Şimdi Ara

Ps4 Fan temiziliği (Garanti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Yıl geçerli garanti sürem var garanti dahilinde fan temizliği yapılıyor mu?

Not: İzmir içi bildiğiniz yetkili servis var mı?

• Sony Euro garantili ise konsolunuz fatura ve garanti belgesi ile Resmi SONY Yetkili serivisine cihazı Yüksek fan arızası tamiri şikayeti var diye bildirin. 7 iş günü içinde size dönüş yaparak yenisi vereceklerdir.

Eğer Sony euro garantisi yok ise bizimps var istanbulda orada bakım onarım işlemi yaptırabilirsiniz. İzmir içinde bildiğim bir yer yok.
  • Xx_OzGuN_xX X kullanıcısına yanıt
    Benim ps4de herhangi bir arıza yok sadece tozlandığı için açıp temizleme riskine girmek istemiyorum garantisi bozulmasın diye o yüzden servis temizler mi onu merak ettim
  • Karşıyaka da benim gittiğim bir yetkili servis var. Dualshock 3'ün tetik arızası için birde iki kolun pilleri yeniletmiştim. Malum piyasada orjinal Dualshock 3 bulmak artık zor, size ters kalmıyorsa bir uğrayın nezih bir yerdi.
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    internette sony eurasia yetkili servisi yazınca karşıyaka çıkıyor küçük bir dükkan orası sanırım.
    Bir arayıp sorucam artık çünkü kendim açıp temizleyebilirim ama ne olur ne olmaz diye gidip serviste yaptırayım.
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Ne kadar aldılar hocam benimde ds4 analoglar sorunlu yenisi en az 300 tl fiyatlar uygunsa yaptırayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.