Şimdi Ara

PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
9.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resume olayı güzelmiş. Tekrar açıldığında üstte çıkan bar'a hasta oldum ben, bir şekilde kısayol menüsü olarak eklenmelidir o bar. Onun dışında güncellemeyi pek beğenmedim, yine en son eklenecek ve rötuş sayılan unsurları daha önemlileri varken koydular. Ancak bu resume olayı hakkatten iyiymiş.

PS4 2.50 GÜNCELLEMESİ ANA KONU - Spotify loves PlayStation (SPOTIFY ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 26 Mart 2015; 15:31:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu resume olayı bize pek işlemez gibi geliyor. şahsen ben elektrikler kesilir falan diye pek dinlenme moduna almıyorum.
  • Barı nasil acdınız bi demo attım öylesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Barı nasil acdınız bi demo attım öylesine

Oyundayken dinlenme moduna gir, tekrar açtığın zaman bu bar dört, beş saniye gözüküyor. Yalnız dinlenme ayarlarından ''Uygulamaları askıya al'' tiki seçili olmazsa moda girerken oyun kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 26 Mart 2015; 16:20:45 >
  • arkadaşlar spotify 29 martta mi gelecek birisi bilgilendirse yabancı bloglarda birşeyler yazıyorda

• quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Barı nasil acdınız bi demo attım öylesine

Oyundayken dinlenme moduna gir, tekrar açtığın zaman bu bar dört, beş saniye gözüküyor. Yalnız dinlenme ayarlarından ''Uygulamaları askıya al'' tiki seçili olmazsa moda girerken oyun kapanır.

Denedim olmadı bende nedense
  • Yedek alabilmek ve oyun içinde beklemeye alıp geri dönme hızı haricinde yenilik diye sayılabilicek birşey yok.. Gelen şeyler zaten olması gerekenler. Yazılımı geliştirenlere biraz hayal gücü hayal ediyorum artık. :(
    Oyunu oynarken dualshock kapatmak istesek 4 5 tuş basımı aynı şekilde cihaz kapatmanında yeri değiştirilmiş oda uzak bi noktaya konmuş gibi. Seçenek içinde seçeneklere gidiyosunuz ulaşmak için, PS tuşuna bastıkmı ilk seçenekler Dualshock kapa cihaz beklemeye, kapa falan olsa keşke kısaca. Diğer istekler seçenekler içine gömülse.
    Arka plan rengi seçme içini 6 renk içinden değilde renk skalasını verselerde biz seçsek. PSN olarak ps3 çıktığından beridir kullanılan aynı avatarlar en azından bi kaç paket yeni şeyler ilave etseler keşke. Dualshock cihazının led rengini kişiselleştirilebilir yapsalar. Bi arkadaş Online oldumu bildirimi gelebilse. Yazıları kalınlaştırabilmekte güzel ama insanın içinde kalıyo, umarım bu sürümde geç mesaj gönderme ile ilgili problemi yaşamayız.

• Mesaj olayı bi düzene giremedi gitti zaten kaç güncellemedir umarım çözülmüştür bu sefer.

• Uygulama ve dinlenme modundan çıkdıgımızda uyarı ses tonu geliyo onu nasıl kapatabiliriz ?
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam, insanın mesaj yazmakla uğraşası gelmiyor :( Yazılım konusunda sıkıntılı cidden sony, cihazı umarım daha keyifli hale getirirler.
  • Yedek almayı deneyen oldumu belli bir yerden sonra durdu saatlerce hiç ilerlemedi iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Yedek almayı deneyen oldumu belli bir yerden sonra durdu saatlerce hiç ilerlemedi iptal ettim.

PS3'teyken bir defa yedek almaya çalıştım. Hard disk çökmüştü. İnternetim de olmadığı için yaklaşık 150 Trophy silinmişti. Hard disk sürekli kurtarma moduna giriyor ve %10'da takılıp kapanıyordu. Hard diski formatlamaktan başka çarem kalmamıştı malesef. Ben bir daha da denemem bu şeyi. Sizi de uyarmış olayım bu konuda. O zaman internette yaptığım araştırmada bu durumun bir kaç kişinin daha başına geldiğini fark etmiştim. (2011'de falan olmuştu bu olay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 26 Mart 2015; 17:26:53 >
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    Sağol uyardığın için neyse ki bir problem olmadı zaten vazgeçtim.
  • Harici yedek alma ve uygulamaları askıya alma dısında bir esprisi yok herhalde guncellemenin.

• yüksek boyutlu oyunlarda ps4 oyunun büyük bir kısmını arka planda indiriyordu ve bunu durduramıyorduk.. yeni güncelleme ile artık durdurabiliyoruz indirmeyi
  • Peki Harici HDD desteği için ekstra bir şey yapıyormuyuz Harici HDD'de ? Ben 500 gb Harici taktım desteklemedi exfat olarak düzenlemek gerekiyor sanırım bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
  • Sistem stabil calisacak mi bari ? PSN sorunlari giderilecek mi?

• AttackHane kullanıcısına yanıt
    Ps4 suan harici desteklemiyor.ya 2,5 luk internal disk Alcan yada nyko data bank in cikmasini bekliyeceksin

• Kütüphaneye girince biraz kasıyor
  • Avatar olayi yine yok ps3tekileri kullanabilsek bari

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.