Bildirim
ps3te oyunun bolgeye gore kasması ?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben PS3`u singapur`dan aldim cogu oyunumun bolge kodu farkli boyle bir sorun yok. Fifa olmadigi icin onunla ilgili bir sey diyemiyorum. -
saolasın bide birsey daha sorucam metal gear solid frame dusmesi yok diolar ama bende cok oluo ps3 garantiside var bi deistirsemmi ps3ten mi anlamadım yada garantide nasıl deistirecem bi yardımcı olursanız cok sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: blacksaber
saolasın bide birsey daha sorucam metal gear solid frame dusmesi yok diolar ama bende cok oluo ps3 garantiside var bi deistirsemmi ps3ten mi anlamadım yada garantide nasıl deistirecem bi yardımcı olursanız cok sevinirim
MGS 4 konusunda rahat ol. Fazlasıyla frame düşmesi var oyunda.Özellikle çatışmalarda bomba patladığında falan çok rahatsız ediyor. Görmeyen ya görmek istemiyordur ya da kendini o kadar oyuna kaptırmıştır ki görmüyordur.
Garantiye vermene gerek yok , frame düşmeleri çoğunlukla oyundan kaynaklanıyordur. -
cok saolasın icim biraz olsun rahatladı ama asıl sorum su bende frame dusmeleri olan oyun arkın xboxunda olmuo xbox ps3 ten daha ii deil dio kimse ama benim kannatimce ole gbi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X