Şimdi Ara

Ps4 almalımıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç konsol kullanmadım. Pc de de fifa serisini oynamaktayım neredeyse 98 den bu yana. Onun harici oyun yarışı,gta tarzı oyunlar oynarım. Düzenli oynadığım ise fifadır. Şu anda fifa 15 im vardı 16 versiyonunu almamıştım. Fifa 17 nin demosunu indirdim ama bilgisayar çalıştırmadı. Anlayacağınız bilgisayar artık oyunun gerisindedir. Pcyi yükseltmek yeni bir pc almak çok cazibime gelmiyor açıkçası. Ps4 gibi bir konsol düşünüyorum ama onunla ilgili de bir jkaç şey var fikrinizi merak ediyorum. Ben fifayı yüzde 90 online rastgele rakipler ile oynarım. Bu ps4 de olabilmesi için ps4 pro üyesi olmam gerekiyormuş galiba? Bu doğru mu doğru ise ücreti nasıldır, nasıl ödeniyor acaba? Tek fifa oynayacağım belki arada bir iki oyun oynarım size değer mi ps4 almak için

• Eğer öyle fps, yüksek grafik gibi takıntılarınız yoksa Ps4 Pro versiyonu yerine normal Ps4 alabilirsiniz sizin için yeterli olacaktır. Online oynamak için Psn Plus üyeliği almanız gerekiyor. Psn Plus üyeliğinin ücret konusu ise hangi Psn'den aldığınıza göre değişiklik gösterir. Fifa dışında Gta 5 gibi ya da başka sizin hoşunuza gidecek oyunlar oynarım derseniz değer tabi ki ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almamalısın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa için ps4 alanlardanım. Türlü oyunlar oynamayı hiç sevmem bir fps bir maç yeterlidir benim için. Keyifli yani alabilirsin, yıllık 150tl ücreti var hava parası gibi düşün. Plus oyunları da bana göre değil. F/P amaçlı ps4'e geçmek istiyorsanız bence alınabilir.
  • Pro almayı düşünüyorum ben de, ilerisi için daha iyi olur gibi hem daha sonra elden çıkartırken daha az zarar eder gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.