Şimdi Ara

PS4 ekranda goruntu kaymasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili dostlar, 1 aydir playstation 4 sahibiyim, yil basinda rusyadan almistim.Tek oynadigim oyun Last of us idi.Daha sonra evelsi gun gta 5 aldim ve oynadim 1-2 saat.

Bugun actigimda oyun sirasinda ekranda random olusan kareler vardi, hemen oyun tedarikcimi aradim oyun sorunlu diye o sirada sorun oyunda degildir diyince aci gercekle yuzlestim.Fifa oyunumu takinca inanilmaz kotu bir manzara ile karilastim;

oynanmayacak sekilde olusan cizgiler.

HDMI sorunu mu dedim fakat degil, digiturk de filan sorun cikarmiyor, baska hdmi ile de denedim ps4 baglamayi sorun gecmedi.

Simdi bu etapta sorularim sunlar;

daha once boyle bir sorun ile karsilasan oldu mu?

Cozumu nedir?

Yok ise rusyadan aldigim urunun garantisi burda var midir?

Tesekkurler

Resimlerde de gordugunuz uzere ana ekranda filan hic bir sorun yok, fifa menusunde de sorun yok, sorun oyun sirasinda oluyor.

PS4 ekranda goruntu kaymasi PS4 ekranda goruntu kaymasi PS4 ekranda goruntu kaymasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 2 Şubat 2015; 1:05:20 >

• gta 5 te aynı böylemi?eğer böyle ise görüntü çok vahim,size tavsiyem birde digital oyun deneyin,mesela fifa 15 in psn den demosunu indirip deneyin bakalım aynı sorun olacakmı? bluray okuyucuda sorun olabilir belki
  • Allah Allah ilk defa görüyorum bu sorunu

Sanırım sonradan olan bir sorun.
    Klasik türk mantığıyla disc'i çıkarın makineyi fişten çekin bir süre bekleyin ardından açın bakalım düzelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti geçerli değil. Aklıma gelen 2 çözüm var. 1.arkadaşların da dediği gibi digital oyun deneyin. 2.konsola hard format atın.

• Aynisi benim ps3 ume olmuştu 2008 yılında gidip bitane daha pes 2008 almıştım çünkü gta da falan olmuyordu birebir aynıydı böyle çizgiler çıkıyordu bazen oyhncularinda uzuvlari uzuyo gibi oluyodu. Herneyse sonuç olarak cozememistim garantiye yolladım yenisi gelmişti.

• Hocam umarim cihazinda bir sey yoktur. Ben ps4 ile ilgili oldugunu sanmiyorum problemin.

• Blueray okuyucu olmasi cok mantikli geldi genel sorun olsa ana ekranda da olurdu, indiriyorim su an digital bi fifa bakalim.

Garanti olmadigina %100 emin miyiz?
    Ve bu sorunun cozulmesi bana kaca patlar?
    Tesekkurler.

• Dijitalde de sorun var.Blueray okuyucu kaynakli degilmis

• Geçmiş olsun kardeş ilk kez gördüm böyle bir sorun ilginç gerçekten.Hocam hiç araştırdınız mı ? Böyle bir sorunla karşılaşan olmuş mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Geçmiş olsun kardeş ilk kez gördüm böyle bir sorun ilginç gerçekten.Hocam hiç araştırdınız mı ? Böyle bir sorunla karşılaşan olmuş mu acaba ?

bu soruna benzettim, bende de ayni

https://www.youtube.com/watch?v=AMDKsG163x4&spfreload=10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.