Şimdi Ara

ps4 2.04 güncelleme sonrası sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam hepinize. Başlıkta her ne kadar 2.04 sonrası yazmış olsam da genelde her sistem güncellemesi sonrası PS4 blueray ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Sürekli oyun cd sini dışarı atıyor. Kapatsam bile 3 dit şeklinde sinyal veriyor. Açık bıraktığımda ise blueray okuyucu cd yi dışarı atıp durmadan dönüyor. Daha önceki sistem güncellemelerinde bu sorun cihazın elektriğini kesince düzelmişti. Ancak bu sefer olmadı. Sizde bu tür bir sorunla karşılaştınız mı? Yoksa benim cihaz arızalandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun74

Selam hepinize. Başlıkta her ne kadar 2.04 sonrası yazmış olsam da genelde her sistem güncellemesi sonrası PS4 blueray ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Sürekli oyun cd sini dışarı atıyor. Kapatsam bile 3 dit şeklinde sinyal veriyor. Açık bıraktığımda ise blueray okuyucu cd yi dışarı atıp durmadan dönüyor. Daha önceki sistem güncellemelerinde bu sorun cihazın elektriğini kesince düzelmişti. Ancak bu sefer olmadı. Sizde bu tür bir sorunla karşılaştınız mı? Yoksa benim cihaz arızalandı mı?

Güncellemyi tekrar kurman gerek sanırım ben öyle yapmıştım ama tabii daha eski bir sürümdü benimki nasıl yapıldığını unuttum maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun74 kullanıcısına yanıt
    Cihazı kapatıp fişten çekin. Çektikten hemen sonra cihazı açmaya çalışın. Bunu cihaz tepki vermeyene kadar tekrarlayın ve cihazı 5 dk kapalı tuttuktan sonra fişi takıp yeniden açın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk aldım zamanlar olmuştu ama yaklaşık 7-8 aydır sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Cihazı kapatıp fişten çekin. Çektikten hemen sonra cihazı açmaya çalışın. Bunu cihaz tepki vermeyene kadar tekrarlayın ve cihazı 5 dk kapalı tuttuktan sonra fişi takıp yeniden açın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.

Teşekkürler. Anlattığınıza benzer bir şekilde elektriği kestim normale döndü. Bir daha olmaz inşallah.

• quote:

quote:

Teşekkürler. Anlattığınıza benzer bir şekilde elektriği kestim normale döndü. Bir daha olmaz inşallah.

Rica ederim dostum :) Çözdüğüne sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 23 Şubat 2015; 21:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS4'ün eject tuşunun olduğu yere denk gelen ortadaki kauçuk ayağını biraz kurcala, parmağınla geri falan ittir.

Konuyla alakası yok ama abi senin mesajların neden hep eksi alıyor?Yani alakasız birşey de yazmamışsın.Yanılmıyorsam Far Cry 4 konusunda da böyle olmuştu.
    Buranın kalitesi oldukça düştü zaten.Eski üyelerde yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

PS4'ün eject tuşunun olduğu yere denk gelen ortadaki kauçuk ayağını biraz kurcala, parmağınla geri falan ittir.

Konuyla alakası yok ama abi senin mesajların neden hep eksi alıyor?Yani alakasız birşey de yazmamışsın.Yanılmıyorsam Far Cry 4 konusunda da böyle olmuştu.
    Buranın kalitesi oldukça düştü zaten.Eski üyelerde yok.

Sevmeyeni çok

• quote:

quote:

bu malesef geçici çözüm.Bu sorun nedeniyle garantiye verdim cihazı 1 aydır yeni cihazı beklemekteyim.
  • quote:

Selam hepinize. Başlıkta her ne kadar 2.04 sonrası yazmış olsam da genelde her sistem güncellemesi sonrası PS4 blueray ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Sürekli oyun cd sini dışarı atıyor. Kapatsam bile 3 dit şeklinde sinyal veriyor. Açık bıraktığımda ise blueray okuyucu cd yi dışarı atıp durmadan dönüyor. Daha önceki sistem güncellemelerinde bu sorun cihazın elektriğini kesince düzelmişti. Ancak bu sefer olmadı. Sizde bu tür bir sorunla karşılaştınız mı? Yoksa benim cihaz arızalandı mı?

yan yatir dostum duzelicek ;) bendede oyleydi yan yatirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.