Şimdi Ara

PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
2
Favori
9.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI)

PS4 2.50 YAZILIM GÜNCELLEMESİ - KOD ADI "YUKIMURA"

EDIT: Güncelleme indirilebilir durumda

Playstation Blog

Bildiğiniz üzere Playstation MVP programı dahilinde internete sızdırılmış olan (vg247.com) yeni güncelleme ile ilgili özellikler geçtiğimiz günler içerisinde Sony tarafından da doğrulandı.

Playstation Blog sayfasında 2.5 sistem güncellemesi ya da kod adı ile "YUKIMURA" olarak tanıtılan güncellemenin kesinlenmiş olan özellikleri:

- Sub-account'u doğrudan Master-account'a dönüştürebilme: Sub-account ebeveynlerin çocukları için tanımlamış oldukları, satın alma, içerik paylaşma ve sosyal etkileşimleri belirledikleri ölçüde kısıtlayabildiği hesaplardır. Şimdiye kadar, tanımlanmış olan her sub-account, yalnızca https://account.sonyentertainmentnetwork.com üzerinden master-accounta dönüştürülebilirken YUKIMURA güncellemesi ile bundan böyle sub-account'lar kullanıcı 18 yaşını doldurduktan sonra doğrudan PS4 üzerinden master-accounta dönüştürülebilecek.

- Facebook arkadaşlarını aratma: Eğer PSN hesabınız ile facebook hesabınızı eşlediyseniz, PS4 üzerinden facebook arkadaşlarınızdan PS4 kullananları aratabilecek ve PSN'de arkadaş olarak ekleyebileceksiniz.

- Remote Play ve SharePlay'e 60 FPS desteği: Bundan sonra destekleyen cihazlarınızda remote play yaparken istediğiniz şekilde 30 veya 60 FPS'de oynayabileceksiniz. Aynı şekilde bu SharePlay için de mümkün olacak. Bunun ayarı PS4 üzerinden yapılabilecek.

- Erişilebilirlik Seçenekleri: Bu özellik sayesinde PS4 menüsündeki yazıların boyutu ya da yazı tipi değiştirilebilecek, dilerseniz bold yapabileceksiniz. Bunun dışında menünün kontrastını artırma, menüde istenilen yere zoom yapabilme, renkleri tersine çevirebilme ve en önemlisi tuşlara dilediğiniz görevi atayabilme özellikleri geliyor. Erişilebilirlik seçeneklerinden kullandıklarınızı da PS tuşuna basınca açılan kısa menüye eklemek de mümkün olacak bundan sonra.

- Trophy'lerde Geliştirmeler: Birçok kişinin eleştirdiği %0 olarak gözüken Trophyler'i bundan sonra dilerseniz silebileceksiniz. Ayrıca artık PS4 trophy senkronizaysonunu arka planda yapacak, yani bundan sonra trophy kısmını açtığınızda yükleme falan görmeyeceksiniz. Bunun yanında trophy kazanıldığı anı yakalamak adına PS4 her trophy kazanıldığında o anın screnshot'ını da alacak ve böylece direkt paylaşılabilecek. Trophy'ler hakkında bilgi veya nasıl geçileceğini araştırmak için de bundan sonra doğrudan internet araması yapılabilecek.

- Video'lar artık Dailymotion'a yüklenebilecek: PS4 paylaşım kanallarına artık Dailymotion'ı da ekliyor. Bundan sonra videoları doğrudan Dailymotion'a yüklemek mümkün olacak.

- Harici harddisk'e backup alma özelliği: Yukimura ile artık PS4'deki ayarlarımızı, dosyalarımızı, uygulamaları ya da tamamen sistemi harici bir harddiske yedeklemek mümkün olacak. Özellikle hdd değişimi ve boyutu yüksek dijital oyunları düşünce çok faydalı olacağı kesin.

- Suspend/Resume Özelliği: Belki de güncellemenin en önemli özelliği suspend/resume özelliği. PS4 ilk tanıtıldığında gösterilen bu özellik sayesinde artık PS4'ler dinlenme moduna alındığında devam eden uygulamalar kapanmayacak, konsolu tekrar açıldığında kalınan yerden devam etmek mümkün olacak.

Bunlara ek olarak Playstation Video ve Playstation Music servislerinin de bu güncelleme ile birlikte sisteme entegre olması bekleniyor.

Yazılım güncellemesi için Playstation Blog sayfasında yakında geleceği belirtilmiş ancak tahminler Mart sonu/Nisan ortası gibi geleceği yönünde.

