Şimdi Ara

X360'ta Ekran Goruntusu Kaydetmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba oyun oynarken bunu video olarak kaydedebiliriyim? Eğer kaydediliyorsa nasıl? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Saygılar..

• evet bende arıyorum
  • Hayır yok. Ama bir ara Ms video çekme programı gibi birşey ekleyecek diye bir dedikodu çıkmıştı.
  • Aktarılan görüntüyü kaydedebilen bi aparat aracılığla tv ye ya da monitöre bağlarsanız öyle olur. zaten oyun siteleri ps3 xbox karşılaştırmalarını öyle yapıyor olması lazım.
  • onlar pcye bağlıyorlar özel bi kartla. tv kartı gibi düşünün; a/v ya da kompozit bağlayarak kayıt yaptığınızı düşünün...
  • aslında pc deki print screen tuşu gibi bir tuş olmalı konsollardada bence büyük eksiklik bu , onca ıvır zıvır eklemişler esas yararlı şeyi koymamışlar
  • Bir yerde görmüştüm sanırım bir sitede ama bilen varsa o açıklasın daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar EasyCap diye bir ürün var bunun sayesinde PS3 ve Xbox360 oyunları oynarken Video olarak kaydedebiliyorsunuz. En azından benim bildiğim şuanda bu bundan daha iyi bir ürün bilen var ise paylaşırsa sevinirim. Ben bu üründen almayı düşünüyorum dediğim gibi daha iyisi var ise tavsiye bekliyorum yani video daha kaliteli cekicek olan var ise.. Gerekli videoları aşağıda verdim bir inceleyin isterseniz.

X360'ta Ekran Goruntusu Kaydetmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBRooW -- 22 Şubat 2010; 17:45:02 >

• Fıyatını yanlıs gormedıysem 30 mılyon cıvarı bır sey.
  • extremedeal da 11 dolar civarı kargo dahil!!

http://www.dealextreme.com/search.dx/search.easycap

aldım hemen bi tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

extremedeal da 11 dolar civarı kargo dahil!!

aldım hemen bi tane...

Kardeşim. ürün eline ulaşınca bize detaylı bilgi verirsen sevinirim. Ona göre bizde hareket edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AaXRoNn

quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

extremedeal da 11 dolar civarı kargo dahil!!

aldım hemen bi tane...

Kardeşim. ürün eline ulaşınca bize detaylı bilgi verirsen sevinirim. Ona göre bizde hareket edelim.

merak etme

• Asıl HD görüntü kaydı yapabilsek daha bi güzel olurdu. 720p mesela. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Asıl HD görüntü kaydı yapabilsek daha bi güzel olurdu. 720p mesela. :)

Diyorumya işte daha kaliteli kayıt yapan bir aparat var ise paylaşım bekliyoruz. Olsa süper olur ve mutlakada vardır zaten. İki yeni video daha ekledim.

• Valla super görünüyor. Aslında kendi aramızda videoları kaydedip YouTube'a yükleyip gösterebiliriz.

Misal bi dövüş oyunundan karşılaşmayı video olarak capture edip yükleyecen YouTube'a.

Veya oyundan özel bir yeri capture edip herkesle paylaşıcan hehe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Valla super görünüyor. Aslında kendi aramızda videoları kaydedip YouTube'a yükleyip gösterebiliriz.

Misal bi dövüş oyunundan karşılaşmayı video olarak capture edip yükleyecen YouTube'a.

Veya oyundan özel bir yeri capture edip herkesle paylaşıcan hehe.

ben kodak fotokamera ile yapmıştım o işi feneda olmuyor pc den çok paylaşıyorum oyun test videolarını özellikle ama konsol için pratik olmuyor tabi

• Cam çekimi kötü oluyor ama HD video kaydı yapan kamerelar var onlarla güzel olur ama onlarında fiyatı çok pahalı. Piranha markasının bi HD kamerası var bi ara düşünmüştüm ama gündüz çekimlerinde iyi olup gece çekimlerinde çok kötüymüş malesef. (çekim derken HD video çekimini diyorum tabi 720p)
  • 720p ve üzeri kayıt istiyorsanız HDMI çıkışlı TV kartlarından almak zorundasınız. Bunlarda yakşalık 500-600TL gibi bir fiyat ülkemizde.

HD kayıt yapılacak bilgisayarında oldukça güçlü olması gerekir. HDD kapasiteside bir hayli yüksek olması gerekirki 480p kayıtta bile birçok yer kaplıyor.

İşin ucuzuna ve kolayına kaçmak istiyorsanız, capture yapan TV kartları mevcut. Bunlardan alıp bir tane PC'e bağlayıp Composite kablo ile SD çekimler yapabilirsiniz. Yanlız görüntüyü Record ettiğiniz andan itibaren frame düşüşleri+görüntü bulanıklılığı söz konusu oluyor. Aslında işin en basidi bir DVD Recorder alıp HDTV'e aletleri bağlayıp kayıt yapmak yanlız bu da tuzlu oluyor.

Bi aralar yapıyordum ve konumda vardı bilen bilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_32509742/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• HD capture için peki hangi ürünü tavsiye edersin kanka ?
  • O aletten alan olursa yorum yapsın. Eğer beğenilirse toplu şekilde alım yapılıp dendiği gibi oyunlarımızı kaydedip YouTube'da yorumlayıp güzel bir ortam oluşturabiliriz. Ayrıca Yavuz abi bi X360 gelsende GEOW1'i bitirsek??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.