Bildirim
Ps4 Fan temiziliği (Garanti)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sony Euro garantili ise konsolunuz fatura ve garanti belgesi ile Resmi SONY Yetkili serivisine cihazı Yüksek fan arızası tamiri şikayeti var diye bildirin. 7 iş günü içinde size dönüş yaparak yenisi vereceklerdir.
Eğer Sony euro garantisi yok ise bizimps var istanbulda orada bakım onarım işlemi yaptırabilirsiniz. İzmir içinde bildiğim bir yer yok. -
Benim ps4de herhangi bir arıza yok sadece tozlandığı için açıp temizleme riskine girmek istemiyorum garantisi bozulmasın diye o yüzden servis temizler mi onu merak ettim -
Karşıyaka da benim gittiğim bir yetkili servis var. Dualshock 3'ün tetik arızası için birde iki kolun pilleri yeniletmiştim. Malum piyasada orjinal Dualshock 3 bulmak artık zor, size ters kalmıyorsa bir uğrayın nezih bir yerdi. -
internette sony eurasia yetkili servisi yazınca karşıyaka çıkıyor küçük bir dükkan orası sanırım.
Bir arayıp sorucam artık çünkü kendim açıp temizleyebilirim ama ne olur ne olmaz diye gidip serviste yaptırayım. -
Ne kadar aldılar hocam benimde ds4 analoglar sorunlu yenisi en az 300 tl fiyatlar uygunsa yaptırayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps4 iki kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps3 kırmızı ışık hatası
- eurasia garantili ne demek
- bim ps4
- en iyi ps5 oyunları
- ps5 dik mi yatay mı
- ps5 pro ne zaman çıktı
- ps5 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X