Şimdi Ara

PS4 BACKUP Hakkında .!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bir 1 TB HDD var onu simdi Backup yapip sonra PS4 e takmak istiyorum sorularim var?

oncelikle backup yedekleme yapmak icin HDD NTFS oldugundan kabul etmedi bende HDD yi exFAT a cevirdim o zaman kabul etti yedeklemeyi yapti.

Simdi sorum su ben bunu yaptimda bu HDD suan haliyle exFAT oldu da ben bunu ps4 dekini cikarip bu HDD yi takarsam sorun cikar mi ?
    Yoksa illa HDD NTFS mi olmali ?
    eger oyle olursada tekrar bicimlendirmem gerekcek ve tekrar sifirlanicak !!

Yada illa 1 tane daha mi HDD almam Lazim Bu 1 TB lik HDD yi takamam mi backup yaptigim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum eğer Backup yaptığın HDD'yi takarsan yeniden formatlaması gerekir. Çünkü PS4 kendi formatına çevirip işletim sistemini yükleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Dostum eğer Backup yaptığın HDD'yi takarsan yeniden formatlaması gerekir. Çünkü PS4 kendi formatına çevirip işletim sistemini yükleyecektir.

Hocam o zaman sunu yapsam simdi bende 1 tane daha 1.5 TB lik 3.5" lik HDD var o eski biraz daha ona backup yapsam sonra bu 1 TB lik HDD yi PS4 e taksam ben bisi yapmadan kendi kendine formatliyor sanirim degil mi otomatik ? Suan exFAT onu ben NTFS ye getirmem gerekirmi yoksa kendi yaparmi ?

Ek olarak sonrada bu Backup olan HDDyi baglasam sorunsuz kurulur mu herseyiyle Yedekleme ve bu 1.5 TB lik HDD yi baska alanda kullanamazmiyim Backup yaptiktan sonra?

Tesekkurler şimdiden cevabiniza

• Henüz ps4 kırılmadı, backup imkansız o yüzden.

• 1 yıl sonraya dogru bişeyler olur erken daha ps4 uncharted ve god of 4 çıkmadı dogru dürüst oyun yok tam anlamıyla sony para kazanmadı oyun satışlarından

müsade etmez etmedigi sürece kırılmazda açıgı kasıtlı hackerlara verir sürekli
  • Yedeklemeyi yapacaginiz HDD yi ps4 e takip kullanmadiginiz surece sorun yasamazsiniz.Yani yedeklediginiz HDD yi ps4 e takar kullanirim diye dusunmeyin.
    Yedeginizi aldiginiz HDD yibi kenarda tutacaksiniz degistirmek istediginiz HDD yi ps4 e takip yedekaldiginiz HDD yi ps4 e usbden tekrar baglayip geri yukleme yaparsiniz sonrasinda tum oyunlar verileriniz vs ayni sekilde kullanabilirsiniz.Bunu herhangi bi silinme durumuna karsi onlem olarakta kullanabilirsiniz.
    Oyun kayitlarinizi Ps+ bulutundan indirebilirsiniz ama oyulari tekrar psndenindirmek veya diskten tek tekyuklemek yerine yedekleme sayesinde bu zorluklardan kurtulmus oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

1 yıl sonraya dogru bişeyler olur erken daha ps4 uncharted ve god of 4 çıkmadı dogru dürüst oyun yok tam anlamıyla sony para kazanmadı oyun satışlarından

müsade etmez etmedigi sürece kırılmazda açıgı kasıtlı hackerlara verir sürekli

Dünya üzerinde 20 milyon PS4 satılmış şimdiye kadar. Sony oyun satışlarından para kazanamadıysa bu 20 milyon insan dekorasyon amaçlı kullanıyor sanırım PS4'ü.

Ayrıca konuda bahsedilen back up kopya oyun olayı değil. Bugün gelen 2.50 sistem güncellemesiyle kullanıcı profili ve içerik yedeklemesi yapabildiğimiz özellik. Daha dünyadan haberin yok, sahip olduğun konsolda neler oluyor bilmiyorsun gitmiş oyun satmıyor diyorsun. Sen oyun almadığın için başkaları da oyun almıyor sanıyorsun herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Yedeklemeyi yapacaginiz HDD yi ps4 e takip kullanmadiginiz surece sorun yasamazsiniz.Yani yedeklediginiz HDD yi ps4 e takar kullanirim diye dusunmeyin.
    Yedeginizi aldiginiz HDD yibi kenarda tutacaksiniz degistirmek istediginiz HDD yi ps4 e takip yedekaldiginiz HDD yi ps4 e usbden tekrar baglayip geri yukleme yaparsiniz sonrasinda tum oyunlar verileriniz vs ayni sekilde kullanabilirsiniz.Bunu herhangi bi silinme durumuna karsi onlem olarakta kullanabilirsiniz.
    Oyun kayitlarinizi Ps+ bulutundan indirebilirsiniz ama oyulari tekrar psndenindirmek veya diskten tek tekyuklemek yerine yedekleme sayesinde bu zorluklardan kurtulmus oluyoruz.

