Şimdi Ara

PS4'den soğuma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende hızlıal kampanyasıyla aranıza ps4 alarak katıldım. ps4 alırken maddi imkanlarım yeterli olmadığı için kardeşlerimi de ikna ederek onlarında maddi destek olmasını sağladım ama gelgelelim konsolu alalı 12 gün olması, mevcutta battlefield 4, warthunder gibi oyunların olmasına rağmen belki daha önce hiç playstation oynamamış olmam belkide evli çocuklu ve yaşımın ilerlemiş olmasından konsolun başına geçip bir saat oynamışlığım yoktur. Bu durum kardeşlerimin de konsola gereksiz ve boşuna para verilmiş gözüyle bakılmasına neden oldu.

Özetle daha önce buna benzer durumla karşılaşıp daha sonra bu durumu atlatarak konsoldan oyun oynayabilmiş birisi varsa; kendilerinin beni konsola bağlayacak öğüt ve fikirilerini bekliyorum.

saygılarımla

• Biraz daha zaman gecir alisirsin abi bence.Mesela neye isinamadin bf4 multisine mi ya da ds4 e mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa al ve onlinenin keyfine var. Ps4 ü yeni almışsın en zordan başlamışsın

• Abicim ben aldığımdan beri sunu diyorum 9 eylul den sonra bu makine Arap atı gibi Bugatti gibi sonradan açılacak . Bu yazı bir atlatalım tamam sonbahar da bu sefer de para yetistiremiyorum oyunlara diye konu acacaksın

• Ps3 sizin için daha uygun olurdu. Eşiniz, çocuğunuz vs ile de beraber oyun oynardınız. Şu an ps4 emekleme döneminde oturması için 1-2 senesi var.
  • Merhaba yaşım 35, Evliyim ve bir kızım var. PS1'den beri PS oynarım.

Şu anda PS4'te çok oyun seçeneği yok, o yüzden ekime kadar sıkıcı geçeceği kesin.

Ayrıca zaten olan oyunlarda PS4'te oyun olsun diye eski konsollarla beraber PS4'e grafik geliştirilmesi ve server geliştirilmesi ile monte edilen oyunlar.
    Bence hiç biri tam anlamıyla PS4 kalitesine ve özelliklerine uygun oyunlar değil. Bunu için zamana ihtiyaç var ve bu zaman bizler için sıkıcı olacaktır.

Ekim ve Kasımda bir çok oyun gelecek, ondan sonra seni kendisine bağlayacak bir oyun mutlaka bulursun.

Açık dünya oyunlarını seviyorsan Watch dogsu deneyebilirsin.
  • İsten gelince çocukla zaman geçir esinde kendine zaman ayirsin onlar yatsin sen oyunun keyfine bak
    Bende 35 yasinda 8 aylik oğlu olan birisi olarak soyluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ünideyken, günde en fazla 4 saat ders, 13 saat boş olunca bazen 8-9 saati oyunla geçiyordu,
    işe başlayınca yol ile beraber 10 saat iş , 5 saat boş olunca max 2-3 saat oyun geçiyordu,
    evlenince de 10 saat iş, 2 saat eşim ile vakit geçirme, max 1-2 saat oyun oynayabiliyorum, yorgunluktan vaktim olmuyor.
  • Değerli Arkadaşlar,

ilgi ve alakanız için çok teşekkürler.

aslına bakarsanız 14 günlük cayma hakkını kullanarak ps4 ü geri iade fikrine bile kapılmıştım, ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla biraz sabredip yeni oyunların çıkmasını beklemek daha mantıklı olacak gibi. yeni konu açmadan eğer bilginiz var ise size bir soru sormak istiyorum;

ps4 battlefield 4 de multiplayer sekmesine girdiğimde ea origin kullanıcı bilgileri istiyor, üye olup kullanıcı bilgilerini girdiğimde son aşamada mail ve şifreyi yazıp next e bastığımda herhangi bi ekran gelmiyor o şekilde bekliyor bu sorunun çözümünü bilen var mı?

saygılarımla.
  • watch dog al keyfine bak.
  • Last of us alın belki fikriniz değişebilir.

• arifcakir87 A kullanıcısına yanıt
    Bilmediğiniz varsayarak (biliyorsanız dikkate almayın) PS4'te PS Plus üyesi olmadan online oyun oynayamıyorsunuz. Bunula ilgisi olabilir. Plus üyelik var ise nedenini bilmiyorum maalesef.

