Şimdi Ara

PS4 bozuldu ben vefat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki öyledir ben de zaten burada sorunumu paylaşırken emin ol 5 kişiden 4 ünün önerisini başlığı açtıktan sonra kendi araştırmalarımla denemiş oluyorum hatta şuan yabancı bir forumdan makale tarzında bunu insan okuyacak dediğimiz yazıları okuyup deniyorum lakin yine bir aksilik diz boyu umarım sonuç alırım. ama şunu da belirtmek istiyorum ki açıldığı gibi satıcam yani kesinlikle satıcam oynamadığım gta online, bloodborne, the last of us, arkham, withcher gibi oyunlar kütüphanede olduğu halde satıcam yani.
    bıktım hocam hep bir sorun çıkıyor bana yaşatmadığı gün başkasına yaşatıyor her yerde ayrı bir başlık. ps4 oyun sayısı kadar ps4 hata kodu var yahu bu nedir. üstüne birde 2 yılda bir ps4 çıkarmakya başladılar cılkı çıktı işin gider kişisel bilgisayar dizayn ederim daha iyi oyunları da her yaz ps4 ün 5de1 i fiyatına. kin kusmuş gibi oldum lakin haklı olduğumu düşünüyorum.
    rekabet konsoldada başladı yakında farklı markalarda görürsek şaşırmam telefon piyasası gibi olcağını düşünüyorum.

• Geçmiş olsun üzüldüm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte yazıldı mı bilmiyorum ama hdd yi çıkarıp bir bilgisayara bağlayıp format at, usb bellek ile tekrar setup kur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk yetkili servise gönder
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    hocam benim derdim zaten 1 tb civarı dijital arşivi kurtarmak.. 800 mblık sistem sıfırlamayı deniyorm %99 da kalıyor sonra hata verio 1 saat içinde
  • Çalışırken fişten çekmeye devam edecekseniz hiç tamirle falan uğraşma direk elden çıkar aleti.
    hocam önceden ntfs e uyarladığım ps4 stok hddyi taktım ve format atma işlemi başarılı şekilde ilerliyor lakin diğerinde %99 da kalmıştı... buna neden olacak bir arıza ne olabilir ki? birazdan tekrar format atmay deneyeceğim hazır ps4 abimiz insafa gelmişken belki bizi sevindirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtncsmh

hocam önceden ntfs e uyarladığım ps4 stok hddyi taktım ve format atma işlemi başarılı şekilde ilerliyor lakin diğerinde %99 da kalmıştı... buna neden olacak bir arıza ne olabilir ki? birazdan tekrar format atmay deneyeceğim hazır ps4 abimiz insafa gelmişken belki bizi sevindirir.

Hdd yazma ve okuma halindeyken yani makine elektrikteyken bu tip sorunlar çok sık görülüyor, benimde 1 sene önce oturduğum yerde sık sık elektrik kesintisi sonucu tüm veriler silinmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    hocam zaten satacağım dilimde tüy bitti çıkarmayın fişi diorum yine de çıkarıyolrar üstüne bir de elektrik gidiyor.. yahu harddiskimiz zaten 2.5 '' bir boka dayanıklı bir harddisk değil en ufak dalgalanma da çöp oluyor insan biraz düşünür yazılım olarak bir önlem alınır harddisk koruması için. ps4 nedirki harddiskten ibaret birşey ona birşey olunca tüm birikim hatıra bir anda yok oluyor.

bu arada eski harddisk ile ps4 ü açabildim, mevcut yeni 2 tblık harddiske nasıl bir uygulama yapabilir ve 1tb+ dosyayı kaybetmeden başarılı bir şekilde açabilirim ps4 ü dahice fikri olan varmı :)
    hocam alet evet çok şık ve lüks birşey değil hatta tabiri yanlış değilse çöp bilgisayar parasına alınan bir cihaz, lakin buna rağmen rekabet piyasasında en önlerde olan bir markanın bu kadar basit bir şey de böyle bir olumsuzluk yaratması konsolun sizin de gözünüzdeki bütün prestijini yok etmiyor mu? yoksa ben sinirli olduğum için mi kötülüyorum anlamıyorum.
    hocam diski temizleyyeyim dedim lakin disk yönetiminden silmeye çalışıyorum bekletiyor silerken ve sonunda aygıt hazır değil diye uyarı veriyor.
  • Elektrik kesintilerine karşı ps4 bu kadar dayaniksiz mi acaba? Illa ups ile mi kullanmak gerek yada akim korumali priz yeter mi?
    Hocam ins cozersiniz probleminizi. Benimde bu kesintiler yuzunden harici harddiskim gitmisti 1tb dosyanin bir kismini zar zor kurtarmistim.

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    muazzaammmm feci dayanıksız.. dün sorunu hallettim ps4 ü sıfırladım başlattım lakin aksilik işte fişin ucu hafiften yanlışlıkla kalktı güç kesildi ulan dedim yine mi beni buluon bozulduysan düzeldiğin gibi satıcam dedim ve ne göreyim yine bozuldu.... %25 de kalıp duruyor şmdi yine formatlıyorum. ama size sağlamı denk gelir siz alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtncsmh

muazzaammmm feci dayanıksız.. dün sorunu hallettim ps4 ü sıfırladım başlattım lakin aksilik işte fişin ucu hafiften yanlışlıkla kalktı güç kesildi ulan dedim yine mi beni buluon bozulduysan düzeldiğin gibi satıcam dedim ve ne göreyim yine bozuldu.... %25 de kalıp duruyor şmdi yine formatlıyorum. ama size sağlamı denk gelir siz alın

Elektrik gitmesi ile birsey olmaz sen ps4 dinlenme modunda iken fişi çekiliyor bundan dolayı bu olay da sürekli tekrar etmiş anladigim kadariyla böyle olduğu için sürekli hata verir Türkiye de elektrik hiç gitmez diye birşey yok illaki elektrik gidiyor yani sende üst üstde olmuş bu bilgisayarda olsa ekran kartı filan yanar

• krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    @krtncsmh hocam bana niye olmuyo sizin gibiyim bende: 2 numarali Bahtsız bedevi

@istanblue001 hocam ups mi almak gerek . akim korumali priz yeterli olur mu. Cok sık olmasada arada gider bizim burda elektrik

• Nasıl bir başlıktır bu.

Ayıp ayıp...

Can derdinde olan onca insan varken PS için açtığın başlığa bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

@krtncsmh hocam bana niye olmuyo sizin gibiyim bende: 2 numarali Bahtsız bedevi

@istanblue001 hocam ups mi almak gerek . akim korumali priz yeterli olur mu. Cok sık olmasada arada gider bizim burda elektrik

Bizim burda da arada sırada elektrik gider bende senin dediğinden ikiside yok sen de akım korumalı priz varsa başka birşey almana gerek yok sürekli elektrik gitse fiş çeksen işte o zaman çok büyük sıkıntılar oluyor arkadaşın durumu gibi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Anladım, ona dikkat etmek lazım o zaman.Zaten alacak para kalmadı iyi oldu dediğiniz sağolun:)
  • Formati cak sen bence yapmadiysan

• bastım amino asitli formatı taş gibi oldu. yalnız sorun şu ki sanırım her elektrik kesintisinde ve fiş çıkmasında yeniden mi format atmam gerekecek? bunun korkusu ve stresiyle ne kadar zevk alabilirim ki şimdi ben bu konsoldan? geçici bir çözüm bulmuş gibi hissediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.