Şimdi Ara

PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify hayal

• Oyun içindeyken ps tuşuyla ana menüye geçiş yapıldığında yaşanan kasma giderilmiş gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuş değiştirme gelmiş güzel.

Ntsc makinalar için harika bir özellik.

AMA

Menüde değiştirince oyunda da değişiyor bu sefer.

Bir anlamı kalmadı ki.

Oyunda zaten X ve O tuşu normal çalışıyor, menü için yapacaktık yaptık bu sefer oyun içinde terse döndü
  • Sesli komut özelliği çok Hoşuma gitti, bide ingilizceyi düzgün okuyabilseydim süper olurdu

• Beyler trophy'lerde sadece %0 olanları mı silebiliyoruz ? Mesela benim hesabı bi arkadaşım vita'sında kullanıyor plus oyunlarını indirmek için. Boyle olunca da onun indirdiği bütün oyunları trophy listesinde goruyorum. Şimdi bunları silmek istesem silebilecek miyim ? Silersem onun vitasında da mı silinecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

İndirme bölümünde de yenilik var. Oyunun belli bir bölümünü indirip açabildiğimiz andan itibaren ps4'ü kapatmadan indirmeyi durduramıyorduk. Bugün farkettim ki oyun tamamen inmeden oynayabilmeme rağmen bildirimlerden indirmeyi durdurabiliyoruz. Bu süper olmuş.

Günaydın

önceden geldi o.

İndirmeyi durdurup devam ettirmekten bahsetmiyorum. Oynayabileceğimiz kadar indikten sonra indirme bildirimlerde gözükmüyordu. Sadece uygulamaya gelip options'a basıp bilgi kısmında görebiliyorduk. Bu olay bu güncellemeyle sınıf atlamış ve hem kalan indirmeyi bildirimlerde görebiliyoruz hem de durdurup devam ettirebiliyoruz. Bu daha önce yoktu ne günaydını?

indirmeyi durdurma vardı ama indirmenin tamamını bildirimler kısmından göremiyorduk o sadece geldi.

• Update başarılı, Güzel özellikler eklenmiş. Hepsinden önemlisi psn son derece seri olmuş. Bekleme sureleri çok azalmış.

• USB HD'den film izlenebiliyor mu ps3'deki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

Peki Harici HDD desteği için ekstra bir şey yapıyormuyuz Harici HDD'de ? Ben 500 gb Harici taktım desteklemedi exfat olarak düzenlemek gerekiyor sanırım bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Sadece yedekleme için o özellik harici hdd kullanmak için değil.

Ben yaptim dostum exFAT olarak pc de bicimlendir HDD yi sonra Backup yapabiliyorsun direk taniyor diski ama ben simdi onu tekrar NTFS yapicam ps4 un hdd sini cikarip onu takicam Backup u baska hdd ye aticam bakalim boylelikle hem 1 TB olmus olucak hemde Backuptan direk dosyalari yukliycekmi onu gormus olucaz indirmeden internetten

Bizide haberdar edersen sonuçlardan memnun olurum çünkü kafam karıştı bu yedekleme ne işe yarıyor ? Yani şuan PS4'teki oyun dosyalarımı yedekleyip harici HDD'ye burdan istediğim gibi oyunlarımı tekrardan açabilirmiyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

quote:

Peki Harici HDD desteği için ekstra bir şey yapıyormuyuz Harici HDD'de ? Ben 500 gb Harici taktım desteklemedi exfat olarak düzenlemek gerekiyor sanırım bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Sadece yedekleme için o özellik harici hdd kullanmak için değil.

Ben yaptim dostum exFAT olarak pc de bicimlendir HDD yi sonra Backup yapabiliyorsun direk taniyor diski ama ben simdi onu tekrar NTFS yapicam ps4 un hdd sini cikarip onu takicam Backup u baska hdd ye aticam bakalim boylelikle hem 1 TB olmus olucak hemde Backuptan direk dosyalari yukliycekmi onu gormus olucaz indirmeden internetten

Bizide haberdar edersen sonuçlardan memnun olurum çünkü kafam karıştı bu yedekleme ne işe yarıyor ? Yani şuan PS4'teki oyun dosyalarımı yedekleyip harici HDD'ye burdan istediğim gibi oyunlarımı tekrardan açabilirmiyim ?

Hayır.

• Uyari seslerini kapatma yok mu yaa uygulama kapatiyoz ses

• Hala oyun acikken menulere donunce sistem boguluyor.

• quote:

İndirme bölümünde de yenilik var. Oyunun belli bir bölümünü indirip açabildiğimiz andan itibaren ps4'ü kapatmadan indirmeyi durduramıyorduk. Bugün farkettim ki oyun tamamen inmeden oynayabilmeme rağmen bildirimlerden indirmeyi durdurabiliyoruz. Bu süper olmuş.

Bir şey soracağım indirmeyi durdurmanın faydası nedir?
  • bi oyunu indirmeeye basladin ama tahmininden uzun surecekmis indirme suresi ve sende online oyun oynamak istiyorsun bu sirada oyun indirmeye devam edersen lag olur sorun yasarsin ama onu durdurursan bu sorunla karsilasmadan rahat rahat oynarsin ha internetin superse indirirkende sorun yasamayabilirsin ama tr de internet kalitesi belli zaten bizim isimize yarayacak birsey bu

• Hala video kaydı alırken gruptakilerin sesi çıkmıyor videoda

Yayın yapmakmı gerek illa
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    dün ben de büyük bir sevinçle X ve O yer değiştirdim, BF Hardline açınca oyun içinde de değiştiğini gördüm. sevinci çok kısa sürdü

acaba bir yöntem bulunur mu?
  • PS3'te izlediğim filmleri PS4'e attım sonuç: yine görmedi

Sony bu özelliği eklerse güzel olur fakat eklermi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

Hala oyun acikken menulere donunce sistem boguluyor.

hdd den dolayı hocam ssd takınca akıyor
  • Yine boş bir update daha kim online olmuş bildirim bile gelmiyor çevrımdışı olma hala yok ex hdd desteği XO dakine göre tam komedi... Ahh Sony ahh o kadar para vurdun şu konsoldan bir işinin uzmanı yazılım mühendisleri bulamadın gitti şirketteki çaycılara yaptırıyorlar herhalde bu güncellemeleri

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.