BF4 PS3'te oynardım zevkli oyun ama piyasaya çıkalı çok olduğu için onlineda insanlar öyle güzel oynuyorki siz genelde ölüp duruyorsunuz ve bir yerden sonra sıkıyor insanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilcenk

Bilmediğiniz varsayarak (biliyorsanız dikkate almayın) PS4'te PS Plus üyesi olmadan online oyun oynayamıyorsunuz. Bunula ilgisi olabilir. Plus üyelik var ise nedenini bilmiyorum maalesef.

BF4 PS3'te oynardım zevkli oyun ama piyasaya çıkalı çok olduğu için onlineda insanlar öyle güzel oynuyorki siz genelde ölüp duruyorsunuz ve bir yerden sonra sıkıyor insanı :)

Cenk Bey,

ps4 de 14 günlük ücretsiz ps + almama rağmen bu sorunu yaşıyorum. benim battlefieldin arka kısmında kod olarak 00049 yazıyor bununla ilgisi olabilir mi ? birde ps4 deki ana hesabımı ülke olarak amerika mı yoksa türkiye mi seçmem gerekiyor.

sayg.
  • BF4 sorununu bilemiyorum.

Benim PS4 ana hesabım Türkiye ama dil hem PS4'te hemde PSN'de ingilizce. Hiçbir sorun yaşamıyorum.

Ama hesabının Amerika olarak olması belki online servera bağlanmada sorun yaratıyordur, bilemiyorum.
  • Olayın yaşla alakası yoktur, seviyorsanız oynarsınız. Siyah ekranda çubuklarla tenis oynanan günlerden beri oyun oynuyorum, oynayabildiğim sürece de oynayacağım sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'te şu an ciddi anlamda oyun kıtlığı var diyebiliriz.Konsol daha yeni yeni oturuyor,oturacak...İnanın BF4 veya Fifa'da online maç dışında 2-3 aydır PS4'ü açmıyorum..En son Wolfenstein ve Watch Dogs'u oynadım yaz başında.PS3 ve PC'de oynamadığım oyunları oynuyorum bir süredir.Sonbahar döneminde ve 2015'te gerçek oyunlar gelmeye başlayacak..Aslında Battlefield oynatır kendini multiplayer olarak,biraz oynayıp alışmaya çalışın.İlginizi senaryosu güçlü oyunlar çekerse size Wolfenstein : The New Order'ı önerebilirim alternatif bir gerçeklik ile 2.Dünya savaşını sunuyor,kurgusu da senaryosu da çok kaliteli PS4'te oynadığım en iyi oyunlardan biridir kesinlikle..GTA 5 çıkacak mesela yakın dönemde aletin değerleneceği ve biraz işe yarayacağı dönemler yaklaşıyor biraz daha sabretmenizi öneririm.İyi oyunlar.
  • Sorun yazda oyun çıkmaması.Mesela bende ps4ü aldığımda bf4te hemen aldım oynadım 1-2gün campaing i bitirdim multisinide 1-2gün oynadım sıktı.Ps4 öyle 2ay kaldı bir ara wolfenstein almıştım birda wacth dogs 2 hafta oynadım onlarıda.Geçen hafta bf4e bir bakıyım yeniden dedim multisine şuan 1 haftadır aralıksız bf4 oynuyorum.İlginç:D.Ve bu arada şuan bf4serverleri newbie dolu.
  • eğer bir konsol alıyorsanız TPS türünde oyunlarınız da olmalı. (Watch Dogs, Tomb Raider, Infamous, Last of Us, Assassin's Creed) vs gibi.... veya bir Need for Speed Rivals....

sadece Battlefield, Killzone ve Call of Duty ile olmaz... FPS'nin yanında diğer türde oyunlarınız da olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Ağustos 2014; 17:11:32 >
  • amiga comodore atari salonlarından bu yana oyuncuyum yaş 35 oldu ev iş çoluk çocuk derken oyun devrim artık bitti malesef hiçbir oyundan zevk almıyorum,elimdeki ps3 ü de oynamadığım için sattım ps4 almayı düşünüyorum fakat beklediğim bir iki güzel oyun var avatarımda ve imzamda var onlar gelsin bi bakalım inşallah bana tekrar oyun zevkini tattırırlar hayırlısı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.