Şimdi Ara

PS4 Açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Benim büyük bir sıkıntım var galiba n11den yeni ps4 aldım dün elime ulaştı.serisi 1116a,sorunum şu ; ps4üm bazen açılıyor bazen açılmıyor,sanırım mavi ışık hatası deniyor bu soruna ama bu seride bu hatanın düzeltildiğini okumuştum.sorunu gidermek için benim yapabileceğim bir şey var mı?
    (bir iki defa hdmi girişini değiştirdiğimde çalışıyor,ancak dinlenme moduna sokupta dönmek istediğimde çalışmıyor.Eğer mavi ışık hatası sorunu varsa konsol hiç mi açılmıyor yoksa benimki gibi mi çalışıyor?)
    yardımlarınız bekliyorum..

• Geçmiş olsun hocam,hangi satıcıdan almıştınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Geçmiş olsun hocam,hangi satıcıdan almıştınız?

fipesfa
  • Geri iade edin hocam

• hiç uğraşmadan keyfi cayma hakkınızı kullanın, satıcıya sorundan bahsetmenize gerek yok. tamir vs işlemlerine asla girmeyin. 2 hafta şartsız iade almak zorundalar fiziksel hasar yoksa.
  • Garanti durumu nedir

• Gönlüm benimde iade etmekten yana ama kupon kullandım(forumdan bir arkadaştan almıştım).Birde kart kampanyası var başka arkadaşın kartı =) ithalatçı garantili bu arada cihaz.Bilen arkadaşlar "mavi ışık hatası" nın tam olarak anlatabilir mi?Benim cihazımda bir iki kere takıp çıkartınca HDMI'ı çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 uptade sorunu
    16 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Oyun Açamama sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AykutBaşkan A kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?v=M534QRygEqE

Burada mavi ışık hatasını göstermiş ve tamir etmiş. Ancak bu hata varsa bu işlemi sizin yapabileceğinizi zannetmiyorum :( iade etmenizde fayda var. Eğer tekrar alırsanız 1216 serisini almanı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.