Şimdi Ara

ps3mü xbox360mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Büyükler zirvede yanlız olur ve kimse onları sevmez...." [FB+PS3]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    Oyun için 360 alınır, bu iş bu kadar basit ve acı gerçektir...Gerisi traş...Oyun konsolunun artısı oyun olur..2 tane oyunla aylardır takılıyorsunuz.Hayırlı oyunlar

2 oyunmuş aman aman sana mı düştü tasası sanki parası senden çıkıyor aldığımız oyunların...

Bir mesajın da da biz PS3 kullanıcılarına laf sokma ama nerdeeee rahat duramıyorsun belli ne aletmiş şu Xbox360 gözünü kör etmiş senin, biraz tarafsız olmasını öğren.

koray o 2 oyun gibi xbox ta 2 oyun yazsana bize
  • Ps3 ü şu anda almak parayı çar çur etmektir.Oynayacak oyun yok ancak bağlanırsın internete melül melül demolara bakarsın.Ya da gidersin bi TEkno SA,Megavizyon Gibi mağazalara ps3 oyunlarının önünde durursun ama hiçbirini alamazsın o arada kafandan banka soymayı falan geçirirsin. Onun için Xbox 360 al keyfine bak.Bi de millet blue ray diyip duruyo Geleceğe yönelikmiş.Zaten 4-5 sene içinde yeni nesil konsollar çıkacak.Dolayısıyla ben sizin hangi gelecekten bahsettiğinizi anlamadım uzay çağı falan heralde artık mars ta hava ve su bulunur o zaman blue ray i kullanırsınız bizde yeni xbox larımızla yine alem yaparız

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

uzatmayalım..
    Bol oyun için 360.Varmı itiraz

sen o oyunu online oynayamadıktan sonra o kutuyu ne yapıcaksın ?
    eninde sonunda banlanıyorsunuz
    o çok sevdiğiniz bill gates kullanma diyor kısaca
    doğru yolu bul gel ps ye hem o çok sevdiğin hayalini kurduğun MGS yede kavuşursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Ps3 ü şu anda almak parayı çar çur etmektir.Oynayacak oyun yok ancak bağlanırsın internete melül melül demolara bakarsın.Ya da gidersin bi TEkno SA,Megavizyon Gibi mağazalara ps3 oyunlarının önünde durursun ama hiçbirini alamazsın o arada kafandan banka soymayı falan geçirirsin. Onun için Xbox 360 al keyfine bak.Bi de millet blue ray diyip duruyo Geleceğe yönelikmiş.Zaten 4-5 sene içinde yeni nesil konsollar çıkacak.Dolayısıyla ben sizin hangi gelecekten bahsettiğinizi anlamadım uzay çağı falan heralde artık mars ta hava ve su bulunur o zaman blue ray i kullanırsınız bizde yeni xbox larımızla yine alem yaparız

olduu be adam 1500 YTL vercek sora 100 lira için soygun yapcakk
    ayrıca bluray e lafa atmıssında sankii senin savundugun alette daha iyisi var DVD bak eski teknolooji ama next gen(!) konsolda standart gelmiş niyese emin ol bi sonraki nesilde bluray devam etcek bakalım siz hala DVD9 lardamı gezceksiniz...

kedi - ciğer ilişkisi kurmaktan vazgecinn ya
    next gen de DVD kullanıp ta bluray e laf atmak cok farklı bi yaklasım olmus

• Blue ray in varda adam gibi kullanabiliyon mu onu söylesene sen bana....Evet bence de yeni nesil konsollarda blue ray kullanılacak ama o zaman tam zamanı olacak blue ray in.... Biz yeni gelecek xbox da blue ray(kullanırsak)sizin gibi geleceğin değil bugünün teknolojisi diyerek kullanacağız.Sonra siz eski zamanı hatırlayıp nostalji yaparken birden bişey kafanıza dank edecek:Ulan biz o zamanlar dünya para verdik blue ray kullanalım diye ama hiç işimize yaramadı sadece adıyla kasıntı yaptık ama bu adamlar o kadar oyun oynadılar şimdi de blue ray kullanıyolar eeee sıfıra sıfır elde var kocaman bir 000000000000......Ayrıca PS3 de çok az oyun oynadığın hemen belli oluyo adam 1500 tl verecek 100 liraya oyun mu alamayacak demişsin sen heralde Ps4 e kadar bir oyun oynayacaksın o 100 ytl verdiğin oyunu hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 26 Temmuz 2007; 20:25:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

