Şimdi Ara

PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trophy kaldırma olayını yaptığımız zaman listeden veya psn profiles gibi sitelerden komple kalkacak mı?
  • bu gece bu güncelleme var mı? ne zaman izin günüm olsa güncellemeye denk geliyor kafayı yiyeceğim

hevesle life is strange 2 / game of thrones 3 aldım sabaha kadar oynarım diye. lütfen biri desin gece yada yarı bu güncelleme yok
  • GELSİN BAKALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Trophy kaldırma olayını yaptığımız zaman listeden veya psn profiles gibi sitelerden komple kalkacak mı?

PS4 üstünden yapınca tamamen siliniyor. Ancak PS3'te trophy bilgileri hard diskte kayıtlı olduğu için daha önce PS3'te oynadığın bir PS4 üstünden silmiş olsan bile çevrimdışı listede hala gözüküyor. Bunun için kullanıcıyı sildikten veya tam format attıktan sonra yeni kullanıcı oluşturup trophy bilgilerini sunuculardan tekrar indirmek gerekiyor. Bu yazdıklarım Vita'da da geçerli. psnprofiles gibi sitelerden de siliniyor ancak sistemin yeni bilgileri Sony sunucularından çekmesi için herhangi bir oyundan bir trophy kazanmak gerekiyor.
  • X ve O tuşu değiştirme seçeneğini eklenme söylentileri umarım doğrudur. Eğer bu güncellemede eklenirse bütün oyunları uzak doğu psn'lerinden alacağım bundan sonra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

X ve O tuşu değiştirme seçeneğini eklenme söylentileri umarım doğrudur. Eğer bu güncellemede eklenirse bütün oyunları uzak doğu psn'lerinden alacağım bundan sonra .

Söylenti degil dostum oldu bugün o özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İndirme bölümünde de yenilik var. Oyunun belli bir bölümünü indirip açabildiğimiz andan itibaren ps4'ü kapatmadan indirmeyi durduramıyorduk. Bugün farkettim ki oyun tamamen inmeden oynayabilmeme rağmen bildirimlerden indirmeyi durdurabiliyoruz. Bu süper olmuş.

Günaydın

önceden geldi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

Peki Harici HDD desteği için ekstra bir şey yapıyormuyuz Harici HDD'de ? Ben 500 gb Harici taktım desteklemedi exfat olarak düzenlemek gerekiyor sanırım bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Sadece yedekleme için o özellik harici hdd kullanmak için değil.
  • Güncelleme iyi hoş da Spotify gerekli Spotify!!

• quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane

Peki Harici HDD desteği için ekstra bir şey yapıyormuyuz Harici HDD'de ? Ben 500 gb Harici taktım desteklemedi exfat olarak düzenlemek gerekiyor sanırım bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

Sadece yedekleme için o özellik harici hdd kullanmak için değil.

Ben yaptim dostum exFAT olarak pc de bicimlendir HDD yi sonra Backup yapabiliyorsun direk taniyor diski ama ben simdi onu tekrar NTFS yapicam ps4 un hdd sini cikarip onu takicam Backup u baska hdd ye aticam bakalim boylelikle hem 1 TB olmus olucak hemde Backuptan direk dosyalari yukliycekmi onu gormus olucaz indirmeden internetten

• Şimdi güncelledim.. Hadi hayırlısı.
    Peki diger pslerdeki gibi menuler yok; yani oyunlar oyunlar sekmesi altinda,videolar vs vs...
    Niye tek çubukta gösteriliyor hepsi.. Baştan sona gidene kadar cok zaman geciyo tek bi yerde

• Turn off'u power options ile degistirmek kimim aklina geldiyse hic iyi olmamis.

• https://www.youtube.com/watch?v=gAZcjvbiY0o&feature=youtu.be
    suspend özelliğini test ettim süper. artık save dedi yok istediğim noktadan devam oynamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 26 Mart 2015; 21:04:40 >
  • Spotify muzik unlimiteda eklendi sanirim ama sadece Usa psn icin galiba

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=gAZcjvbiY0o&feature=youtu.be
    suspend özelliğini test ettim süper. artık save dedi yok istediğim noktadan devam oynamaya.

Fifa 15 de denedim oyundayken dinlenme moduna alıp sonra açdım menuleri gösterdi bende ps4ün
  • PS3'e gelmiyor mu bu güncelleme?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Fifa 15 de denedim oyundayken dinlenme moduna alıp sonra açdım menuleri gösterdi bende ps4ün

ilk baştaki dinlenme moduna basacaksın aşağıdaki ayrı menüdeki değil, eğer yine olmazsa oyun desteklemiyor demektir

• Genel hatlarıyla iyi bir güncelleme oldu.
  • Menüde oyunları dosyalama tarzı bir gelişme var mı arkadaşlar?

Ben daha yapamadım update i.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

ilk baştaki dinlenme moduna basacaksın aşağıdaki ayrı menüdeki değil, eğer yine olmazsa oyun desteklemiyor demektir

Anladım Oyunda ps tusuna basıp dinlenme moduna alıcaz .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.