Bildirim
PS4 2tb hdd
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Laptop hdd si iş görür. En iyisi ssd hdd ama fiyatları uçuk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Samsung'un 2 tb lık olan bir modeli var.Ondan aldım ve taktım.Memnunum.
Selamlar
samsung 2tb nerden aldın sakıncası yoksa paylaşabilirmisin. -
Vatan da vardır
teşekkürler -
8-16gb ssd + 1tb hdd gibi modellere yönelin derim. -
2Tb 2.5 luk hdd lere baktım 260tl civarı.
ben seagate 2 tb lik modelini almıştım. 230 TL falandı. Kutusunu tornavida ile söktüm sonrada taktım sistem update yaptım 800 küsür mb idi şuan gayet rahat kullanıyorum -
bu dediğiniz ps4 için uyumlu 260 tlye bulunabilecek olan 2.5 luk harddisklere link atabilecek olan varmı ? geçen bahçeşehirdeki vatana sordum çocuk ilk defa duymuş gibi şaşırdı 2 tb lık 2.5 luk hard disk yok öyle bir hard disk çıkmadı dedi kafamı karıştırdı. -
yetecekse 1 tb lik model çıkıyo onu alabikirsin.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/seagate-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-harddisk-172979536
Ps4 için 2 tb hdd arıyorum bulamadım link atacak varmı.. Yardımcı olurmusunuz ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 9 Ağustos 2015; 11:44:01 >
Amazonda 9mm laptop hdd'i- aynı zamanda ps4e ve 3e de uygun- şuan üretilmiş en büyük kapasite 2tb dahili 2.5" var.Fakat TRye gönderimi yok.
Ebayde bulunabilir elbet.Almışken 2tb'ın üstüne çıkmak istiyorum.O kadar kutulu oyun aldığım halde dijital almış kadar doldu ps4.
Sadece gta V 50gb.Artık vazgeçtim aynı xbox onedaki gibi harici hdd resmi destek güncellemesi gelene kadar bekleyeceğim.
1tb cod:aw edition xbox one'ım var.Dolacak elbet ama kafam rahat alırım bir 3.5" 4tb , bağlarım mis.
Umarım bir an evvel ps4'e şu güncelleme gelir sonbaharda.
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
Amazonda 9mm laptop hdd'i- aynı zamanda ps4e ve 3e de uygun- şuan üretilmiş en büyük kapasite 2tb dahili 2.5" var.Fakat TRye gönderimi yok.
Ebayde bulunabilir elbet.Almışken 2tb'ın üstüne çıkmak istiyorum.O kadar kutulu oyun aldığım halde dijital almış kadar doldu ps4.
Sadece gta V 50gb.Artık vazgeçtim aynı xbox onedaki gibi harici hdd resmi destek güncellemesi gelene kadar bekleyeceğim.
1tb cod:aw edition xbox one'ım var.Dolacak elbet ama kafam rahat alırım bir 3.5" 4tb , bağlarım mis.
Umarım bir an evvel ps4'e şu güncelleme gelir sonbaharda.
.en güzeli harici hdd .Gelme olasılığı varmı acaba . İnşallah gelir ya.. 1 tb yetiyormu ??? 2 tb bulamıyorum 1 tb alacam sanırım ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin için en iyisi bu.
--> http://forum.donanimhaber.com/m_107800556/f_//tm.htm#107800556 -
quote:
Orijinalden alıntı: EXios6
Senin için en iyisi bu.
--> http://forum.donanimhaber.com/m_107800556/f_//tm.htm#107800556
Çok saol link için
Rica ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 slim fan sesi
- ps5 hdmi sorunu
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 ısınma sorunu
- ps4 kol şarj olduğunu nasıl anlarız
- playstation 30. yıl
- ps plus fiyat
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- the last of us 3
- ps5 pro ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X