Bazilari kırilmadi ps4 falan demisler backup yapamazsin demisler yukarda da yanlis anlamislar demekki guncellemeden haberleri yok : )

Neyse hocam cevabinizk cok iyi anladim Sagolun o zmaan ben 1 TB WD ni HDD sini Ps4 e Takicam .

1.5 TB lik olanada Backup yapicam Sonra ondan Taktigim HDD ye Usb ile yedekliyecegim buraya kadar super .

Peki simdi demek istedigim suydu malum 1.5 TB az degil onu ben baska bir alanda kullanamazmiyim ornek veriyorum Backup Yaparken PS4 kendi dosya olusturuyor onun icine kaydediyor ben onu hic ellemiycem sonra bende pc icinde icine film vs yukleyebilirmiyim ?
    PS4 dosyasina zarar gelir mi yoksa koskoca 1.5 TB lik HDD sadece Yedekleme dosyasi icin mi durmus olucak ?

Ozetlersem ; Icinde Backup Dosyasi Bulunan 1.5 TB lim HDD yi Normal Gunluk yasantimdada diger PC vs dede kullanabilirmiyim ! O backup dosyasina zarar olur mu ?

Umarim anlatabilmisimdir derdimi : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 26 Mart 2015; 23:30:59 >

• ne alalım remastered oyunları oyundan sayıyorsan alın oyun diye oynayın ps3 de oynadıgınız oyunu ben oynadım az cila fırçayla parlatıp tekrar sürülen oyunu bana yediremezler

battlefield 4 hardline call of duty tüm platformlarda mevcut fifa 2015 gta v destiny haricinde 93 kişilik hergün aktif ve çogu forumdan olan bu kişiler malesef başka bişey oynamıyor

xbox one da genelde gta v battle field fifa 2015 destiny oynuyor çogunlukla kendi arakadaşlarım forumdan adamlarda mevcut

forza veya drive clup oynayını gördüm tamam dying light ta oynayını var titan fall da destiniy de var hergün degil ayda haftada bir toplanıp oynaycaklar the order 1886 oyununu çogu herkes 1 haftada bitirip sattı ilk 15 gün evet hareketlenme oldu ama yok single zaten

bende pc de ps4 de xbox one da call of duty adw ve battlefied hardline mevcut canım kardeşim dying light ta var destiniy ps4 ve xbox one da mevcut gta v de xbox one da mevcut

pc de dolu multi oyun var rahat rahat oynuyorum ss istermisin

yaşından büyük konsol ve oyun koleksiyonum var turbo gfx dreamcast snes gamecube panasonic benle su yarışı yapma hayal kırıklıgına ugrarsın dünden bugüne konsol müzesi yıgınla oyun her türden ps4 den psx master systemde dreamcast te

sana ispatladım kapakta yapmıştım birkere bana ps4 yok sende demiştin bende sana ps4 ile playstation 3 playstation 2 playstation 1 ( senden yaşça büyük olanı)

git bence şuan deli gibi sega cd arıyorum lensi saglam ve zayıflamamış olması gerekmekte hata sega pluton ve mega drive 3 bulsam alıcam ebay dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 26 Mart 2015; 23:41:44 >

• PS1 yaşça benden büyük?... He canım he.

Ben sana sanki mal varlığını sormuşum gibi bana neyin var neyin niye sayıyorsun. Ben senin oyun satmıyor iddian üzerine bir yorum yaptım. Bal gibi de satıyor oyun. Ha sen şahsen belki PS4'e oyun almıyorsun o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 27 Mart 2015; 0:07:11 >
  • Şimdi bir ps3 oyununu ps4'e remaster yapiyorlar ya, ps5 çıkınca da remaster oyunu tekrar remaster yapmak zorunda kalacaklar. Bu kısır döngüye girmek olmayacak mı? Remaster'ın remasterı oynamak zorunda değiliz.

• evet psx 1995 de çıktı senden büyük bir asgari ücret eder heralde oyunlar ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 27 Mart 2015; 0:20:38 >
  • quote:

evet psx 1995 de çıktı senden büyük bir asgari ücret eder heralde oyunlar ps4

Canım kardeşim ben 97 senesinde PS1'i kendi kazandığım parayla aldığımda liseden sonra stajı bitirmiş, staj yaptığım yerde çalışmaya devam ederek iş hayatına atılmıştım. Sen hesapla artık yaşımı. Oyun almadığın konsol koleksiyonunla sana mutluluklar.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    1995 den japonyada çıkış yapmıştır scph 1001 medeli arkasında compasit çıkış olan tek seridir lensi donanımı en saglam modeldir ebayda bulanamıyor servet ediyor çünkü

1996 ya doguru amerika ve canada sonradan avrupaya 1997 sonlarına dogru ülkemize gelmiştir

sega satrun çıkmıştır 1995 ama psx dagıtmıştır sega hırslanmıştır

1998 de katana projesi altında dreamcast çıkmıştır kesip biçmeye and içimiş playstation sistemini ama 2001 de harakiri yapmıştır katana ile

2000 mazura ve r7 bir kaç özel seri çıkarıp kepengi kapatmıştır ve o konsollar 400$ en azı orta kalite temizlikte sıfır istersen 1400$ ps4 den bile pahallı o derece mazura imzalı olanı 2000$ isteyeni var

2000 de ps2 çıkmıştır dreamcasti darmadagan etmiştir 2002 de xbox çıkmıştır 2003 de game cube 2006 ps3 ve xbox 360 3-4 ay önce davranmıştır çıkış konusunda

1995 den geriye dogruda gidebilirim seceresini okurum sana idda etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 27 Mart 2015; 0:33:58 >

• quote:

1995 den japonyada çıkış yapmıştır scph 1001 medeli arkasında compasit çıkış olan tek seridir lensi donanımı en saglam modeldir ebayda bulanamıyor servet ediyor çünkü

1996 ya doguru amerika ve canada sonradan avrupaya 1997 sonlarına dogru ülkemize gelmiştir

E tamam işte ben ne dedim. İlk oyunlarım da Tekken 3, Gran Turismo ve Fifa 98 Road to WC idi.

Neyi iddia etmeyeyim anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 27 Mart 2015; 0:37:40 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    ilk seriisi tekken dir 95da çıktı çıkış oyunudur sonrada tekken 2 ve fatal furry real bout time crysis resident evil 1 oyunu vardı king of figther 94 oynadıgımı hatırlıyorum

king of serisi hep 1 yıl sonradan çıkıyordu 99 ise yıl 98 çıkıkyordu 97 de 96 98 de 97 oynamıştım yıl 95 idi ve ben king of fighter 94 oynuyordum başkada oyun fazla yoktu
  • İhtiyar muhabbeti böyle oluyor demek. Doğduğum tarihte oyun oynuyormuşsunuz. Sizin yaşınıza gelince değil foruma girmek, oyun oynamak, evli ve işyeri sahibi olurum. Sizi de asgari ücretle yanımda çalıştırırım.

• 1992 de arcade solanları yani kırathaneden bozma yerlerde langırt pianball bilardo diyelim varoş aralarında pacman contra double dragon speed run street fighter 2 shodow dancer snow bross punisher oynuyordum

babanız hatırlayabilir gençliginde kesin oynamıştır siz hatırlamayabilirsiniz atari orta dereceli gençler oynardı çatur çutur kırılırdı joistikler

sega megadrive bir asgari ücret fiyatındaydı 1500 1600 tlsi bugünün nintedon snes yanından geçemezdin bırak bulamazdın anca amcası babası avrupaya giden getiriyordu ozamanlar

atari bende vardı sendende büyük yaşça road runner oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

İhtiyar muhabbeti böyle oluyor demek. Doğduğum tarihte oyun oynuyormuşsunuz. Sizin yaşınıza gelince değil foruma girmek, oyun oynamak, evli ve işyeri sahibi olurum. Sizi de asgari ücretle yanımda çalıştırırım.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

İhtiyar muhabbeti böyle oluyor demek. Doğduğum tarihte oyun oynuyormuşsunuz. Sizin yaşınıza gelince değil foruma girmek, oyun oynamak, evli ve işyeri sahibi olurum. Sizi de asgari ücretle yanımda çalıştırırım.

58 yaşında abimiz var forumda.
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1033623

Yaşı yok bu işin. Bir hobi sana keyif verdiği sürece devam ettirebilirsin.
    Sen bu kafayla işi gücü bırak kahvede okey oynarsın bizim yaşımızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 27 Mart 2015; 0:51:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.