Şimdi Ara

PS4 bozuldu ben vefat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar annemin ps4 fişi çıkarma gibi hobisi var ailecek ikna edemedik onun fişini çıkarmamaya birde üstüne elektrik kesintileri eklenince sürekli her kapanmanın ardından açmak istediğimde depolama durumu kontrol ediliyor %100 kadar oluyor ve öyle kalıyor. Hiçbir değişme yok. Nedenini bilen bir arkadaş var mı ya da çözüm getirebilecek birisi?
    bundan önce en son açtığımda feci yavaşladı ve dondu yarım saat öyle kaldı fişi çekmek zorunda kaldım tekrar başlattığımda ise böyle kaldı.

• Allah rahmet eylesin kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    dostlar sağolsun
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    yok mudur çaresi :/
  • ölmüş mü yalan söylemeyin :(
  • yok mu içimize su serpecek bir kaç kişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps4'e tekrar yazılım atarsan belki düzelir

• NalcakarS kullanıcısına yanıt
    hdd dosyaları silinir mi?
  • Ps4 fişini oyun oynarken mi çekiyon veya ps4 açıkken mi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    ben çekmiyorum hocam da genelde son 1 hafta içinde 1-2 kere oyun oynarken elektrik gitti. fiş çekme olayı ise genellikle pc dinlenme modundayken çekiliyor. ya da download yaparken. fakat her iki türlü de açılışta depolama kontrolü yapıyordu şmdi kaldı böyle.
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    pc'nin ışığı hala beyaz yanıyor beklerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtncsmh

ben çekmiyorum hocam da genelde son 1 hafta içinde 1-2 kere oyun oynarken elektrik gitti. fiş çekme olayı ise genellikle pc dinlenme modundayken çekiliyor. ya da download yaparken. fakat her iki türlü de açılışta depolama kontrolü yapıyordu şmdi kaldı böyle.

Bizde de elektrik gitti çoğu zaman aynı sizinki yükleme yapıyor ve açıyordu sizde dinlenme modunda iken çekilmiş dinlenme modunda Elektirik giderse daha kotu durunlar oluyor diyorlardı oda sana denk gelmis garantisi varsa onlara ver veya tamir eden yerlere ver belki yapılabilir

• hadi ya . yani boşuna beklemiyimmi açılmaz mı dyorsun %100 de beklio hala
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Yalnış anlamadıysam yazımsal sorun çok ciddi bir problem değil format atın düzelir. Bu arada HDD tüm veriler silinecektir. Nasıl yapılacağı ile ilgili youtube arama yapın
  • Aynı sorun bende de olmuştu psnı ilk aldığımda. Bir gün elektrikler gitti oyun oynarken daha sonra açtığımda dediğiniz olay oldu . Çok araştırdım yapabileceğin tek bir şey var. Tam hatırlamıyorum ama playstationın sitesinden bir yazılım tarzı dosya var . Makineye bir nevi reset atıyor. Onu indirdim usbye attım playstationda çalıştırdım. ( tam olarak hangi adımları izleyeceğin sitede yazıyor olması lazım) Sorun çözüldü ama komple içinde ne varsa gitmişti oyunlarda dahil.

• mavi ışık sürekli yanıp sönüyor şuan arkadaşlar. format atmayı istemiyorum çünkü daha 20 ügün önce attım ve zar zor 900 gb lık oyun indirdim internetimi aştım çünkü oynadığım oyunlar dijital... neden böyle oluyor...
  • Son guncellemeyi indir sitesinden usb ye at. Hic bir sey silinmiyor merak etme. 1 ay once basima geldi.gecmis olsun

• 10urman 1 kullanıcısına yanıt
    yapmıştım 3.55 vardı usbde fakat zaten sistem 3.55 oldğu için günccellemedi.
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda açıp 5.seçeneği dene bakalım.

http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-Genel/PS4-G%C3%BCvenli-Mod-Rehberi/td-p/20547621
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.