Şimdi Ara

ps4 ana hesap ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun ana hesap çıkmazı oyunun kurulu olduğu hesabı ana hesap olarak ayarlamaya çalışıp oyunu kendi hesabımda oynamak istiyorum ama ana hesap olmadığı için bunu başaramıyorum ana hesap yapmaya çalıştığımda ise başka bir ana hesap daha önce ana hesap olmuş diyor devre dışı bırakıyorum aynı şeyi söyliyor bu sorunu nasıl çözebilirm

Not oyunu gittigidiyordan diüital olarak satan birinden aldım

• Öyle dediğine eminmisin. Yani şunu demek istiyorum. PS4 te bir den fazla Ana Hesap yapabiliyorsun normalde. ''Bu hesap zaten başka bir cihaz da ana hesap olarak ayarlı'' demesin sakın.
  • hesabınızla başka bir sitemi ana ps4 sisteminiz olarak etkinleştırdınız diyor ben ps4 alalı bi kaç gün oldu hemen arkasından oyunu aldım karşılaştığım durum bu
  • deep8989 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iki tane hesap var ve ikisi de ana hesap. Oyunu alırken dijital olarak aldığınızı yazmışsınız. Bu oyunu alırken satıcı size kod mu gönderdi yoksa bir mail adresi ve şifresi mi yolladı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail adresi şifre ilanda da belirrmiş ama indirdikten sonra kendi hesabınızla oynıyabilirsizin diye
  • deep8989 kullanıcısına yanıt
    Hocam o hesap başka ps4'te ana hesap. Yani bu hesabı kendi ps4'ünüzde ana hesap yapabilmeniz için satıcı ile görüşüp hesabı ana hesaptan çıkartmasını söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selverin -- 26 Mart 2015; 11:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum, muhtemelen oyunu sana satan kişi cihazında ana hesap olarak ayarladı. Dolayısıyla şu anda sende secondary hesap konumunda.

Önce onun ana hesabı deaktif etmesi lazım, devamında sen ana hesap olarak etkinleştirebilirsin ve kendi hesabından oynayabilirsin..
  • sorun çözüldü arkadaşlar yeni hesap verdi oyunu anat kişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.