Şimdi Ara

Ps4 alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben ps4 almayı düşünüyorum yalnız kararsız aldım önceden sony garantili bakıyordum bi tanıdığım spot almış o kadar para verme spotta işini görür dedi size sorum ps4ü 2ci el sony garantili almakmı spotmu yoksa az daha bekleyip 0 sony garantili makina almakmı birde 1gb hafızalı yakında cıkarmı beklemeye luzum varmı?

• H.I.M. H kullanıcısına yanıt
    spot işi her zaman risk. şans işi. sıkıntı çıkarsa başını taşlara vurursun keşke sony garantili alsaydım diye, çıkmaz ise 400 tl kara geçtim dersin.
    ben kafam rahat olsun istediğim için garantili almıştım. herkese de garantili almayı öneririm.
  • peki hocam ben 3 aylık sony garantili cihaz buldum 1100 liraya 2ci el mi almalıyım yoksa 0 kutusundamı
    3 ay sony garantisi mi? Dostum o PS3 dür. PS4 çıkalı kaç ay oldu ki 3 ayı kalsın. Veya adam seni kekliyor. Sony mağazaları veya Vatanbilgisayar mağazalarından ürünü alın. Bana sorarsanız Vatandan alın. Çünkü garanti konusunda hiç uğraştırmazlar sizi. Garantili almak en iyi yoldur. 2 sene kullanacağın bir cihaz. En ufak elektrik kesintisinde sıkıntı yaşabilen bir cihaz. Gidip spot alırsın 1 sene sonra sıkıntı çıkar tamir edilmeyecek birşeydir adam cihazın yenisini sana vermez. Ama SONY böyle değil. Ürün 23. ayında bozulsa bile ve tamir edilemiyorsa sana 0 ürün gönderirler. Bazı ürünleri garantili almak her zaman daha iyidir.
  • Spot işi her zaman riskli değilki. Özellikle Worldbaazar ile SYD nin kendi garantilerinden sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
  • cihaz 3 aylık hocam yazım yanlısı yapmısım orda 21 ay var daha garantisi:)
  • Bende bu ikilemdeyim ama en son başıma gelen bir olaydan sonra sony garantili cihazlara yöneldim.
    Yaklaşık 1 yıl önce gittigidoyordan aldığım cihaz arıza yaptı, değişim için satıcıyla irtibata geçince bana bu ürün 1 yıl garantili dedi. Sözleşmede dahi 2 yıl olduğu kanunen geçerli bir üründe yardımcı olmak yerine zorluk çakırdı. Şimdi tüketici hakem heyeti felan uğraş dur.

Bence bu tür satıcıların yerine bildik firmalardan almak daha mantıklı.
  • Sony garantili alsanız ne olacak sanki.Benim arkadaş ps4 ü worldbazaardan aldı sonyden almadı gerçi garantide sıkıntı çıkarırlarmı bilemem neyse.Sony ve diğer firmalarda aynısını yapar benzer yerde çalışan arkadaşlarda söylüyor yenisini yollamamak için illa bir bahane üretilir her zaman.Sony markasını severim tamam ama hiç unutmam xperia mini çıktığı zaman gittim parayı ona döktüm aradan bir kaç ay geçti telefonda arıza çıktı açılmama vs.Kullanıcıdan kaynaklanan hatada değil ben Allah a şükür temiz kullanırım genel olarak sony ye yolladım adamlar neymiş efendim 550 tl masraf istedi direk telefonda Yuh dedim şakamısınız siz dedim telefonun sıfırı zaten 800 küsür üstelik benim hatam değil kardeşim dedim yok sizin hatanız yok içindeki anakart dışardan bir hasar almış hemde ''Ağır'' bir hasar diyor bu konuşmayıda garanti kağıdı yüzünden bizzat kendim aradım kağıda da kullanıcı hatası yazmış geçmişler.

• Şans işi nstc alırsın 10 yıl götürür belki de daha açılışta sorun yaratır götürürsün 10 yıl uğraşırsın,sony garantilide direkt sıfırıyla değişim alırsın kafan rahat olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriouslyman kullanıcısına yanıt
    ben 2007 yılında fat kasa almıstım ps3 hic arıza cıkarmamıstı arkadaşım slim almıştı 2011 de 7 ci ayında 2 kez servis görüştü elektronik şanş işi dediğinde olmuyo değil oluyo laptopumdada basıma geldi adamlar yenisini vermemek için direnmişti ya teknosadan alıcam 0 yada 2ci el sony garantili ama genede satan kişiye bi güvensizlik oluyo içimde kararsızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser.ka

arkadaşlar ps4 fiyatı düştü http://www.teknosa.com/urunler/125084523/sony-ps4-500gb-black-konsol?gclid=CMSK0MTdir8CFSXmwgodbXkAKg

Teşekkürler.
    Biraz şans işi Bazılarına iyi denk gelir o markayı över över bazılarınada kötü gelir oda övemez tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.