O rekabet öncedendi,artık Fenerbahçe'nin rekabet edeceği bir kulüp yok Tr'de

avrupa da herkes şamar oğlanına çevirdi feneri.. antalyaspor, çaykurrizespor la tatmin ediyorlar kendilerini..

neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 26 Temmuz 2007; 20:28:26 >
  • her 2 konsola da sahibim .açıkcası bol bol nexgen oyun oynamak - xbox 360 ın exlusive oyunalrını(halo 3 -forza 2-lost planet gears of war ve daha bir cok)- ps3 ile ortak cıkan multi oyunlarını(darkness-carbon-fnr3-nba strett-rainbow six vs) daha iyi grafikler ile oynamak istiyorsanız hiç düşünmeden xbox 360 alın...istediğiniz zaman istediğiniz oyunu evinizden cekerek oynayabilme imkanınız varken..neden fazla fazla para verip orji oyun alasınız ki......

ps3 e gelince tabikide donanımsal olarak ps3 xbox 360 dan ustun .....gibi gözuksede aslında bence xbox 360 ile ps3 arasında medya farkından baska birsey yok..tamam cell işlemci cok guclu ama bence gunuımuz için cok fazla.zaten bu sekilde oyun yapımıda gunumuzde yok....e ozaman ps3 cok daha ilerki yıllarda xbox 360 ı acık ara gececek ozamanlrda ps3 acayip ucuzlayacak.

a tabikide mgs4-pes7 ve gran turismo-heawenly sword gibi exlusive oyunalrı bir an once oynamak için bizler ps3 alıyoruz....fazla fazla para verip xbox 360 dan ....tabi zevk meselesiii

ben ilk once xbox 360 aldım.sonra ps3 aldım.cunu her 2 konsoluda acyip seviyorum.ps3 de bulamadıgım bazı ozellikleri xbox 360-----xbox 360 da bulamadıgım diğer ozellikleri ps3 de buluyorum.....

her 2 konsol birbirini tamamlıyor.kardeş gibiler......

bence nex gen konsol alacaksınız ki(bu benim fikrim) oncelikle kesinlkle xbox 360 alın nex gen i ekonomik yollardan keşfedin........

sonra ilerde ps3 alın ve ps3 un inanılmaz oyunalrı ile çoşunnnnnnn..

tabikide karar sizin....imkanınız varsa( butceniz uygunsa) her 2 konsoluda alın...keyfinizi katlayın.......

yok xbox 360 iyi yok ps3 iyi ..bunalr artık geçmişte kaldı......her 2 konsol da guzel..........düşman değiliz.......

tekrar yazıyorum buraya...nex gen e ilk geçiş yapacaksanız bence şahsi fikrim mutlaka xbox 360 alın........

oyun oynayın......oyunsuz kalmayın......

saygılarımla .......by GöKhAn......

• Arkadaslar xbox 360 ne?

PS 3 'un oyun kollarına verilen isimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc71 -- 26 Temmuz 2007; 20:50:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrc71

Arkadaslar xbox 360 ne?

Pes 3 'un oyun kollarına verilen isimmi?

arkadaşım sen dağda filan mı yaşıyosun?

sen salak mı sandın bizi?

aptalmıyız biz?

masus mu yapıyosun bunu?
  • espri yapıo aklınca bie ole diosun :)
  • Vieri'ye sormuşlar...

-Türkiye'de fenerbahceyi tanıyormusun?

Vieri cevap vermiş...

-Fenerbahcemi? Galatasarayda mı oynuyor...

