Şimdi Ara

ps4 alninacak en guncel oyu hangisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az bekle GTA 5 al beklemem dersen ben battlefield 4 oynuyorum zaten şu an yeni konsol olduğu için oyun kıtlığı var.

• Gta5

• destiny
  • The Last of Us.Kasımda kıtlık bitecek.Sabredersen...

• Destiny
  • Fifa 15

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar konuya biraz daha eciklik getireyim ps4 sparis verdim yarin elimde olucak daha once konsolda pesden baska bisey oynamadim oyun konusundada kararsiz kaldim ilk konsol oyunumuda sizlerin secmesini istiyorum

• Last Of Us . gerisi masal ilk oyun olmalı.

Türkçe altyazlı oyun :)

ayrıca oyunları teknosa aralgame 'den alma inanılmaz pahalı .. Spotçulardan daha ucuza alıp tekrar onlara satabilirsin. ya da forumun 2. el kısmından.

ya da kardeşlik olayını araştır.

ayrıca gittigidiyor'da worldbazaar, gamerslandgibi dükkanlardan da alabilirsin ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 19 Eylül 2014; 16:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Last Of Us . gerisi masal ilk oyun olmalı.

Türkçe altyazlı oyun :)

ayrıca oyunları teknosa aralgame 'den alma inanılmaz pahalı .. Spotçulardan daha ucuza alıp tekrar onlara satabilirsin. ya da forumun 2. el kısmından.

ya da kardeşlik olayını araştır.

ayrıca gittigidiyor'da worldbazaar, gamerslandgibi dükkanlardan da alabilirsin ucuza.

PS 4 aldığımda yanın Last of Us verdiler. İlk oyunum o oldu. Aşık oldum o atmosfere, hikayeye ve Ellie ye Şuan sonbahar mevsimindeyim. Ne kadar kaldı bilmiyorum oyunun bitmesine ama hiç bitmesin yav

• quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

Cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar konuya biraz daha eciklik getireyim ps4 sparis verdim yarin elimde olucak daha once konsolda pesden baska bisey oynamadim oyun konusundada kararsiz kaldim ilk konsol oyunumuda sizlerin secmesini istiyorum

Tabi kide The Last of Us. Ama uyarayım Last of Us'ı oynadıktan hiç bir oyun zevk vermeyecektir bir daha
  • Destiny, Metro Redux, Diablo 3

• Ne tür seviyorsun sadece pes oynadım demişsin destiny diyeceğiz hiçbirşey anlamayacaksın oyundan ya da gamepad ile ilk defa fps oynayıp eziyet çekeceksin bize söveceksin sonra
  • Forumda cümle kurmayı bilen adam yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.