Playstation Blog

---------------------------------------------

(GÜNCELLEME) - YENİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Güncellemeye ait yeni ekran görüntüleri sızmış,

Daha fazlası için:

http://www.thesixthaxis.com/2015/03/17/new-ps4-firmware-2-50-screenshots-leak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 30 Mart 2015; 15:37:47 >

• ç.içi- ç.dışı olanlar ps3 te ne güzel görünüyordu sağ üstte bildirim gibi artık buna da gelse o özellik.
  • Ekledim Bu özellik özellikle konsolunu asya bölgesinden alanlar için faydalı olacak gibi gözüküyor.
  • İnternet tarayıcısını gelistirsinler ve extra programları getirsinler twich twitter facebook uygulamalari gibi, madem internet var neden olmasin, ps4de müzik player ve usbden mp3 yada spotify gibi bizi versinler bass tiz ayarlayalim artik shareplayi 15 dakikaymis kullanmiyorum bile 60fps çekse ne olur çekmese ne olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benm için en güzeli trophy silme olacak kesinlikleri indie oyunlara bakıp çıkma rezaletinin sonuna geldik ohhh

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

İnternet tarayıcısını gelistirsinler ve extra programları getirsinler twich twitter facebook uygulamalari gibi, madem internet var neden olmasin, ps4de müzik player ve usbden mp3 yada spotify gibi bizi versinler bass tiz ayarlayalim artik shareplayi 15 dakikaymis kullanmiyorum bile 60fps çekse ne olur çekmese ne olur.

Usb'den müzik dinlenebiliyor spotify'de yakında geliyor
    Tarayıcının ne sorunu var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

ç.içi- ç.dışı olanlar ps3 te ne güzel görünüyordu sağ üstte bildirim gibi artık buna da gelse o özellik.

Bu eksikliği bir tek ben mi hissediyorum diyordum da sen de varmışsın :) Eksikliğini çok hissettiğim özelliklerden biridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

ç.içi- ç.dışı olanlar ps3 te ne güzel görünüyordu sağ üstte bildirim gibi artık buna da gelse o özellik.

Bu eksikliği bir tek ben mi hissediyorum diyordum da sen de varmışsın :) Eksikliğini çok hissettiğim özelliklerden biridir.

hocam kimse dillendirmiyor. sevdiğimiz abiler giriyor çıkıyor takip edemiyoruz, oyuna dalıp gidiyoruz bi haber :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

İnternet tarayıcısını gelistirsinler ve extra programları getirsinler twich twitter facebook uygulamalari gibi, madem internet var neden olmasin, ps4de müzik player ve usbden mp3 yada spotify gibi bizi versinler bass tiz ayarlayalim artik shareplayi 15 dakikaymis kullanmiyorum bile 60fps çekse ne olur çekmese ne olur.

Usb'den müzik dinlenebiliyor spotify'de yakında geliyor
    Tarayıcının ne sorunu var ki?

Flash yok, sifreleri kaydetmiyor, senkronize degil hic bir hesapla cikinca gidiyor her bilgi, Ozellikle film acmak icin flash iyi olurdu hala htmle gecmeyen siteler var uzun bir sure daha flash icerikler kullanilacak sanirim, neyse tarayici iyi ama gelistirilmesi lazim derim.

• Güncelleme ayrıca harici harddisklere yedek alabilme özelliğini de getiriyor. Save dosyaları, video ve screenshot kayıtları ile uygulamaları yedekleyebileceğiz böylece.

https://twitter.com/isaparrot/status/574127435190394880/photo/1

http://www.worldsfactory.net/2015/03/06/ps4-firmware-2-50-enables-share-play60fps-trophies-search-online

Ayrıca bundan sonra trophyler arka planda kendiliğinden güncellenecek, artık trophyler güncelleniyor barını göremeyeceğiz

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    İnsallah dogrudur usta ya hem yedek alma hem de kendiliginden trophylerin guncellenmesi umarim sony bu guncellemeyi bu ozelliklerle cikartir da bosuna heyecanlanmamis oluruz umarim
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Hocam %90 doğrudur çünkü bu görseller beta programına katılan kullanıcılar tarafından yüklenmiş. Hatta önceki mesajımda bu kullanıcılardan birinin twitter'da paylayştığı görüntü mevcut, kendisi update ile gelen özellikler hakkında tweet atmış.
  • Bu güncelleme fena olmuş :=)
  • Güzel özellikler getiriyor bu güncelleme.
  • Spotify bu güncelleme ile gelecek mi? Getirsinler artık gözümüz yollarda kaldı. Umarım 5.1 desteği de olur. Tarayıcıda müzik açtığımızda iki L/R ve Center hoparlörlerden geliyor ses sadece.
  • Güzel haber...

• Dante kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ama spotify guncellemeden bagimsiz olarak da gelebilir. Uygulamalar kismina koyarlar yayinlandigi zaman, ben de iple cekiyorum gelmesini ve evet umarim 5.1 destegi olur
  • Hocam acaba Ntfs fortmatlı harddiski (harici) de görürmü?
    @BadGuy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 7 Mart 2015; 15:04:37 >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam bir bilgi bulamadim bu konuda ancak tahminimce ps3'de oldugu gibi olacaktir. Harddiski takinda kendine uygun formatta bicimleyip oyle backup alacaktir ps4.
  • Durdurma baslatma derken neyi acaba ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.