Zamanında yıldız gemisi diye biri vardı ve fake'lerin kralıydı bu üye ..Neden şimdi fake'lere tepki gösterenler zamanında bu adamı destekliyordu???
Babauf,yanlış anlama sana feke demiyorum..
İki konsolda da artılar ve eksiler ortada,karar senin..Ben iki konsolada sahibim,imkanın varsa sende iki konsoluda al
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap
playstation3 al bence
tşekkür ederim kardeşim sadece fikrini yansıtıp konuyu başka yerlere çekmediğin için
quote:
Orjinalden alıntı: babauf
quote:
playstation3 al bence
tşekkür ederim kardeşim sadece fikrini yansıtıp konuyu başka yerlere çekmediğin için
bişi değil kardeşim bende bu yol ayrımındaydım ilkönce ps3 aldım ileride de xbox alıcam playstation3 ü kırdırtmak gibi bi niyetim yok ayda 1 de oyun aalabilcek olsamm kıdırtmam
quote:
Orjinalden alıntı: wNchstR
Metak ettiğim bir şey var..
Zamanında yıldız gemisi diye biri vardı ve fake'lerin kralıydı bu üye ..Neden şimdi fake'lere tepki gösterenler zamanında bu adamı destekliyordu???
Babauf,yanlış anlama sana feke demiyorum..
İki konsolda da artılar ve eksiler ortada,karar senin..Ben iki konsolada sahibim,imkanın varsa sende iki konsoluda al
ya arkdaşlar düşüncelerinize saygım sonsuz fakat ben birçok foruma üyeyim ve size yemin ederim yukarda Allah var şu an msj yazma rekoru kırdım gerçektende benim amacım insanların canını sıkmak forumu kötü kullanmak veya burda kavga çıkarmak değil teşkkr ederm
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap bişi değil kardeşim bende bu yol ayrımındaydım ilkönce ps3 aldım ileride de xbox alıcam playstation3 ü kırdırtmak gibi bi niyetim yok ayda 1 de oyun aalabilcek olsamm kıdırtmam
En iyisini yapıyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap bişi değil kardeşim bende bu yol ayrımındaydım ilkönce ps3 aldım ileride de xbox alıcam playstation3 ü kırdırtmak gibi bi niyetim yok ayda 1 de oyun aalabilcek olsamm kıdırtmam
En iyisini yapıyorsun.
saol dostum
Orjinale devam arkadaşlar..
Online oyun+psn+home...vb gibi birçok özellik verdiğimiz paraya değer kesinlikle
quote:
Online oyun+psn+home...vb gibi birçok özellik verdiğimiz paraya değer kesinlikle
evet home cok iyi oLacak artık çaya beklerimm herkesi home da
quote:
quote:
evet home cok iyi oLacak artık çaya beklerimm herkesi home da
Çayın yanında Alaturca varmı sen ondan haber ver bana yoksa gelmem...
Koray arkadaşım alabildiğim kadar Hepsini alacam alamadıklaırmı takas yoluyla... ama HEPSİNİ oynayacam merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
yaw serhancım kaçını oynayabilcen onu soruyorum...Ezip geçecek filan çok iddialı laflar hem bunlar.Bak sonra karışmam
bu ne iş ya... galatasaray fenerbahçe rekabetine döndü iş
O rekabet öncedendi,artık Fenerbahçe'nin rekabet edeceği bir kulüp yok Tr'de
quote:
işte bu msj konuyya 90 derece sapma vercek ama katılmamak elde değil...
bu arada 2000 msj a 2 kalmıs hayırlı olsunn
quote: