Şimdi Ara

PS4 bozuldu ben vefat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denemez olur muyum çoktan denedim olan şu. yine %100 de takılıyor saatlerce bekliyorum ve ardından yanıp sönen mavi ışk gliyor sonra da pc kapanıyr.. USB okumuyor 4 tane denedim dahili disk bile denedim yine tık yok exfat fat32 fat hepsini denedim yine yok.

%100 de çubuğun üstünde gezen parlak bir ışık var sağa doğru kayan başa dönüp tekrar kayan, işte o küçük ışık donuyor pc tamamen kilit.
  • Bir iki bekle sonra açmayı dene açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddisk değişimi uygulayabilirsiniz
  • Güney Kore de 15 dakika elektrik kesildi diye bakan istifa ederken bizim gibi geri kalmış Ortadoğu ülkelerinde hergün kesilir ama ne bakan istifa eder ne güdülmeye alışmıs halk isyan eder. Senin ps4 te daha çok bozulur kardes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Harici hdd ye yedek alıp komple format deneyebilirsin son çare.

• uğraşma ver garantiye tabi garantisi varsa yoksa well played
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    açılmıyorken nasıl yedek alma işlemini halledebilirim sonuçta pc de okumaz o hdd yi formatlamadan
  • Kalzagg kullanıcısına yanıt
    eurasia garantili lakin 17 tane dijital oyun var en az 5 tanesi +50 gb ...
  • erk_ kullanıcısına yanıt
    zaten 20 gün nce değiştirdim 2 tb var şuan da bu kdr kısa sürede sorun yaşanabilir mi ?
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    yok hocam yandan ve üstten de vurdum yine olmadı yani sen düşün.
  • bozulduğu için dava açma hakkım var ama uğraşmayı hç sevmiyorum pratiklikten yanayım yani ps4 den duman alev çıkana kdr vermem herhalde servise. yeni ps4 vercek olsa kmbilir hangi tamirlerden geçmiştir verceği alet.
  • her şeyde bir hayır vardır hocam belki de bu sayede asosyal biri olmayı bırakıp arkadaş edineceksiniz, sevgili bulacaksınız, hayatta daha mutlu olacaksınız. boşverin bozulsun psniz , hdd değişimiyle falan da uğraşmayın.

2. el olarak satmayı düşünürseniz haberleşiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

her şeyde bir hayır vardır hocam belki de bu sayede asosyal biri olmayı bırakıp arkadaş edineceksiniz, sevgili bulacaksınız, hayatta daha mutlu olacaksınız. boşverin bozulsun psniz , hdd değişimiyle falan da uğraşmayın.

2. el olarak satmayı düşünürseniz haberleşiriz

efsane derecede lehinize çevirdiniz durumu tebrik ediyorum hocam :D
  • fanlarına pamuk tıkayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 7 Temmuz 2016; 9:34:15 >
  • zaten bozulmadan 1 gün önce ilana koymuştum kmseye cevap veremez oldm
  • Dostum uzulme , arkadasimada oldu boyle . vardir bir cozumu . Forumlara bak , playstation sitesi vesair yardim servisi...
  • Gokturk87 kullanıcısına yanıt
    malesef yok gibi görnüyor... ps4 güncelleme yapmak istiyorum açılırken fakat usb görmyr. arkadaşınız nasıl çözdü ?
  • Bosuna sağda solda cozum arama HDD gitmiş.
    HDD nin değişmesi lazim.
    Neyse her seyde bi hayir var derler HDD upgrade yapmis olursun at 2TB lik bi hdd ileriye donuk kafanda rahat olur.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    hocam zaten hdd yi değiştireli 20 gün oldu. 2 tb hdd kullanıyorum. ayrıca 500 gb lığı da denedim oda olmadı. usb içindeki dosyayı okumuyor .
  • Arkadasim nasil cozdu bilmiyorum ama baya bi ugrasmisti , turkçe ingilizce fransizca forumlara bakti.. Vardir bir çozumu dostum , demek istedigim hemen ps4 bozuldu ben vefat deme . durup dururken pplaystation un sonmesi , elektrik kesintisi falan baya zarar veriyor dogru , eninde sonunda kafayi yiyor , ps3 olsaydi anlardim bu halini ama ps4 ise demek ki alali cok uzun zaman olmadi . yani geri donusu olmiyan bir sorun degildir kesinlikle .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.