konuyu acan arkadas, önce biraz arama yapsaydın...!!!

mesajlar dönüp dolasıp yine tartısma ortamı yaratacak noktalara varmış....

gercekten bıktım bu ......&..... sorularından... sizi bilmem ama benim gözümde gercekten kirlilik yaratıyorlar!!!!

bu sekilde konu acacak arkadaslar LÜTFEN arama yapmadan acmasınlar konularını.......

yine de cevap verelim arkadasa, önceden yazıldıgı gibi, gir gamespot.com'a. bak ordan en güzel ve sana hitap eden oyunlara..ek olarak cıkacak oyunlara da bak...hangi taraf seni cezbediyorsa git o konsolu al........
  • yaw serhancım kaçını oynayabilcen onu soruyorum...Ezip geçecek filan çok iddialı laflar hem bunlar.Bak sonra karışmam
  • quote:

yaw serhancım kaçını oynayabilcen onu soruyorum...Ezip geçecek filan çok iddialı laflar hem bunlar.Bak sonra karışmam

bak yine geldin yazdın bişiler ortalıgı kızıştırdın yine diyorum senden önce böyle bir tartışma ortamı olmamıştı benım yazdıgımı alıntı yapıp cıkcaksan karşıma

quote:

tamamen şahsi görüşümdür....

diye belirttim bunuda ekle ki yazdıklarımda kesinilke tahrik edici bişey yok...

edit:
    quote:

XBOX360

ARTILAR
    >joypad cok kullanıslı
    >çapraz analoglar FPS lerde özellikle rahatlık kazandırıyor
    >kopya oyun imkanı
    >ps3 ten erken cıkısı
    >xbox360 için çok fazLa güzel oyun var

bunlar hoşuna gitti o yüzdenmi bişey demedin? sadece kötü olanları yazmıyoruzzz farkındaysan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 26 Temmuz 2007; 17:29:58 >

• uzatmayalım..
    Bol oyun için 360.Varmı itiraz
  • serhanuygur kardeşim senin işin gücün yokmu milletle kapışıcak senin gibi arkadaşlar böyle forumlara zarar veriyor bak adam yazmış ne zaman üye olduğumu falan
    Üye şu anda Forumda

şimdi arkadaşlar benim amacım gerçekten kavga değil ama böyle arkadaşlara prim yaptırmamak lazım ben burdan yola cıkarak makinemi alacağım belkide bir yıl daha yazı yamıyacagım 1 yıl sora yine başım sıkışıcak dimi

ama senin dedine göre ben xbox cıkıcak ps3 cıkıcakta kavga ediim diye hemde bu tarihte onun içinmi üyelik almışım fake üyelik almışım işim gücüm yok çünki benim kusura bakma kardeşim diğer arkadaşlardanda özür diliorum fakat galiba bu arkadaş şizofren ben burdan bunu çıkarıyorum çok özür dilerim gerçekten ama serhanuygur arkadaşım kusra bakma ben gün boyu pc başında oturup milletle kavga edecek kadar karaktersiz bir insan deilim ve bu forum kavga yeri değildir gerçektende senin gini arkadaşlar zarar veriyor

• xbox360 ta bol oyun var ama maalesef o oyunları oynayamadan makinan bozuluyor.resmi olarak ülkemize girene kadar kesinlikle alınmaz.bence ps3 en azından bozulma derdi yok.rahat rahat oynarsın
  • quote:

XBOX360 AL

arkadaşım sana teşekkür ederim evet arkadaşlar insan gibi bi konu açalım dedik insanlar düşüncelerini fikirlerini versinler diye ama bazı arkdaşlar konuyu allak bullak edip konunun gerçek amacından uzaklaştırdılar sony kardeş teşekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.