O misal bizde şaka yaptık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrc71

Arkadaslar xbox 360 ne?

PS 3 'un oyun kollarına verilen isimmi?

:) güzel şaka

360 ne demek ben bunu halen bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 26 Temmuz 2007; 21:04:56 >
  • arkdaslar sedece fikirlemizi solesek nası olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Blue ray in varda adam gibi kullanabiliyon mu onu söylesene sen bana....Evet bence de yeni nesil konsollarda blue ray kullanılacak ama o zaman tam zamanı olacak blue ray in.... Biz yeni gelecek xbox da blue ray(kullanırsak)sizin gibi geleceğin değil bugünün teknolojisi diyerek kullanacağız.Sonra siz eski zamanı hatırlayıp nostalji yaparken birden bişey kafanıza dank edecek:Ulan biz o zamanlar dünya para verdik blue ray kullanalım diye ama hiç işimize yaramadı sadece adıyla kasıntı yaptık ama bu adamlar o kadar oyun oynadılar şimdi de blue ray kullanıyolar eeee sıfıra sıfır elde var kocaman bir 000000000000......Ayrıca PS3 de çok az oyun oynadığın hemen belli oluyo adam 1500 tl verecek 100 liraya oyun mu alamayacak demişsin sen heralde Ps4 e kadar bir oyun oynayacaksın o 100 ytl verdiğin oyunu hehehe

>allaha şükür senin post sayından fazLa oyun oynamışlıgım var

>1500ytl veren adam 100liralık oyundan kaccak demedim düzgünce bi daha oku dedimki...
    quote:

1500 YTL vercek sora 100 lira için soygun yapcakk
    ferrari alan birinin benzin parasından kacmasından ne farkı var? bi keremi tam depo doldurcak adam? ya ben ps3 sahipleri 1 keremi oyun alcak? sonradanmı öğrendiler oyunların 100ytl oldugunu?kaldıramyacagı taşın altına el atmaz kimse...

> bluray i bi sonraki nesilde kullancakmıs xbox.. mgs4 50gb ye yazılcak pes 18gb olcak diolar sen elindekidvd9la hangisini oynamayı düşünüyosun ?siz nextgen die adlandırgınız konsolda hala DVD kullanıyosanız (ps2 ile bile kullanıyor hala) o zaman next-gen deil xbox360 nextgen diyeceksek tam
    anlamıyla olmalı next-gene yakın olmak için 200$ verip HD-dvd almak Lazım sanırım...

>

• kısa vadede ps3 güzel ama uzun vadede xbox360 bunların tercih edilmesinde güzel grafik vardır ps3 güzel grafiklerin başıdır
  • benimde kararım şekillenmeye başladı şmdilik okadar para verip ps3 gerek yok zaten ilerki zamanlardada ucuzluyacak şu an xbox almayı düşünüyorum fakat dün gece bi sitede bişey gördüm wow ps3 üzerinden oynanabilecekmiş şuan bunun araştırmasını yapmaktayim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea

kısa vadede ps3 güzel ama uzun vadede xbox360 bunların tercih edilmesinde güzel grafik vardır ps3 güzel grafiklerin başıdır

bana kalırsa tam tersi kısa vadede xbox360 uzun vadede ps3 çünkü ps3 hitleri birbir gün yüzüne cıkmaya başlıyor..
    ama en mantıklısı eğer para sorunu yoksa ikisinide almak
  • evet bende öle düşünüyorum ama önce xbox alıcam bi kaç ay sonrada ps3 almayı düşünüyorum
  • yaw arkadaşlar bişey daha öğrenmek istiyorum bu ps3 ve xbox u nerden daha ucuza güvenilir bir garantiyle alırım başka konuda arkdaş 650ytl yazmış benim şuan nette gördüğüm yer platin 999ytl 60gb ps3 xbox ta 750 ve 1 yıl garanti veriyor ve bi kaç yer daha gördün 20gb ps3 775ytl xbox 675 yardmcı olrmusunz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.